Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Како да будем аристократски бела кад окопавам виноград, плевим ротквице и чувам гушчиће?

pa zasto bi i bila? ti si ti, neko drugi je neko drugi

ne vidim smisao u forsiranju neceg sto nije za osobu prirodno - u ovom slucaju boje koze koja nije nasa
umjereno je lijepo

dakle, bez zatvaranja u podrum zbog lova na boju koze aristokratije ako to vec nisi, i bez pretjeranog lova na taman ten ako ga nemas

Šala?! :idea:

bug.gif

ОК, од свега што сам рекла само је тачно да сам Соса, а ни трага од једрине и руменила...(на жалост). Само сам покушала да представим своје народско схватање лепоте...и аверзију према креч белој кожи (а нарочито према форсирању ''аристократског изгледа'', Срби и аристократија - смешно!)...исто као и према сасушеној искварцованој која изгледа као ''кромпир у чакшире'' (ако знате шта је то)...

Лично, не волим када сам јако бледа, рекох, увек у мају одем 5-6 пута у соларијум, да ми се не виде тачкице од депилације по листовима када се треба разголитити... Волим море али никада нисам на плажи између 11 и 16 часова... Никада не прегорим, умем да се штитим... И у животу обично избегавам крајности, у било ком погледу... Ето.

Испровоцирао ме пост где жена назива глупацима све који одлазе у соларијум, па сам кренула да се зезам.

Jao sorry...zaboravih napisati da su to naucnici ustanovili...pa ako su oni glupi, jbga i ja sam onda napisala glupost....;)

Citirala bih ti tekst ili bar postavila link al me mrzi...:| ...moram na posao...

KOJI? Ako si u "Lepoti i zdravlju" pročitala ili u "Vivi" - to zadrži za sebe

Ne moraš mi draga pustati linkove, jer na tvoja dva (izguglana) ja ću ti odgovoriti sa 8 (relevantnih) koji mi ažurirani stižu svake nedelje...No, dobro, možemo se ovako do sutra ubeđivati preko plota al nije tema...
Prema tome, samo napred u solarijum sa cigaretom u ustima....Ili bez, ako smatraš da je zdravije...

P.S. Sorry, ja sam došla s posla izmorena...

ja sam bela pa rumena
i jedra
i mnogo sam ružna kad pocrnim
i prva asocijacija na solarijum mi jeste onaj hellenin krompir u čakšire

al da se vrati pitanju, čula sam da neki kozm. saloni koriste solarijum kao pomoć u lečenju akni. sad, dal to ima smisla, il se samo manje vide na tamnoj koži - ne znam.

jedu mi se rotkvice.

Ne moraš mi draga pustati linkove, jer na tvoja dva (izguglana) ja ću ti odgovoriti sa 8 (relevantnih) koji mi ažurirani stižu svake nedelje...No, dobro, možemo se ovako do sutra ubeđivati preko plota al nije tema...
Prema tome, samo napred u solarijum sa cigaretom u ustima....Ili bez, ako smatraš da je zdravije...

Kao prvo...ne citam te casopise koje si nabrojala....ne interesuje me sta tebi stize azurirano..:roll:
Sta ja radim ili ne nije tvoja stvar....a jos manje te interesuje sta ja smatram da je zdravo....:roll:

Kako dajes sebi za pravo da me nazivas "draga"...mislim na koji nacin komuniciras..:confused:...bas mi je to nazivanje prosto i sto je jako zanimljivo to mozes da cujes samo u Srbiji..i to sve na nivou i sa visine....

Kao sto rekoh...ne interesuje me sta neko radi i da li ide u solarijum...niti mi treba neko da me informise....ako vec zelim informacije znam na kom mestu mogu da dobijem pouzdane..ako vec zelis da informises forumase, izvoli....

P.s. Primecuje se da si dosla sa posla izmorena....i ja sam danas radila 12 sati ali ipak umem normalno da komuniciram....

ne idem u solarijum.
preko leta lepo potamnim i to je to.

jes da mi neke osobe nabijaju komplekse kada dodju pocetkom leta tamnog savrsenog tena sa sve belim bikinijem(onda se ja pitam koliko sati su provele u solarijumu:confused:)

a onda im ja dodjem sredinom-krajem leta sa isto takvim savrsenim tenom(+ sati uzivanja i leskarenja na popodnevnom suncu) pa evo vam ga na:-P

Solarijumi su velika glupost. Jos gluplje su osobe koje ga koriste, bilo muskog, bilo zenskog pola. Bas me zanima, kako su zene u istoriji izdrzale bez solarijuma? Da li smo pre imale vise mozga, a sada manje?
Ako neko zna, volela bih da mi kaze, kada i kako su nastali prvi solarijumi, i kada su poceli masovno da se koriste?

eheh, solarijum.... ***, tehnologija napreduje, mozak zaostaje, vrijeme ce valjda reci sto je bilo bolje ne-uraditi

meni,
vjestacka boja je uvijek ocigledna, kao i svakom sa mora,
tako da je svaka pomisao na vjestacko dobijanje iste smjesna
ali opet, ima nas raznih

samo, bez krajnosti, ako je ikako moguce

love&light
Saie​

Kao prvo...ne citam te casopise koje si nabrojala....ne interesuje me sta tebi stize azurirano..:roll:
Sta ja radim ili ne nije tvoja stvar....a jos manje te interesuje sta ja smatram da je zdravo....:roll:

Kako dajes sebi za pravo da me nazivas "draga"...mislim na koji nacin komuniciras..:confused:...bas mi je to nazivanje prosto i sto je jako zanimljivo to mozes da cujes samo u Srbiji..i to sve na nivou i sa visine....

