Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Jednom sam bila u solarijumu da vidim zasto ga toliko ljudi pohadjaju...smorila se lezheci u tom sanduku, pocrnela nesto malo bezveze sivkasto, zaspala i odrapila dremku i nakon sto su iskljucili lampice, oni mislili da se oblacim iza paravana pa me niko nije probudio da bi me na kraju prepala kozmeticarka otvorivsi poklopac i ja skocila ko vampir ne znajuci gde sam.

Sutradan i uvek nakon toga sam na pocetku leta odlazila u jutarnjim satima na plazu i osuncala se do neke blage bronzane nijanse sve igrajuci se odbojke sa decom po travnjaku i brchkajuci se u vodi i jos uvek mi nije jasno zasto uopste postoje ti solarijumi?

Dobija se drugacija i cesto neujednacena boja u njima, bezvezno se trosi vreme i novac...
:dontunderstand:

jasno ko dan!
..a kako bi i zaspala kad nisi unela dovoljno surutke u organizam:lol::lol:

Priznajem, nisam, ja to ne pijem. :rumenko:

P.S. Samo se ti zezaj, znam zenu koja je tri meseca bez prestanka trpela nesnosan svrab, dermatolozi, alergolozi i ostali olozi joj nista nisu nasli, na kraju, kad je vec bila na ivici ludila, nutricionista joj preporuci tu nesrecnu surutku i resi problem za cas.
Pa se ti cesi (o vezbacice). :mrgreen:

Ja bih htela da idem u solarijum po prvi put. ZNAM DA STETI i molila bih da takve komentare zadrzite za sebe... Naravno da ne zelim da preterujem ali bih htela da cujem od nekog ko ima iskustva sa Solarijumom, kako bih dobila neke savete... Npr. Koliko minuta bi prvi put trebalo, ten mi je svetao ali ne previse? Da li ima velike razlike izmedju solarijuma gde se stoji i lezi? I moze neko i da se javi pa da procaskamo u privatnim porukama :)) HVALA UNAPRED!! ^^

Za pocetak, prvih par puta idi samo po 5 minuta ako je u pitanju turbo solarijum. Nema veze koliko ti je ten taman, koza jednostavno mora da se adaptira... Posle mozes da povecavas. Ja licno vise volim lezece, lakse mi je da podnesem vrucinu, ali su ovi u kojima stojis higijenskiji i u njima vise "gori", jer nema posebnih lampi za lice koje mozes da podesavas. Najbolje je da se posavetujes sa devojkama koje rade u salonu, ipak najbolje poznaju svoje "masine" :)

Uhh, procitala sam svih 18 strana teme i stvarno ne znam sta da radim...

Pocela sam sa pripremama za leto, vezbe, ishrana i to, pa sam pozelela i da krenem jednom nedeljno na nekih 7 minuta da dobijem boju i budem komplet u junu...

Inace mi treba jedno cetiri dana na moru za pristojnu razliku kod linije kupaceg...

Ima dosta dobrih argumenata protv, ali i zadovoljnih korisnica koje umereno koriste bez problema.

Hmmm, dilema, dilema... :think:

Ja sam isla kao klinka povremeno u solarijum, nista previse, samo da ne budem bleda kao krpa..posle sam prestala skroz. Nego citala sam negde, kobajagi i zene koje su isle makar i ponekad u solarijum pre 30-te da imaju 75 posto vise sanse da dobiju melanom kasnije tokom zivota..ovo mi apsolutno nema logike. Ispada da je svejedno da li sam isla 10 godina u solarijum redovno ili sam otisla 10 tak puta tokom jedne godine...ko je ovde lud..ne znam

ja sam se od ove godine dogovorila sam sa sobom oko ove teme..

imam svjetao ten.. samopotamljivanje mrzim, em srdim em sam zuta.. suncanjem u solariju dobijam milione pjega koje mi traju po pola godine..

otisla sam u dm, nakupovala pudere, rumenila i korektore za svoj ten.. samo ga ujednacim..

e sad, da sam presretna nisam ali se navikavam... valjda tu ima i psihe kako sam citav zivot tezila da budem tamnoputa..

Back