Sol na ranu !!!

Није мушкарац ништа обећавао али жена је крива ако се заљуби а он није давао посебне разлоге за то, једноставно на жени је кривица што је допустила да јој он уђе у мисли, што се није исконтролисала. Не знам ко је рекао, али нешто је у фазону, не волимо ми неког зато што је посебан већ зато што смо га ми обасјали, тако да не треба се љутити на њих.

Ima tu mnogo istine. Mi žene često imamo tu potrebu idealiziranja, da vidimo i volimo ono što želimo vidjeti i voljeti.
A onda kad neke stvari postanu jasnije, kad konačno progledamo, onda smo povrijeđene i nesretne.

osecanja se ne mogu kotrolirati i nemozes sebe niti naterati niti odbraniti da imas osecaje prema nekome
e sad sto ih neko bolje kontrolise tj. ne da im da se razvijaju kanalise ih bolje usmerava u drugom pravcu to je druga stvar al jako realna i moguca.

cesto se desi da neko probudi neka osecanja u tebi al on nije tu a pojavi se neko drugi tako da se to sto se probudilo u tebi usmeri bas u pravcu onog ko je tu

a cesto zna da bude samo nasa projekcija neovosno sa drugom osobom

Tu se kad-tad javi problem jer u toj osobi vidiš neku drugu osobu koju želiš vidjeti. Buđenje onda zna biti vrlo bolno.

moze biti al ne mora da znaci

ovisno da li znaš razliku između osjećaja koji su probuđeni i razloga zašto su probuđeni. ako u toj drugoj osobi tražiš razlog svojih osjećaja, obično ih nećeš naći ili ako ih nađeš onda si veliki sretnik..a s druge strane, ako tražiš samo refleksiju svojih osjećaja, nekoga da uzvrati ono što osjećaš, onda to može funkcionirati.

ovisno da li znaš razliku između osjećaja koji su probuđeni i razloga zašto su probuđeni. ako u toj drugoj osobi tražiš razlog svojih osjećaja, obično ih nećeš naći ili ako ih nađeš onda si veliki sretnik..a s druge strane, ako tražiš samo refleksiju svojih osjećaja, nekoga da uzvrati ono što osjećaš, onda to može funkcionirati.

u takvim stvarima nema pravila

Ima tu mnogo istine. Mi žene često imamo tu potrebu idealiziranja, da vidimo i volimo ono što želimo vidjeti i voljeti.
A onda kad neke stvari postanu jasnije, kad konačno progledamo, onda smo povrijeđene i nesretne.

Zene nemaju samo potrebu idealizovanja, kod zena je sve sto jeste samo puta 10, ako je muva onda je slon, ako je dignuta daska to je svadja na nivou treceg svetskog rata, ako neki pevac peva o ljubavi on je automatski ljubavnik, smeker i sve ostalo bez i da znate ista o njemu, ne sve zene naravno ali dobar deo vas.

Zene nemaju samo potrebu idealizovanja, kod zena je sve sto jeste samo puta 10, ako je muva onda je slon, ako je dignuta daska to je svadja na nivou treceg svetskog rata, ako neki pevac peva o ljubavi on je automatski ljubavnik, smeker i sve ostalo bez i da znate ista o njemu, ne sve zene naravno ali dobar deo vas.

To jest problem, preuveličavanje i generaliziranje nečega a da ne poznajemo suštinu. I ne samo žena, već i muškaraca; i sam to radiš uspoređujući većinu žena sa ovim gore opisom....

Postoji li neko ko vas je povredio mnogo, duboko i jako?
Da li biste i pod kojim uslovima mogli da oprostite?

Da li mrzite doticnu osobu?
Koliko dugo vam je trebalo da prebolite?
postoji
nemam ja sta da oprastam
naucila sam lekciju
cak sta vise u ok smo odnosima
jednostavno mi nije odgovarao, nisam umela da procenim i to je to
trebalo mi je godinu i vise

Mislim da to nema veze sa istinom, vec sa tim sto muskarci i velike stvari ne dozivljavaju kao dramu, dok je kod zena i najmanja stvar povreda, pa, zato muskarci na to gledaju kao na situaciju gde su one zene, pa, im se moze i oprostiti stosta i dosta toga se ne navodi kao povreda dok je kod zena suprotno, cak iako joj nista ne obecavas ona se zaljubi, ti je neces dalje ti si nju povredio i ti si muska svinja...

Da, da, moze se reci da sam ovo osetio i na svojoj kozi.:aha2:
Dugujem repku.

Dok sam sluzio vojsku,devojka me je varala sa nekim šabanom.Od velicine rogova koje mi je natakla na glavu,nisam mogao da udjem u gradski prevoz :aha:
Kad sam to saznao,potrazio sam utehu u jednoj sa silikonima,i upalilo je:heart:
Saznao sam u petak ujutru,oko 10h a ovu sa silikonima sam navatao negde te iste noci petak na subotu oko 01 i 30h ujutru,znaci celokupna moja patnja je trajala 15 sati i 30 minuta :rumenko:
Naravno da sam joj oprostio,kvalitetno ugradjeni silikoni su cudo :heart:

igrala sam se vatrom,opekla se,bolelo je,proslo,sama sam bila kriva tako da nisam imala koga mrzeti niti kome oprastati
drugi me nisu povredili,nisu nikad bili dovoljno blizu srca da bi to uspeli

Dok sam sluzio vojsku,devojka me je varala sa nekim šabanom.Od velicine rogova koje mi je natakla na glavu,nisam mogao da udjem u gradski prevoz :aha:
Kad sam to saznao,potrazio sam utehu u jednoj sa silikonima,i upalilo je:heart:
Saznao sam u petak ujutru,oko 10h a ovu sa silikonima sam navatao negde te iste noci petak na subotu oko 01 i 30h ujutru,znaci celokupna moja patnja je trajala 15 sati i 30 minuta :rumenko:
Naravno da sam joj oprostio,kvalitetno ugradjeni silikoni su cudo :heart:

Oprostaj podrazumeva da ste nakon toga bili zajedno.
Takodje oprostaj podrazumeva da ta strana zeli da joj bude oprosteno, da se izvinila i tako to.:)

Back