Kao sto rekoh...ne interesuje me sta neko radi i da li ide u solarijum...niti mi treba neko da me informise....ako vec zelim informacije znam na kom mestu mogu da dobijem pouzdane..ako vec zelis da informises forumase, izvoli....

P.s. Primecuje se da si dosla sa posla izmorena....i ja sam danas radila 12 sati ali ipak umem normalno da komuniciram....

ne idem u solarijum.
preko leta lepo potamnim i to je to.

jes da mi neke osobe nabijaju komplekse kada dodju pocetkom leta tamnog savrsenog tena sa sve belim bikinijem(onda se ja pitam koliko sati su provele u solarijumu:confused:)

a onda im ja dodjem sredinom-krajem leta sa isto takvim savrsenim tenom(+ sati uzivanja i leskarenja na popodnevnom suncu) pa evo vam ga na:-P

OK HOCE LI SE NEKO OD VAS SETITI DA ODGOVRI NA TEMU.O tmome koliko je ko informisan molim da vodite preko pvt-a

:mad::mad::mad:OVO JE TEMA DA VAS PODSETIM:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

E sada vratite se na temu .......Svaka zena je lepa na svoj nacin i mislim da je glupo da se delite na osobe belog tena i tamnijeg a to za aristrokratiju po meni je cista GLUPOST i nije neki kompliment(Prirodno sam plava,beli ten,plave oci),nije mi kompliment jer zamisljam jadne ljude koji rmbace dok ja ladim onu stvar u ladu...ok?)A sto se tice toga kome se sta dopada ..o ukusima ne vredi raspravljati .Drage moje,doticne dame pred premijeru nekog filma u kome treba da budu porcelanske lutke bukvalno su zakljucane u mraku,a kada bi snimale neki drugi film onda bi bili crne kao noc,zar ne....i zato imaju nova da idu ne u solarijum vec idu na Karibe(npr)
U ostalom postujem misljenje korisnika sa nickom Unsaie ali takodje postujem ostala misljenja...
A tema je malo drugacija ponavljam:1.Sta koristite u solarijumu-tema jedan
2.Gde idete u solarijum-tema dva
3.Koliko placate 1 min-tema tri
4.Preporuka kako vise pocrneti-tema cetri
Ne zelim vise da ponavljam,mozete cak da pisete i o kremama i o tome kakav vam je tretman ,prostor u kome je solarijum,da li imate besplatni tretman,tipa svako sesto suncanje je besplatno..okic to me zanima.

То исто можеш да кажеш и за креме за лице, пасту за зубе, фарбу за косу, лакове за нокте, депилаторе, дезодорансе и антиперспиранте.... Лепо су људи хиљадама година живели без свега тога!
Закључак: глупи су сви који не живе исто као пре 1000 година!!!

(Аааа...заборавих, ти си она што узгаја сопствене биљке и једе све само без адитива, све узгајано без хормона и антибиотика, без хербицида и пестицида, све природно и богзнакако....Лако је теби кад живиш у дивљини па можеш да гајиш природне мирисе,природне рундаве ноге и природно седу косу, ми глупи морамо да се трујемо дезодорансима, депилаторима и фарбама!)

Zakljucak je vas, ne moj. Ono sto sam ja zelela da kazem je da su ti ljudi ziveli, i preziveli, bez svih tih stvari, sto ne znaci da oni nisu koristili farbe, mirise i sl. Tacno je da nisu koristili fabricke proizvode, ali ne znaci da nisu koristili nikakve proizvode za ulepsavanje i doterivanje.
Osecam ironiju i izvesnu dozu ogorcenosti u ovom komentaru u zagradi, i to mogu da razumem. Precutno ste priznali da sada stavljate i da cete ubuduce staviti na i u sebe sve sto vam drustvo odredi i nalozi kao prihvatljivo. Nadam se samo da jednog dana komentar u zagradi nece izgledati ovako :
''...Лако је теби кад живиш у дивљини па можеш да гајиш природне мирисе,природне рундаве ноге и природно седу косу, ми глупи морамо да се мажемо говнима јер је то друштвено прихватљиво, друштво је тако одредило!''

Па неее, ми бисмо се онда мазали неким синтетичким, фабричким говнима, а ти природним, без адитива....па бисмо опет били глупи у поређењу с тобом!

Uopste mi nije jasna vasa potreba da sebe non stop predstavljate glupom:confused:, pa jos iz posta u post to naglasavate:confused:.

Back