Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Joj bwe ljudi pa koj wam je djavo????????Pokrenula sam relatvno normalnu temu i vi ste nasli samo da kritikujete..pih niste neki elem tema je napisana vise puta i necu da je opnavljam pa procitajte pre odgovora jer bas me zanima koliko od prilike placate 1 min jer ja bih otvorila salon i stavila bih solarijum ali me zanima koliko placate i da li koristite one kremice...OK?

Planiram uskoro da posetim solarijum...inace ne idem...ne znam cemu tolika frka...mislim da je zdravo da odes pred leto dva, tri puta po par minuta u solarijum...

Ljudi stvarno preteruju i idu u krajnosti...neki preterano odlaze da se "prze" a neki nikako, kao drazi im je beli ten..:roll:...pa ko moze da izgleda lepo ako je beo kao zid i deluje bolesno...a opet neke devojke deluju kao da su pobegle sa safarija toliko se mackaju kremama za tamnjenje....bolje je onda otici u solarij, bar ce boja biti jednaka svuda...:D

pa ko moze da izgleda lepo ako je beo kao zid i deluje bolesno...
r16478_40659.jpg

von_teese_narrowweb__300x391,0.jpg

I crnka i plavuša da ne bude diskriminacije. ;) Nicol pokriva i crvenokose. :lol:

bug.gif

Planiram uskoro da posetim solarijum...inace ne idem...ne znam cemu tolika frka...mislim da je zdravo da odes pred leto dva, tri puta po par minuta u solarijum...

Ljudi stvarno preteruju i idu u krajnosti...neki preterano odlaze da se "prze" a neki nikako, kao drazi im je beli ten..:roll:...pa ko moze da izgleda lepo ako je beo kao zid i deluje bolesno...a opet neke devojke deluju kao da su pobegle sa safarija toliko se mackaju kremama za tamnjenje....bolje je onda otici u solarij, bar ce boja biti jednaka svuda...:D
ja :neutral:
prirodan ten mi sasvim lepo pristaje + imam prilicno cistu kozu,sto bih to kvarila...

Kakva bre klaustofobiju u solarijumu ja se osecam kao u svemirskom brodu kojim putujem na planetu FENSI. 25 minuta mi proleti kao 2 minuta. Ako imam i muziku, pa to je ekstra. Provirim s vremena na vreme da pogledam kako izgledam, a skoro stalno kad sam u solarijumu u brusu i gacicama sam koje postanu fluoroscentne boje zbog lampi, a to fenomenalno izgleda. Najveca mi je dilema da li sledeci put da pojacam ili da smanjim brzinu kojom se okrece venitlator, i da li sam vise drzala savijenu u kolenu jednu nogu ili drugu. Pravilno se lezi u solarijumu tako sto jednu nogu drzis spustenu opustenu skroz a drugu malo podignes tako sto je savijes malo u kolenu.

r16478_40659.jpg

von_teese_narrowweb__300x391,0.jpg

I crnka i plavuša da ne bude diskriminacije. ;) Nicol pokriva i crvenokose. :lol:

bug.gif

Obe su jako nasminkane....pa sad ih zamisli bez te sminke.....;) sorry ali ako ti to izgleda zdravo...pa super onda....

Inace i ja imam jako svetao ten ali ipak lepse deluje kad je osoba bar malo tamnija..bar leti...ziimi i nije bitno....

Skroz mi je bezveze kako zagovarate krajnosti....sve je stetno...i sunce i solarij...ali da se zbog stetnosti odreknem suncu ili solariju e to mi je skroz sumanuto....
I jedno i drugo POZITIVNO deluje na kozu ako ne preterujes...

Obe su jako nasminkane....pa sad ih zamisli bez te sminke.....;) sorry ali ako ti to izgleda zdravo...pa super onda....

Inace i ja imam jako svetao ten ali ipak lepse deluje kad je osoba bar malo tamnija..bar leti...ziimi i nije bitno....

