ŠOKANTNO: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam tema. :rtfm: Tema je: U centru za odvikavanje od droge, u Jadranskoj Lešnici, opština Loznica, sinoć oko 22.20, pravoslavni sveštenik Branislav Peranović (54) ubio je jednog od svojih štićenika Nebojšu Zarubca (39) iz Valjeva jer je posumnjao da je uzeo drogu.
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...ka-centra-za-odvikavanje-od-droge/50139.phtml

Vidi, totalno si diskreditovan za dalja javljanja.

Raščinjeni sveštenik Branislav Peranović javnosti je postao poznat 2009. godine kada su objavljeni snimci prebijanja štićenika u centru Crna reka čiji je bio upravnik. Zbog toga mu je i suđeno, ali se na presudu još čeka.

To nije bio napad, već nešto sa čime su se narkomani i njihove porodice složili, kao deo terapije. Branislav jeste (ukoliko istraga to i dokaže) prešao granicu, ali ne verujem da je to namerno uradio. Zbog toga mora da odgovora, najžešće.
Ne možeš da se složiš sa krivičnim delima tog tipa , ustvari možeš al je to opet krivično delo, isto kao i eutanazija ili pomaganje pri samoubistvu . A ovaj Branislav je još i recidivista .

Ne možeš da se složiš sa krivičnim delima tog tipa , ustvari možeš al je to opet krivično delo, isto kao i eutanazija ili pomaganje pri samoubistvu . A ovaj Branislav je još i recidivista .

Sa malom razlikom da se pri eutanaziji složiš (odnosno tražiš) sa ubistvom, ovde se niko sa tim nije složio. Nije krivično delo ako ti ja tražim da me izlemaš, pa čak najčešće i napadi sa takvim rezultatom završe samo kao preškršaji, ne kao krivična dela.

Ali mi ne znamo sta je neko potpisao ko je ovog coveka "predao" na lecenje.
Mozda su roditelji i zeleli da ga se "rese"?

Nego to je kaznjivo.

Šta tu ima čudno?Ko zna koliko je dugo pokojnik maltretirao roditelje?Pop jeste ubica,ali narkomane treba strpati među 4 zida,pa ko od njih preživi neka priča.

ako izuzmemo trudne narkomanke, nijedna beba se ne radja kao narkoman.
narkoman se postaje a roditelji su prvi zastitni mehanizam od narkomanije.

ovde se pominju neke skupe fotelje i gluposti...alo...sin im je ubijen?!?!
narkomanija je bolest i tako je treba tretirati...narkomani su osobe kojima treba pomoc a ne kavez...

prvi krivci su roditelji pa tek onda drustvo i okolina...
ovaj monstruozni peranovic je samo produkt sveopsteg stanja u srbiji i odnosa crkve i drzave...

Šta tu ima čudno?Ko zna koliko je dugo pokojnik maltretirao roditelje?Pop jeste ubica,ali narkomane treba strpati među 4 zida,pa ko od njih preživi neka priča.

Ma naravno, treba tako postupati sa bolesnima, starima, neuroticnom decom, neposlusnom, sve u 4 zida ( nego da ti to finansiras, ja necu), potpisati
da mogu da ih muce pa i ubijaju metalinim sipkama, Ljopatama ili bilo cime. To je prava drzava, demokratija, sloboda izbora.

narkomanija je bolest i tako je treba tretirati...narkomani su osobe kojima treba pomoc a ne kavez...

ovaj monstruozni peranovic je samo produkt sveopsteg stanja u srbiji i odnosa crkve i drzave...

Ne vredi, neko nije u stanju da argumentovano i objektivno raspravlja. Mržnja je strašno loša osobina.

Može to,ali da sprovodiš sam i u svoje ime.Ako je neko kriminalac,to za mene nije opravdanje što je narkoman.Neka idioti u skupštini štite narkomane zakonom umesto da ih trpaju u ustanove zatvorenog tipa i tolerišu im kriminal,kao do sada i biće još gore.

Izvini, da nisi ovo pisao za neku drugu temu... o kakavom se "popu" radi? U ovoj temi nige nema sveštenika.

Dacu ti sada za pravo jer to i nije ni tema ni sustina ove price i ovog ubistva. Covek nije vise "pop" nego upravnik nekakvog centra za rehabiliticiju,
roditelji ubijenog kazu da je manje vise ok to sto je uradio i to bi bila tema za diskusiju. A u tekstu uopste nema ni pomena da je taj maltretirao
roditelje, Zavisnici od droge su tragedija, i za roditelje i za sebe, ali i za drustvo.Niko ne zna tacno kako da im pomogne.

Može to,ali da sprovodiš sam i u svoje ime.Ako je neko kriminalac,to za mene nije opravdanje što je narkoman.Neka idioti u skupštini štite narkomane zakonom umesto da ih trpaju u ustanove zatvorenog tipa i tolerišu im kriminal,kao do sada i biće još gore.

TI si se stvarno malo mnogo zaneo!!!!

O cemu ti sada "drvis"? Ajde onda da donesemo zakone da se svi streljaju. I roditelji i deca koja su zavisnici ( ili kriminalci"?

Nego ko si ti da odredjujes da je narkoman isto sto i kriminalac?

Sveštenik ubio štićenika centra za odvikavanje od droge
Politika – pre 6 sati

BEOGRAD - Štićenik „Centra za odvikavanje od droge” u Jadranskoj Lešnici kod Loznice, ubijen je sinoć, rečeno je agenciji Beta u šabačkoj policiji.
Kako prenosi Radiotelevizija Srbija (RTS) štićenika je ubio upravnik tog centra, pravoslavni sveštenik Branislav Peranović.
Peranović je nekadašnji upravnik „Rehabilitacionog centra Crna Reka” gde je lopatom prebijao štićenike.
Protojerej Peranović je u novom slučaju, u Jadranskoj Lešnici, posumnjao da je štićenik uneo drogu, udario ga šipkom u glavu i usmrtio.
Peranović je uhapšen, a uviđaj je u toku.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/svestenik-ubio-sticenika-centra-za-odvikavanje-od-droge/

hajda da napravim banalnu paralelu...
da li bi mogao da se naljutis na slepu osobu na ulici ako te zakaci stapom?
na slican nacin bi trebalo posmatrati i narkomane (ok, samo sto je narkomanija posledica loseg inicijalnnog karaktera pa nisu 'inicijalno nevini')...
narkomane ne mozemo tretirati kao razumne osobe, kao ni njihove postupke...njima je prvo potrebna pomoc pa tek onda evenutalna kazna za eventualna nedela koja su pocinili za vreme narkomanije...

hajda da napravim banalnu paralelu...
da li bi mogao da se naljutis na slepu osobu na ulici ako te zakaci stapom?
na slican nacin bi trebalo posmatrati i narkomane (ok, samo sto je narkomanija posledica loseg inicijalnnog karaktera pa nisu 'inicijalno nevini')...
narkomane ne mozemo tretirati kao razumne osobe, kao ni njihove postupke...njima je prvo potrebna pomoc pa tek onda evenutalna kazna za eventualna nedela koja su pocinili za vreme narkomanije...
Neka,samo ti narkomana toleriši kao bolesnu osobu i pusti da te opljačka,ubije ili šta već ako te napadne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back