Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Nio te nije napao...naprotiv.
Kazes da si dobro informisana, a ne bi se reklo po onome sto si napisala.
I na kraju , posto kazes da si jako lepa, i da imas lep ten...cuvaj to, i neguj.
Znas kako kaze Ivo Andric..
"Ne postoje zene ruzne ni smesne ni odvratne po onome sto im priroda oduzima ni po onome sto s vremenom gube od svoje lepote, nego po onome sto one same zele da joj dodaju"
:mrgreen:

Uff Andric je bas neko cije knjige citam svakodnevno....:p

a nakon sloarijuma se neces sminkati, eh?
:lol:

cate-blanchett-oscars-02.jpg

Ја се извињавам, али мени ова делује ко неподгрејан леш... Не бих је волела срести у глуво доба ноћи...око поноћи...:roll:

E sada vratite se na temu .......Svaka zena je lepa na svoj nacin i mislim da je glupo da se delite na osobe belog tena i tamnijeg a to za aristrokratiju po meni je cista GLUPOST i nije neki kompliment(Prirodno sam plava,beli ten,plave oci),nije mi kompliment jer zamisljam jadne ljude koji rmbace dok ja ladim onu stvar u ladu...ok?)A sto se tice toga kome se sta dopada ..o ukusima ne vredi raspravljati .Drage moje,doticne dame pred premijeru nekog filma u kome treba da budu porcelanske lutke bukvalno su zakljucane u mraku,a kada bi snimale neki drugi film onda bi bili crne kao noc,zar ne....i zato imaju nova da idu ne u solarijum vec idu na Karibe(npr)
U ostalom postujem misljenje korisnika sa nickom Unsaie ali takodje postujem ostala misljenja...
A tema je malo drugacija ponavljam:1.Sta koristite u solarijumu-tema jedan
2.Gde idete u solarijum-tema dva
3.Koliko placate 1 min-tema tri
4.Preporuka kako vise pocrneti-tema cetri
Ne zelim vise da ponavljam,mozete cak da pisete i o kremama i o tome kakav vam je tretman ,prostor u kome je solarijum,da li imate besplatni tretman,tipa svako sesto suncanje je besplatno..okic to me zanima.

E sada vratite se na temu .......Svaka zena je lepa na svoj nacin i mislim da je glupo da se delite na osobe belog tena i tamnijeg a to za aristrokratiju po meni je cista GLUPOST i nije neki kompliment(Prirodno sam plava,beli ten,plave oci),nije mi kompliment jer zamisljam jadne ljude koji rmbace dok ja ladim onu stvar u ladu...ok?)A sto se tice toga kome se sta dopada ..o ukusima ne vredi raspravljati .Drage moje,doticne dame pred premijeru nekog filma u kome treba da budu porcelanske lutke bukvalno su zakljucane u mraku,a kada bi snimale neki drugi film onda bi bili crne kao noc,zar ne....i zato imaju nova da idu ne u solarijum vec idu na Karibe(npr)
U ostalom postujem misljenje korisnika sa nickom Unsaie ali takodje postujem ostala misljenja...
A tema je malo drugacija ponavljam:1.Sta koristite u solarijumu-tema jedan
2.Gde idete u solarijum-tema dva
3.Koliko placate 1 min-tema tri
4.Preporuka kako vise pocrneti-tema cetri
Ne zelim vise da ponavljam,mozete cak da pisete i o kremama i o tome kakav vam je tretman ,prostor u kome je solarijum,da li imate besplatni tretman,tipa svako sesto suncanje je besplatno..okic to me zanima.

A kompliment ti je da"ladis onu stvar"u solarijumu , dok " jadni ljudi rmbace "??

Mislim :lol::lol::lol:

Ajd`

QUOTE=DjuraMornar;6180158]A kompliment ti je da"ladis onu stvar"u solarijumu , dok " jadni ljudi rmbace "??

Mislim :lol::lol::lol:

Ajd`[/QUOTE]

Mislim da nisi razumeo/razumela rekla sam da ARISRTOKATSKI TEN NIJE ZA MENE KOMPLIMENT...:mad::mad::mad::mad::mad:Razumes????????U ostalom ko je reko da se ja kvarcujem????:confused::confused::confused: JA idem u solarijum pre mora a na more idem uvek u maju;-);-);-) A sto se tice opaske "da ladim onu stvar" NE ODNOSI SE NA DANASNjICU vec na PROSLOST (jer danas i nemas toliko aristokratskih tenova a vala ni porodica kao u srednjem veku:-x:roll::roll::roll:)ok?

То исто можеш да кажеш и за креме за лице, пасту за зубе, фарбу за косу, лакове за нокте, депилаторе, дезодорансе и антиперспиранте.... Лепо су људи хиљадама година живели без свега тога!
Закључак: глупи су сви који не живе исто као пре 1000 година!!!

(Аааа...заборавих, ти си она што узгаја сопствене биљке и једе све само без адитива, све узгајано без хормона и антибиотика, без хербицида и пестицида, све природно и богзнакако....Лако је теби кад живиш у дивљини па можеш да гајиш природне мирисе,природне рундаве ноге и природно седу косу, ми глупи морамо да се трујемо дезодорансима, депилаторима и фарбама!)

Puder se prvenstveno koristi za popravljanje nepravilnosti...to mu je No.1 funkcija.. a kozne nepravilnosti se leti jako dobro regulisu u kombinaciji sa morem i suncem....
Povremeni odlazak u solarij produzava boju ( sto je zimi skroz nebitno )...ali isto tako ima pozitivan efekat i na kozu ( pomaze i kod virusnih obolenja, kod osteporoze, reumatizma...itd)...ako NE PRETERUJES ( kao sto sam vec i napisala- al jbga kad ljudi bolduju samo ono sto zele )...

Informisite one koji to traze...;)

Naucnici kazu da je solarij stetan kao pusenje cigareta? Zasto pusite cigarete, ako pusite? Ko hoce nek ide u solarij, ko nece ne mora...Hvala Bogu pa moze da se bira...;)

P.s. Solarij nije stetan kao sto su cigarete...

Eeee, ovu glupost si lupila samo tako....! Sorry...

Jedra > ja taj pridev doživljavam kao zdrava, uhranjena, plodna, rasna... Nek me Hellen ispravi ili bolje objasni.

To!

aha, dakle - debela i rumena "sosa".... pa kakve to veze ima sa aristokratijom

Па нема. О томе и говорим.

Како да будем аристократски бела кад окопавам виноград, плевим ротквице и чувам гушчиће?

Back