la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Što, oblačiš se kao one sa Pinka i iz Grand parada?
Ne oblačim, naravno, imam stila, a i kakve veze to ima s temom.
Nastavi da pereš gaće popovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što, oblačiš se kao one sa Pinka i iz Grand parada?
prihopata je imao dugogodisnji obrazac naslilnog ponasanja prema 'sticenicima'.
tukao ih je lopatama i stanglama...ko zna koliko je neprijavljenih polomljenih kostiju bilo do sada...
kao sto smo vec konstatovali, bilo je samo pitanje vremena kada ce nekog i ubiti...
dakle...svaki udarac stanglom ovog psihopate je potencijalno ubistvo...samo retard i osoba sa kompleksom boga ili cega vec ima trip da nece pogresiti...
Kaži to onim preklanima , unakaženima i mrtvima koje napadaju te narkomančine u krizi i iz obesti jer im se može jer ih i kao takve zakon štiti.
Ne bih ja to da posmatram...videla sam šta je jedna takva zver uradila od života jedne moje poznanice koja je neobaveštena uletela u brak sa jednim takvim i pukom srećom izvukla živu glavu i iselila se preko okeana jer drugačije nije mogla da se otarasi budale.
Zato so je to suludo. Suludo je verovati u lopate ili madjije. Eto,zato.
Kaži to onim preklanima , unakaženima i mrtvima koje napadaju te narkomančine u krizi i iz obesti jer im se može jer ih i kao takve zakon štiti.
Ne bih ja to da posmatram...videla sam šta je jedna takva zver uradila od života jedne moje poznanice koja je neobaveštena uletela u brak sa jednim takvim i pukom srećom izvukla živu glavu i iselila se preko okeana jer drugačije nije mogla da se otarasi budale.
Ne oblačim, naravno, imam stila, a i kakve veze to ima s temom.
Nastavi da pereš gaće popovima.

Nesrecan slucaj je kad je mrak, pa covek nije video gde udara. I to jejedino logicno objasnjenje u detalje ne bih.
Kakve veze ima tvoj stid sa temom?
Nadam se da si shvatila da sam se samo našalio.
Olakšavajuća okolnost je kad je mrak, a ti lupaš nekog metalnom šipkom, je li?
Pa da ga nije udario u glavu, nego u grudi, misliš da bi preživeo?
Ali oni su to birali. I naravno, nisu lopate tamo jedina i stalna terapija, možda je sve to malo preuveličano?
Komentarisala sam Merilinku i njeno proseravanje. I sramota me što sam žensko kad vidim takve osobe.
Ali oni su to birali. I naravno, nisu lopate tamo jedina i stalna terapija, možda je sve to malo preuveličano?
"neobavestena"?
narkoman i osobe slabog karaktera se i posle jedne duple popijene kafe mogu prepoznati...
ova tvoja izjava samo potvrdjuje da si vrlo prostrasna sto razumem iz opisane situacije ali..hocemo li onda lincovati i stanglirati sve pijandure? mnogo je vise poginulih u saboracajnim nesrecama usled pijanstva nego od ruke narkomana u apstinenciji?
A jel' tebe baš jako drma eklesiofobija?
A mozda je terapeut zapravo sadista kome niko nije stao na put na vreme.
O pa ti si sponzorusa (Felini), ona je casna zenaKomentarisala sam Merilinku i njeno proseravanje. I sramota me što sam žensko kad vidim takve osobe.

То го*но Бранислава је требало утаманити одавно, али су га пустили да убија и даље, јер се го*на и даље крију иза мантија...
Meneje sramota sto sam zensko kad vidim takve sponzoruse na avataru kao sto si ti stavila, i to odavno. Pa ipak sam nasla nacina da razgovaram i s tobom (takvom), ali vise necu.
E da je samo na avataru ni po'jada ...to im život i priključenija![]()

A mozda je terapeut zapravo sadista kome niko nije stao na put na vreme.
zasto nikako da izvalis da X postova unazad ignorisem tvoje sprdacine?
zeljan si paznje?
Meneje sramota sto sam zensko kad vidim takve sponzoruse na avataru kao sto si ti stavila, i to odavno. Pa ipak sam nasla nacina da razgovaram i s tobom (takvom), ali vise necu.
Najverovanije. Da je bio strpan u zatvor na vreme, ne bi ubio coveka.