ŠOKANTNO: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prihopata je imao dugogodisnji obrazac naslilnog ponasanja prema 'sticenicima'.
tukao ih je lopatama i stanglama...ko zna koliko je neprijavljenih polomljenih kostiju bilo do sada...
kao sto smo vec konstatovali, bilo je samo pitanje vremena kada ce nekog i ubiti...

dakle...svaki udarac stanglom ovog psihopate je potencijalno ubistvo...samo retard i osoba sa kompleksom boga ili cega vec ima trip da nece pogresiti...

A jel' tebe baš jako drma eklesiofobija?

Kaži to onim preklanima , unakaženima i mrtvima koje napadaju te narkomančine u krizi i iz obesti jer im se može jer ih i kao takve zakon štiti.

Ne bih ja to da posmatram...videla sam šta je jedna takva zver uradila od života jedne moje poznanice koja je neobaveštena uletela u brak sa jednim takvim i pukom srećom izvukla živu glavu i iselila se preko okeana jer drugačije nije mogla da se otarasi budale.

"neobavestena"?
narkoman i osobe slabog karaktera se i posle jedne duple popijene kafe mogu prepoznati...

ova tvoja izjava samo potvrdjuje da si vrlo prostrasna sto razumem iz opisane situacije ali..hocemo li onda lincovati i stanglirati sve pijandure? mnogo je vise poginulih u saboracajnim nesrecama usled pijanstva nego od ruke narkomana u apstinenciji?

Kaži to onim preklanima , unakaženima i mrtvima koje napadaju te narkomančine u krizi i iz obesti jer im se može jer ih i kao takve zakon štiti.

Ne bih ja to da posmatram...videla sam šta je jedna takva zver uradila od života jedne moje poznanice koja je neobaveštena uletela u brak sa jednim takvim i pukom srećom izvukla živu glavu i iselila se preko okeana jer drugačije nije mogla da se otarasi budale.

Tako je, odnjih je i "Bog digao ruke" a sada neki covek treba da cini "cuda"?

Hvala mu i na ovolikome sto je olecio ljude.

Olakšavajuća okolnost je kad je mrak, a ti lupaš nekog metalnom šipkom, je li?
Pa da ga nije udario u glavu, nego u grudi, misliš da bi preživeo?

Rekla sam da necu u (morbidne i sudsko-patoloske) detalje jer za to nisam strucna.

U jeftine rasprave i nagadjanja tipa spanskih serija ne ulazim. :manikir;

Ali oni su to birali. I naravno, nisu lopate tamo jedina i stalna terapija, možda je sve to malo preuveličano?

Vidi Reefer, narkomanija je rak rana drustva ( uglavnom ) u Evropi. Do pre desetak godina u zemlji u kojoj zivim, svaki dan je bilo na vestima
o mrtvima koji su umraili od prevelike doze heroina. Jos pre ddaesetak godina , bas u pokrajini, ali i gradu u kome zivim, pocelo je to sa metadonom,
bilo je iz ovih konzervativnih pokrajina ( katolickih) bljuvanja vatre i zuci, a danas su svi na to presli i uopste vise nema problema sa zavisnicima
od heroina. Danas je kokain "problem" , ali to je droga lepih i bogatih,pametnih. Tako je i u Srbiji:D

"neobavestena"?
narkoman i osobe slabog karaktera se i posle jedne duple popijene kafe mogu prepoznati...

ova tvoja izjava samo potvrdjuje da si vrlo prostrasna sto razumem iz opisane situacije ali..hocemo li onda lincovati i stanglirati sve pijandure? mnogo je vise poginulih u saboracajnim nesrecama usled pijanstva nego od ruke narkomana u apstinenciji?

Pa i ne baš , usavrše oni laž jer jedino tako i hrane svoju zavisnost dok ih ne provale što obično biva prekasno.

Time ne opravdavam ovu gusku od moje poznanice koja je uletela u zamku jednog takvog bolesnika koji je opljačkao , raskućio i unesrećio za dva života...neke glupače u svom jadu samo se udati i ne biram često prođu gore nego su jadne i zaslužile, a posle toga im kriv čitav svet.

ŠIPKOM UBIO MLADIĆA ZBOG DROGE
Batinaš iz Crne Reke brani se ćutanjem posle ubistva štićenika VIDEO

A.Ž.Adžić, agencije | 07. 08. 2012. - 07:33h
cat_icn_more.png
14:47h
|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back