Pa ne sastajemo se mi sa Soroščićima, nego tvoj šef.to su te sitne radosti koje usrečuju stipendiste sorosevog otvorenog društva i osoblje britanske i američke hambasade...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne sastajemo se mi sa Soroščićima, nego tvoj šef.to su te sitne radosti koje usrečuju stipendiste sorosevog otvorenog društva i osoblje britanske i američke hambasade...
Dzukce treba hapsiti i stetu namiriti konfiskovanjem privatne svojine, a ako su u pitanju maloletnici onda odgovornost prebaciti na roditelje.Значи, не могу да верујем докле та мржња иде!
Немам речи тренутно![]()
Нисмо, добијамо сендвичеJest li plaćeni po poruci?
Sendvič po poruci? Lebac ti se ne ogadio sigurno imate po 150 kila?
А шта добијаш ти, осим среће што је неко гађао воз камењем?Sendvič po poruci? Lebac ti se ne ogadio sigurno imate po 150 kila?
Ja se samo nadam da ga ovlaže kad gutaju, nije zdravo jesti samo suvo šuljevi će im postati ekstremiteti.
Није.Izgleda da je sendvič po reči.
Sto posto ustase napravile neku teroristicku akciju.
Ljubomorni na nas high speed train a i na vrhunskog predsednika.
Jel tako @Jugoslav Čvarak
Sto nisi tu da osetis brzinu Sokola.Sta je smesno ?
Humor samoprozvanih gradjanista nadaleko poznat.Sto nisi tu da osetis brzinu Sokola.
Neki monarhisti kamenovali voz ...Humor samoprozvanih gradjanista nadaleko poznat.
Neki monarhisti kamenovali voz ...
Dobro, moglo je to i malo suptilnije, po pomenutog korisnika.Није.
Ник по Имену -Сурбел - је овде деценијама а ти се колко јуче-родио.

ma jok divljaciNeki monarhisti kamenovali voz ...
Mora da su monarhistiNeki monarhisti kamenovali voz ...

Naravno , hoće da ruše AV republjik.Mora da su monarhisti![]()