C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.505
….ali monarhisti nisu rulja…rulja su novoliberali, miks najgoreg od komunizma i fasizmaNaravno , hoće da ruše AV republjik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
….ali monarhisti nisu rulja…rulja su novoliberali, miks najgoreg od komunizma i fasizmaNaravno , hoće da ruše AV republjik.
Najveća rulja je tamo gde su pomešane totalno različite ideologije zarad krađe narodnog novca, odnosno SNS.….ali monarhisti nisu rulja…rulja su novoliberali, miks najgoreg od komunizma i fasizma
Nisu cigani, Djilas,Solak i Marinika bacali kamenjeЈесу ли ухапсили те Цигане што су каменовали воз Соко?
Цигани...није први пут да гађају возове, да краду струју... Наравно у духу толеранције,љубави,qрца палца притајиће. Да је Србин већ би брујале новине.Nisu cigani, Djilas,Solak i Marinika bacali kamenje![]()
Ja i dalje sumljam u Djilasa,Solaka i Mariniku.Цигани...није први пут да гађају возове, да краду струју... Наравно у духу толеранције,љубави,qрца палца притајиће. Да је Србин већ би брујале новине.
Sad je Bajatovic lopov, posto je ruski covek.Ja i dalje sumljam u Djilasa,Solaka i Mariniku.
Nije krs, vec je nesveto trojstvo Djilas/Jeremic/Solak pod okriljem noci sabotiralo vlak.Jesam rekao da je krs !
Taman sam napisao.Ja i dalje sumljam u Djilasa,Solaka i Mariniku.
Komšija tišina tamoPa vi ste gori i od nas. Sjebete sve čega god se dotaknete!
Pa koliko je vozio? 2-3 tjedna?![]()
Ah, onda se ispričavam. Vidiš nisam razmišljao o tome da je od topline koje izaziva trenje i rad, da se ne stigne ohladiti.Komšija tišina tamo
Kao sto možeš da vidiš goreo je od aktivnosti.
Sad bez zajebancije pitam, jedu li vam ovi vaši nesrećnici uvali kupovinu nekog protivvazdušnog sistema nakon onog drona, pošto se ovi naši ne bi stideli to da urade.![]()
Ove balkanske seronje(nasi "politicari") se bas trude da ogade zivot narodu. Bice valjda politicke zrelosti i u Srba i Hrvata jednog dana, pa da ih posaljemo na smetliste istorije kolektivno.Ah, onda se ispričavam. Vidiš nisam razmišljao o tome da je od topline koje izaziva trenje i rad, da se ne stigne ohladiti.
Što se tiče ovog drugog, iskreno, nemam pojma. Koliko ja znam ništa se ne događa, čekam da opet počne priča kako nam to ne treba, kak smo mi u NATO-u. A i nemaju ovi naši vremena. Ne znam koliko si upućen, ali između Zokija kao vrhovnog zapovjednika OSRH i ministra obrane je pravi rat. Tak da se nema vremena za to, ima prečih i bitnijih stvari...
Evo nešto malo o tome
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...anovic-i-banozic-kome-vise-vjerujete-15156639
Kako misle da kradu 25KV?Цигани...није први пут да гађају возове, да краду струју... Наравно у духу толеранције,љубави,qрца палца притајиће. Да је Србин већ би брујале новине.
Preopteretili ga...Vucic sta nabavi to ne traje dugo, ko se seca i pancir se prevrnuo.Prica se da su testirali kineski bespilotni dron digli ga u vazduh jos se nije vratio,izgleda da je otiso za Kinu.Pa vi ste gori i od nas. Sjebete sve čega god se dotaknete!
Pa koliko je vozio? 2-3 tjedna?![]()
Nemam razloga da ne verujem da je vest o kvaru tacna. Ima izreka nije zvaka za seljaka... zato sam protivnik da se grade nuklearne centrale u Srbiji. Kakva bi to katastrofa bila.
Ah, onda se ispričavam. Vidiš nisam razmišljao o tome da je od topline koje izaziva trenje i rad, da se ne stigne ohladiti.
Što se tiče ovog drugog, iskreno, nemam pojma. Koliko ja znam ništa se ne događa, čekam da opet počne priča kako nam to ne treba, kak smo mi u NATO-u. A i nemaju ovi naši vremena. Ne znam koliko si upućen, ali između Zokija kao vrhovnog zapovjednika OSRH i ministra obrane je pravi rat. Tak da se nema vremena za to, ima prečih i bitnijih stvari...
Evo nešto malo o tome
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...anovic-i-banozic-kome-vise-vjerujete-15156639
Tako je. Vi samo treba da se ugledate na nas. I onda ima sve da vam ide...Vi ste nam vazda za svetao primer...kad slučajno pomislimo da možemo nešto da radimo bolje, da napredujemo, tu ste vi da nas razuverite...![]()
Tako je. Vi samo treba da se ugledate na nas. I onda ima sve da vam ide...
Što se buniš? Mi smo vas dobro naučili, a vi pokazujete da ste još bolji učenici.Na moju ogromnu žalost, to i radimo, tj. naši sadašnji vlastodržci.
200 km/h nije brza pruga. Brze pruge su one sa 250 km/h+brze pruge, a jos brzi vozovi...
Zar postoji samo jedna garnitura? COKOdemantovana je vest o pozaru, kompozicija radi
na zalost ds i cro kukumavki forumskih
njihove lazi u 99% slucajeva ne traju 24 h
Što se buniš? Mi smo vas dobro naučili, a vi pokazujete da ste još bolji učenici.
U Srbiji je zlatno doba. Najveći gospodarski rast, najveće povećanje plaća, najbrži vlakovi...
I ti se imaš obraza buniti? Kako te nije samo sram!!!![]()
Samo da kažem da sam ja jako iznenadjen i uvrijedjen!Hebi ga, hajdučki mentalitet.