Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Лично, не волим када сам јако бледа, рекох, увек у мају одем 5-6 пута у соларијум, да ми се не виде тачкице од депилације по листовима када се треба разголитити... Волим море али никада нисам на плажи између 11 и 16 часова... Никада не прегорим, умем да се штитим... И у животу обично избегавам крајности, у било ком погледу... Ето.

ne smem sama da napišem, pa ću samo citirati:lol:

Jao pa ti u stvari hoces od nas pomoc za otvaranje svog salona???
Obuj lepo udobne patikice, pa od jednog do drugog salona, vidi sta nude, kakve su cene, koje kremice koriste, kad daju besplatne tretmane i slicno...Mada mislim da moras imati makar osnovno znanje o koriscenju solarijuma da bi svojom musterijama objasnila kako da ga koriste i cime da se mackaju...:)

Jao pa ti u stvari hoces od nas pomoc za otvaranje svog salona???
Obuj lepo udobne patikice, pa od jednog do drugog salona, vidi sta nude, kakve su cene, koje kremice koriste, kad daju besplatne tretmane i slicno...Mada mislim da moras imati makar osnovno znanje o koriscenju solarijuma da bi svojom musterijama objasnila kako da ga koriste i cime da se mackaju...:)

Pa ja od prilike to vec znam ali skoro svaki salon ima svoje kremice po meni su najbolje one tropical (SVE)ali me zanima koliko bi vam bilo ok da placate po min jer mislim da je preterano placati od 20 do 100 din po minutu...Ali jedino ti citas moje postove;);)

...da i ja podelim neko svoje iskustvo...

imam 22 god. i oduvek sam mrzela sami pomisao na kvarcovanje...nikako mi se nije dopadala ta ideja iako dosta mojih drugarica gotivi solarijume....(nemojte pogresno da shvatite, ne spadam medju loser-e.. svakodnevno vreme provodim po trznim centrima i nisam blonde :P)

anyway, da skratim pricu...kupila sam 300 minuta u jednom solarijumu gde imaju bukvalno 20 razlicitih kreveta koji izgledaju svemirski...pocela sam da idem svaki 2 dan po 10 minuta...i kupila sam losion Australian Gold HOT....iii posle nedelju dana sam primetila da me koza otkida....samo me od jednom zaboli neki deo na telu - a BOJE NIGDE! (then again, nemam pogmenta UOPSTE i imam svetlo plave oci)...sada mi je ostalo recimo 260 minuta sa kojima nemam pojma sta da radim jer iskreno nemam nameru vie da se vracam.

probala, videla - no thanx!

(nadam se da nisam nikoga uvredila)

:1.Sta koristite u solarijumu-tema jedan
2.Gde idete u solarijum-tema dva
3.Koliko placate 1 min-tema tri
4.Preporuka kako vise pocrneti-tema cetri
Ne zelim vise da ponavljam,mozete cak da pisete i o kremama i o tome kakav vam je tretman ,prostor u kome je solarijum,da li imate besplatni tretman,tipa svako sesto suncanje je besplatno..okic to me zanima.[/QUOTE]
1.kako to mislish shta koristimo?...u sol.gdje sam ja ishla nisam koristiLa naochare,samo sam zatworila ochi,ako na to mislish
2.ja sam iz Nikshicja,pa ne znam koliko ti je bilo koji sol.owdje poznat...ali,dobro...ishla sam u kozmetichki salon Barbie 2 puta,i ishla sam kod neke zhene_Tine u solarijum koji je u zgradi(probala sam josh negdje,ali ne mogu da se sjetim kako se zowe)
3.u kozm.salonu Barbie se 1 minut placja 50 centi...mada mislim da je to pReskupo,ali da ljudi wjer tamo idu zbog Mimi...xax...u owom drugom solarijumu 1 min je 30 centi...Moram da napomenem da su oba sol.turbo
4.pa,treba da se ide swaki drugi dan,tako neshto...7,8 puta,a br minuta se postepeno powecjawa,zawisi od toga kakwa je kome prirodna kozha...Mislim da je kod Mimi swako peto sunchanje besplatno,ali nisam sigurna jer sam tamo ishla samo 2 puta...to je to:)...

