Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.817
To je BS.
Američki zakon je prava stvar.
Можда и у Русији постоји сличан закон, за оне што живе у далеким пустарама Сибира и сл.
То за Србију није.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je BS.
Američki zakon je prava stvar.
Zato sam i govorio univerzalno.Можда.
Мислим да га то не оправдава.
И ја сумњам да овде има још нечега што јавност још не зна.
Ma vazi od zrtve napravi zlocinca vucic fazonОвде није било деце.
Викендица је била празна док нису дошли лопови, а он ишао да их пресретне.
Дакле, нису ни живели ту, користили су кућу покојне таште као викендицу. Дакле, живели бар 10 или више километара даље. Он је имао пуно времена и да зове полицију и да размисли.
Вероватно је неки опасан момак, који је видео прилику за легално насиље, па решио да искористи.
Sta god uradio ne treba mu izgovor ni opravdanje,trebao je da pusti pse da ih reseМожда.
Мислим да га то не оправдава.
И ја сумњам да овде има још нечега што јавност још не зна.
Zato ti i jeste ovako.Можда и у Русији постоји сличан закон, за оне што живе у далеким пустарама Сибира и сл.
То за Србију није.
Ako ste ga videli izgled ubice govori sam po sebi. Nisu upali u njegovu kucu nego u praznu tastinu kucu posto je ona preminula.Po zakonu ne smeš nikoga da ubiješ jedino ako je provalnik naoružan i nemaš drugi izlaz. Ovaj ih je pohvatao, prebio i pobio. Tipičan psihopata.
Braniš lopove?Ako ste ga videli izgled ubice govori sam po sebi. Nisu upali u njegovu kucu nego u praznu tastinu kucu posto je ona preminula.
Usao je u ne svoju nego praznu tastinu kucu zatekao dvojicu provalnika i umesto da zove policiju nasrnuo na njih i jednog ubio a drugi se begom spasao.
Odgovarace za ubistvo.
Ne lupetaj nego pazljivo citaj sta pisem. Ne podrzavam ubice. Posebno ne one koji ne zovu policiju nego prvo biju bejzbol palicom pa mu ni to nije bilo dovoljno pa je nozem dokracio coveka.Braniš lopove?
Voliš sadiste?Braniš lopove?
Branim svojeVoliš sadiste?
Bomba
Skoriji snimak , *jaki * kriminalci pa ih treba 20 da prete nekom
I sta da radis , dodju ti 20 buzdovana , nego da izvadis oruzje
2 okvira m70
Skoriji snimak , *jaki * kriminalci pa ih treba 20 da prete nekom
I sta da radis , dodju ti 20 buzdovana , nego da izvadis oruzje