ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj, aj, ne bendaj...Aha samo se ti tesi.....navalili srbijanci na voz kao da ga nikad u zivotu nisu videli,alo bre lakse to nije vam to volovska zaprega.
jel si zvao SNS da ti Rusi otkupe jagode sa srpske zemlje?

Sad će doći Gospodar da ga popravi.
Čim ga nema odma nešto zasheru ...
Opet neke sabotaže.
BIA da istraži.
Sklanjaj Dodika ili cu ja staviti Putina kao avatar.aj, aj, ne bendaj...
arlakni malo Boga ti...
jel si zvao SNS da ti Rusi otkupe jagode sa srpske zemlje?![]()
Jaa sam osnivač i član klubaSklanjaj Dodika ili cu ja staviti Putina kao avatar.

Jaa sam osnivač i član kluba
"el bi ti zaBosnu"
nećeš ti meni naredjivat!
jes čuo?
![]()
da te upozorim:
https://biznis.telegraf.rs/info-biz...je-zapalio-doslo-je-manjih-tehnickih-problemaВелика је разлика између пожара и квара. Сензационално је то што ова власт увек изнова доказује колики су неспособни мамлази.
elektromotorna garnitura se menja kad dodje do prekida rada za koji je predvidjena a koji se pored ostalih slučajeva može manifestovati pregorevanjem...
to su te sitne radosti koje usrečuju stipendiste sorosevog otvorenog društva i osoblje britanske i američke hambasade...
Umalo da Soko bude zakopan u Prokopu.

to su te sitne radosti koje usrečuju stipendiste sorosevog otvorenog društva i osoblje britanske i američke hambasade...

Za sve je Djilas kriv![]()
Ozbiljni divljaci … kamenuju se vozovi, neki dan citam bacio bombu na kafic, napadi na naj”milije” (zenu, majku, oca…) … kretenizovano drustvo i kao “vlast” (nije bitno koja) je kriva.А сад је, још, и каменован у Камендину.
Срамота!
Ozbiljni divljaci … kamenuju se vozovi, neki dan citam bacio bombu na kafic, napadi na naj”milije” (zenu, majku, oca…) … kretenizovano drustvo i kao “vlast” (nije bitno koja) je kriva.
Uvek je neko drugi kriv.
Kamenovali bi i avione ***** im materina primitivna.
Vidim i ova tema je otvorena kao mustuluk.
Stoka se jos nije oporavila od turskog vremena, a Turska uveliko grabi u 21 vek.
Kmetovima dati demokratiju i socijalne mreze da svaka budala ima glas i rezultat je kao da detetu das sibice da se igra u kuci.
Kanada je zbog uvoza slicnih primitivaca iz zemalja treceg sveta realno ispala iz G7, a nastavi li istim putem u buducnost ispasce i iz G20.Канада..то Иронија...
није воз каменован.
Ozbiljni divljaci … kamenuju se vozovi, neki dan citam bacio bombu na kafic, napadi na naj”milije” (zenu, majku, oca…) … kretenizovano drustvo i kao “vlast” (nije bitno koja) je kriva.
Uvek je neko drugi kriv.
Kamenovali bi i avione ***** im materina primitivna.
Vidim i ova tema je otvorena kao mustuluk.
Stoka se jos nije oporavila od turskog vremena, a Turska uveliko grabi u 21 vek.
Kmetovima dati demokratiju i socijalne mreze da svaka budala ima glas i rezultat je kao da detetu das sibice da se igra u kuci.