Ovako neznam da li oe teme ima ali ipak ajde da dodam i ja neku temu :):).Moje pitanje je solarijum razloge protiv mogu i sama da navedem ali uz pravilnu upotrebu solarijuma nema opasnosti naravno ako su lampe noove.Pod pravilnu upotrebu smatram dok traje prikupljanje boje :) ici na svakih 48 h jedednom dnevno,zatim obavezno koristiti one cvike,ne ici za vreme menstrualnog krvarenja i itd.A mene zanima da li idete i koliko vam je pomogao solarijum i koliko placate po minutu!!:):)

Evoooo, ludilo se nastavlja. :dash:Kakav sad solarijum? Sta ti je?
Zasto moderator doktor ne zatvori ovakavu temu.
Pa, daj, zaista ne znas koliko je opasan solarijum i kakvi se solarijumi isporucuju na Balkan, citaj- Srbiju.
Zeno, dete, trgni se, jer te iz mrtvih niko trgnuti nece.

...da i ja podelim neko svoje iskustvo...

imam 22 god. i oduvek sam mrzela sami pomisao na kvarcovanje...nikako mi se nije dopadala ta ideja iako dosta mojih drugarica gotivi solarijume....(nemojte pogresno da shvatite, ne spadam medju loser-e.. svakodnevno vreme provodim po trznim centrima i nisam blonde :P)

anyway, da skratim pricu...kupila sam 300 minuta u jednom solarijumu gde imaju bukvalno 20 razlicitih kreveta koji izgledaju svemirski...pocela sam da idem svaki 2 dan po 10 minuta...i kupila sam losion Australian Gold HOT....iii posle nedelju dana sam primetila da me koza otkida....samo me od jednom zaboli neki deo na telu - a BOJE NIGDE! (then again, nemam pogmenta UOPSTE i imam svetlo plave oci)...sada mi je ostalo recimo 260 minuta sa kojima nemam pojma sta da radim jer iskreno nemam nameru vie da se vracam. probala, videla - no thanx!

(nadam se da nisam nikoga uvredila)

:whistling::whistling::whistling:
jel vidis kakva si rasipnica :D :heart:

Prijatno me je iznenadilo da mnoge devojke ovde ne vole solarijum... Mozda lage :P ali se nadam da govore istinu. Iskreno, zao mi je kad neko pretera sa solarijumom pa se razboli, ali ako koristi obazrivo, samo napred! Licno ne volim preplanulost po svaku cenu i davanje novca za isto, ali opet- ko voli nek' izvoli.

Ja imam veoma svetlu kozu, gotovo kao crvenokose (iako su mi kosa i oci tamni), daaa to znaci da imam nekoliko pegica na nosu, nista preterano, ali su tu (a i na ramenima malkice, ali aaajd sad necemo o tome ;) ) i tesko mi je da pocrnim. Kao dete sam mogla da pocrnim za jedan dan, ali sada mi je to veoma tesko. Klasika: brzo izgorim itd. Pa sam, da vam pravo kazem, odustala. Pa sta ako imam belu kozu? I'm white and proud. :D

PS-Sto ne znaci da ne volim da se brckam, namazem se kojecim pa pravac u vodu (nazalost, retko kad more, vise bazen-ada varijanta :P) Nekad pocrvenim malo ali sam obazriva.

Poslednja izmena:
Prijatno me je iznenadilo da mnoge devojke ovde ne vole solarijum... Mozda lage :P ali se nadam da govore istinu. Iskreno, zao mi je kad neko pretera sa solarijumom pa se razboli, ali ako koristi obazrivo, samo napred! Licno ne volim preplanulost po svaku cenu i davanje novca za isto, ali opet- ko voli nek' izvoli.

kljucna rijec, daleko je to od preplanulog
jedan od razloga zbog kog uspjeva da se proda jeste okruzenje koje nije naviklo na tamnu kozu pa se da prevariti
pored cinjenice da poznate holivud face koje nemaju vremena za izlezavanje na suncu to rade
jer im se toboz svidja, a ne zato sto nemaju privatnog zivota
i ostali koji bi htjeli biti ko oni
ili ni sami nemaju vremena/mogucnosti

sto ne mjenja cinjenicu da le lazna boja lako prepoznatljiva i ruzna u poredjenju sa prirodnom

Moja baka se uvek ponosila sto imam veoma svetlu put. U njeno vreme je to bilo izuzetno privlacno. Naravno, i tada su zene morale da unistavaju svoje zdravlje da bi bile privlacne muskarcima (da se ne lazemo, niko ni danas ne ide u solarijum jer smatra da ce se kulturno uzdici ako je preplanuo (tj. preplanula), vec se to radi zbog muskaraca, zamaskirano u maksimu "radim to zbog sebe, da bih se bolje osecala" ili sta je vec izgovor). Elem, u vreme moje bake zene su stavljale neko uzasno belilo na lice koje im je izjedalo kozu, pa su od njega vrlo brzo ispale zbrckane i zborane... Isti efekat daje i solarijum.

Back