Шок из САД: Бивши Фби агент прати Ђоковића, Модерна направила читав тим због Новакa!

Тихи

Starosedelac
Poruka
159.246

Шок из САД:Бивши ФБИ агент прати Ђоковића, Модерна направила читав тим због Новакa!!!​


Модерна, фармацеутски гигант, ангажовао је бившег ФБИ агента да прати шта ради Новак Ђоковић јер спада у групу „високо ризичних славних личности“, а у Ђоковића ту спадају још и Елон Маск, најбогатији човек на планети, те Расел Бренд, чувени глумац.​

Untitled-1.jpgПогађате, свој тројици је заједнично што су били против обавезне вакциниције без детаљних провера, иако их то не сврстава у групу антиваксера.

„Никада нисам био против вакцинације, примио сам их као дете, али сам увек подржавао слободу избора шта стављате у своје тело. Принципи доношења одлука о мом телу су важнији од било које титуле или било чега другог. Покушавам да будем у складу са својим телом колико је год то могуће“, рекао је Ђоковић током 2022. године.


Ова фармацеутска компанија из Бостона је формирала бивших правника који чине „одељење за дезинформације“ тачније одељење које прати наратив против вакцине.

Први су постојање овог одељења разоткрили Ли Фанг и Џек Полсон, независни новинари.


Један од извештаја имао је наслов „Ђоковић је крунисан као херој антиваксера после освајања УС Опена“, преноси „Њујорк пост“.

Најбољи тенисер планете није могао да се такмичи у Њујорку током 2021. и 2022. године због тога што је одбијао да прими вакцину. Како је рекао тада био је спреман да се одрекне трофеја.


Модерна је била забринута због тога што „противници вакцине“ славе Ђоковићеву победу, што је учинило да се многи на друштвеним мрежама „подсмевају чињеници да је Модерна спонзор УС Опена“.

И то није све, постоји и један део извештај.

„Перспектива Ђоковића, који се противио вакцини што му није дозволио да се такмичи на УС Опен 2022. године, вратио се и освојио турнир који спонзорише Модерна ојачало је тврдње да су вакцине непотребне“, стајало је између осталог у извештају који преноси „Њујорк пост“.

Бивши ФБИ агент који води ово одељење је провео више од 20 година у служби и зове се Ники Рутман. Он је задужен за тим који прати главне вести и интернет издања о информацијама које изазивају скепсу према вакцинама.

Модерна је запослила и технолошку фирму која је развила софтвер који прати садржај у вези са вакцинама на више од 150 милиона сајтова.

https://srbin.info/sport/sok-iz-sad...vica-moderna-napravila-citav-tim-zbog-novaka/

Bravo za Novaka otvara oci narodu i ne dozvoljava sebi da bude laboratorijski pacov zapadnim satanistima
 
Poslednja izmena od moderatora:
Srbin info je i ovog puta došao do ekskluzivne informacije . Nije lako biti čovek koga prate jer taj koji prati može biti neka bizarna uhoda koji vrši socijalne procene no može imati i zločinačke namere kao onaj pratilac koji je nožem ubo našu Malu Mo. I zamislite sad da se sretnete sa takvom osobom , na primer u liftu i počne da ti namiguje , kažem samo kao primer.
 

Back
Top