- Poruka
- 40
imam osetljivu kozhu
sunca se klonim
solarijum ne koristim.
sunca se klonim
solarijum ne koristim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trideseto godina mi zaooo nijeeeeeee
izvinite, kad god vidim ovaj naslov ocu da umrem![]()
nešto ne volim sladoled leti, jer od njega još više ožednim...mada...Rumenko je tu izuzetak... Limunada je prava stvar za žegoću...
trideseto godina mi zaooo nijeeeeeee
izvinite, kad god vidim ovaj naslov ocu da umrem![]()
Mislim da je kombinacija najbolja varijanta za lep ten. Na pocetku leta prvo treba otici par puta u solarijum, zatim par puta na pravo sunce a tek onda kad imate kakav takav ten namazati se preparatom za samopotamnjivanje ( preparati u obliku gela su mnogo efikasniji od onih u obliku mleka ili kreme).
Ne suncam se. Ni solarium, ni potamnjivanje. Cele godine sam bela kao sir. Sta cu.
Што би један мој пријатељ рекао:"Сибирско бела!"
П.С. И ја сам таква...![]()
Estetski bolji efekat se postize sa solarijumom,ali iz straha zbog porasta broja ostecenja koze-karcionama ne znam vise da li da idem.
Interesuje me vase iskustvo sa kremama za samopotamnjivanje koze.
Na kom principu rade-ugradnja u kozu,da li su i one bezbedne(pitanje za doktore).
Kakav je efekat?Da li ste zadovoljni?-ko je koristio.
Da li moraju stalno da se upotrebljavaju ako se pocne i kako izgleda kad se nakon odredjenog vremena prestane?Ostaju li mrlje,zutilo ili se ravnomerno skida?
A zašto bi potamnjivala KOZU?!?! :shock: Šta ti je jadna životinja kriva. Zašto ne bi potamnjivala onda i ovce?
![]()
PS: Sorry, ali ovo je jače od mene.![]()