Sol na ranu !!!

Postoji li neko ko vas je povredio mnogo, duboko i jako?
Da li biste i pod kojim uslovima mogli da oprostite?

Da li mrzite doticnu osobu?
Koliko dugo vam je trebalo da prebolite?
Postoji.Postojao je. Varao me je...sa više njih,lagao. ...,Nisam oprostila i bolelo je do koske.
Postala sam spokojna tek kad sam mu otvorila i produbila ranu :konfete: 1:1 Utakmica je završena.

Sada, vidite od ove ekipe koja je postovala, samo su devojke bivale povredjene duboko i jako, dok sa druge strane muskarci nisu.
Dalje, kada se uzme u obzir da po svim istrazivanjima muskarci imaju dublja i jaca osecanja prema suprotnom polu od zena, da li to znaci da nasa ekipa muskaraca ovde nije imala neka vazna i jaka osecanja ili smo mi muskarci prihvatili drugaciju ulogu u MZ odnosima i vezama.

Secam se tako saveta jednog 40-godisnjaka koji mi je rekao:"Kada te devojka ostavi ne pravi scenu, ne drami, ne deri se, neka sve bude fino i onda ce ona mozda jednog dana ponovo hteti. A ako je ti odbijes onda nemas sanse kod nje nikad vise.".

Da li su uloge postale drugacije definisane ili ne?

Sada, vidite od ove ekipe koja je postovala, samo su devojke bivale povredjene duboko i jako, dok sa druge strane muskarci nisu.
Dalje, kada se uzme u obzir da po svim istrazivanjima muskarci imaju dublja i jaca osecanja prema suprotnom polu od zena, da li to znaci da nasa ekipa muskaraca ovde nije imala neka vazna i jaka osecanja ili smo mi muskarci prihvatili drugaciju ulogu u MZ odnosima i vezama.

Secam se tako saveta jednog 40-godisnjaka koji mi je rekao:"Kada te devojka ostavi ne pravi scenu, ne drami, ne deri se, neka sve bude fino i onda ce ona mozda jednog dana ponovo hteti. A ako je ti odbijes onda nemas sanse kod nje nikad vise.".

Da li su uloge postale drugacije definisane ili ne?

meni je moja srodna dusa rekla mozda nisam mnoge stvari u zivotu naucio al jednu jesam

"kad nekog volis pusti ga da ide..."

Samo sam patila posle jedne veze.....

Nekako sam verovala da cemo uspeti....

Nakon godinu dana sam stvari videla iz drugacije perspektive....

Volela bi da nikad nisam bila u vezi sa tom osobom, jer je zla :mrgreen:

nemam sta da mu oprostim... samo, takva osoba mi ne treba ni kao drug.... Sto dalje od mene ^^

Povredili da, e sad pitanje je sta je jako, da ne mogu da spavam i da secem vene ne, ali nije da nije bolelo.

Pa i nemam nesto mnogo od mrznje, samo cu da se jos vise frustriram, ali ostao je gorki osecaj u ustima neki.
Oprostio sam par puta, ili vise u onom fazonu, "ma nije me briga, sta je tu je sad, bilo i proslo" i obilo mi se u glavu.
Mozda bih i oprostio da se znam da se ta osoba iskreno kaje zbog toga, mada i to mi sada ne vredi nesto.

Ne mrzim, valjda, ali neki gorak osecaj postoji ili nemam ni ja pojma sta je.
Ne znam, ne verujem da sam jos preboleo potpuno, ostale su tu posledice, srozalo se samopouzdanje.

Povredili da, e sad pitanje je sta je jako, da ne mogu da spavam i da secem vene ne, ali nije da nije bolelo.

Pa i nemam nesto mnogo od mrznje, samo cu da se jos vise frustriram, ali ostao je gorki osecaj u ustima neki.
Oprostio sam par puta, ili vise u onom fazonu, "ma nije me briga, sta je tu je sad, bilo i proslo" i obilo mi se u glavu.
Mozda bih i oprostio da se znam da se ta osoba iskreno kaje zbog toga, mada i to mi sada ne vredi nesto.

Ne mrzim, valjda, ali neki gorak osecaj postoji ili nemam ni ja pojma sta je.
Ne znam, ne verujem da sam jos preboleo potpuno, ostale su tu posledice, srozalo se samopouzdanje.

To sa srozanjem samopouzdanja biva manje-vise trajna steta osim ako se ne kompenzuje nekako.
Flert je po meni najlepsi i najbolji nacin da se to nadoknadi, bar tako mislim.

Sto se mene licno tice, mene niko nije povredio, ali sam sebe jesam :mrgreen:, koliko god to retardirano zvucalo.
Sifra: Kad sam bio mlad i glup! :D

znas onu cuvenu, ne moze niko toliko da ti naudi kao sto sam sebi mozes da naudis :)

ne verujem u ono sto nas ne ubije cini nas samo jacim, moze samo da te otupi ta osecanja

al zasto bi ti srocilo samopouzdanje sto te neko nece/ne voli vise?

znas onu cuvenu, ne moze niko toliko da ti naudi kao sto sam sebi mozes da naudis :)

ne verujem u ono sto nas ne ubije cini nas samo jacim, moze samo da te otupi ta osecanja

al zasto bi ti srocilo samopouzdanje sto te neko nece/ne voli vise?
Али када уложиш у то. Код мене није тако, али имаш осетљивије људе са великим егом. :)

Poslednja izmena:
To sa srozanjem samopouzdanja biva manje-vise trajna steta osim ako se ne kompenzuje nekako.
Flert je po meni najlepsi i najbolji nacin da se to nadoknadi, bar tako mislim.

Sto se mene licno tice, mene niko nije povredio, ali sam sebe jesam :mrgreen:, koliko god to retardirano zvucalo.
Sifra: Kad sam bio mlad i glup! :D

Kad si pre ostareo?:)
Ovo gore za flert mislim da nisi u pravu :(

Postoji, sto se tice oprostaja ne razmisljam o tome,
nisam prebolela to i sada kada se setim..bude mi krivo
ne mrzim i ne zelim da se secam toga..znaci negacija svega toga

Back