Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
Krenula sam da ga posecujem jednom u 2 nedelje , pa cu onda jednom nedeljno.A posle ce biti vec dovoljno sunca da me osunca. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лично, не волим када сам јако бледа, рекох, увек у мају одем 5-6 пута у соларијум, да ми се не виде тачкице од депилације по листовима када се треба разголитити... Волим море али никада нисам на плажи између 11 и 16 часова... Никада не прегорим, умем да се штитим... И у животу обично избегавам крајности, у било ком погледу... Ето.
Uopste mi nije jasna vasa potreba da sebe non stop predstavljate glupom, pa jos iz posta u post to naglasavate
.
Jao pa ti u stvari hoces od nas pomoc za otvaranje svog salona???
Obuj lepo udobne patikice, pa od jednog do drugog salona, vidi sta nude, kakve su cene, koje kremice koriste, kad daju besplatne tretmane i slicno...Mada mislim da moras imati makar osnovno znanje o koriscenju solarijuma da bi svojom musterijama objasnila kako da ga koriste i cime da se mackaju...![]()
kupila sam 300 minuta
Ovako neznam da li oe teme ima ali ipak ajde da dodam i ja neku temu.Moje pitanje je solarijum razloge protiv mogu i sama da navedem ali uz pravilnu upotrebu solarijuma nema opasnosti naravno ako su lampe noove.Pod pravilnu upotrebu smatram dok traje prikupljanje boje
ici na svakih 48 h jedednom dnevno,zatim obavezno koristiti one cvike,ne ici za vreme menstrualnog krvarenja i itd.A mene zanima da li idete i koliko vam je pomogao solarijum i koliko placate po minutu!!
![]()
...da i ja podelim neko svoje iskustvo...
imam 22 god. i oduvek sam mrzela sami pomisao na kvarcovanje...nikako mi se nije dopadala ta ideja iako dosta mojih drugarica gotivi solarijume....(nemojte pogresno da shvatite, ne spadam medju loser-e.. svakodnevno vreme provodim po trznim centrima i nisam blonde)
anyway, da skratim pricu...kupila sam 300 minuta u jednom solarijumu gde imaju bukvalno 20 razlicitih kreveta koji izgledaju svemirski...pocela sam da idem svaki 2 dan po 10 minuta...i kupila sam losion Australian Gold HOT....iii posle nedelju dana sam primetila da me koza otkida....samo me od jednom zaboli neki deo na telu - a BOJE NIGDE! (then again, nemam pogmenta UOPSTE i imam svetlo plave oci)...sada mi je ostalo recimo 260 minuta sa kojima nemam pojma sta da radim jer iskreno nemam nameru vie da se vracam. probala, videla - no thanx!
(nadam se da nisam nikoga uvredila)
Prijatno me je iznenadilo da mnoge devojke ovde ne vole solarijum... Mozda lageali se nadam da govore istinu. Iskreno, zao mi je kad neko pretera sa solarijumom pa se razboli, ali ako koristi obazrivo, samo napred! Licno ne volim preplanulost po svaku cenu i davanje novca za isto, ali opet- ko voli nek' izvoli.