Skroz mi je bezveze kako zagovarate krajnosti....sve je stetno...i sunce i solarij...ali da se zbog stetnosti odreknem suncu ili solariju e to mi je skroz sumanuto....

khhhhkhhhh...jel znas ti po kom principu radi solarijum?
A sto se sunca tice, ono je "izvor zivota"...mislim da ga ni u kom slucaju ne mozemo porediti sa necim kao sto je solarij...
Sad ti je lepo jer je tvoja koza tamnija pa ti izgleda " zdravije "...ali to je privid, i cek za koju godinu, videces na sta ce ti liciti koza. U najboljem slucaju, imaces bore pre no im je vreme.
To vazi i za sunce , ali preterano izlaganje njemu...dok je kod solarija dovoljno to tvoje " umereno", pa da se za koju godinicu pitas sta ti je to trebalo.
Ali ok....tvoj izbor.

a nakon sloarijuma se neces sminkati, eh?
:lol:[

Ja koristim samo maskaru, ruz i ponekad senku...jbga prirodno sam lepaa i ten mi je fantastican ( kuc kuc da ne ureknem...:lol:...:p;) Ako koristis puder sigurno ga neces koristiti kad imas taman ten? ili mozda hoces? :shock: :roll:

Uostalom zaista me ne interesuje da li pristasice aristokratskog tena obilazite solarijum i da li odobravate isti....a jos manje mi treba neko da me informise o stvarima u koje sam jako dobro upucena...;)

P.s. Osecam se napadnuto....lose citate postove...citate ono sto zelite a ne kako je i napisano...

Ma nemam ja ništa protiv da ti ili bilo ko drugi ide u solarijum, ali nemoj mi zagovarati priču kako one koje ne idu izgledaju kao bolesne i kao 'ko još može tako beo dobro da izgleda?'. Može, dokazali smo ti da može. ;)

bug.gif

Ja koristim samo maskaru, ruz i ponekad senku...jbga prirodno sam lepaa i ten mi je fantastican ( kuc kuc da ne ureknem...:lol:...:p;) Ako koristis puder sigurno ga neces koristiti kad imas taman ten? ili mozda hoces? :shock: :roll:

Uostalom zaista me ne interesuje da li pristasice aristokratskog tena obilazite solarijum i da li odobravate isti....a jos manje mi treba neko da me informise o stvarima u koje sam jako dobro upucena...;)

P.s. Osecam se napadnuto....lose citate postove...citate ono sto zelite a ne kako je i napisano...
puder se ne koristi za dobijanje tamnog tena,vec za popravljanje nepravilnosti,dobijanje ujednacenog tena,bio taman ili svetao

Nio te nije napao...naprotiv.
Kazes da si dobro informisana, a ne bi se reklo po onome sto si napisala.
I na kraju , posto kazes da si jako lepa, i da imas lep ten...cuvaj to, i neguj.
Znas kako kaze Ivo Andric..
"Ne postoje zene ruzne ni smesne ni odvratne po onome sto im priroda oduzima ni po onome sto s vremenom gube od svoje lepote, nego po onome sto one same zele da joj dodaju"
:mrgreen:

puder se ne koristi za dobijanje tamnog tena,vec za popravljanje nepravilnosti,dobijanje ujednacenog tena,bio taman ili svetao

Puder se prvenstveno koristi za popravljanje nepravilnosti...to mu je No.1 funkcija.. a kozne nepravilnosti se leti jako dobro regulisu u kombinaciji sa morem i suncem....
Povremeni odlazak u solarij produzava boju ( sto je zimi skroz nebitno )...ali isto tako ima pozitivan efekat i na kozu ( pomaze i kod virusnih obolenja, kod osteporoze, reumatizma...itd)...ako NE PRETERUJES ( kao sto sam vec i napisala- al jbga kad ljudi bolduju samo ono sto zele )...

Informisite one koji to traze...;)

Naucnici kazu da je solarij stetan kao pusenje cigareta? Zasto pusite cigarete, ako pusite? Ko hoce nek ide u solarij, ko nece ne mora...Hvala Bogu pa moze da se bira...;)

P.s. Solarij nije stetan kao sto su cigarete...

Back