crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Jednom sam bila u solarijumu da vidim zasto ga toliko ljudi pohadjaju...smorila se lezheci u tom sanduku, pocrnela nesto malo bezveze sivkasto, zaspala i odrapila dremku i nakon sto su iskljucili lampice, oni mislili da se oblacim iza paravana pa me niko nije probudio da bi me na kraju prepala kozmeticarka otvorivsi poklopac i ja skocila ko vampir ne znajuci gde sam.
Sutradan i uvek nakon toga sam na pocetku leta odlazila u jutarnjim satima na plazu i osuncala se do neke blage bronzane nijanse sve igrajuci se odbojke sa decom po travnjaku i brchkajuci se u vodi i jos uvek mi nije jasno zasto uopste postoje ti solarijumi?
Dobija se drugacija i cesto neujednacena boja u njima, bezvezno se trosi vreme i novac...

Sutradan i uvek nakon toga sam na pocetku leta odlazila u jutarnjim satima na plazu i osuncala se do neke blage bronzane nijanse sve igrajuci se odbojke sa decom po travnjaku i brchkajuci se u vodi i jos uvek mi nije jasno zasto uopste postoje ti solarijumi?
Dobija se drugacija i cesto neujednacena boja u njima, bezvezno se trosi vreme i novac...