old-mne
Poznat
- Poruka
- 7.562
isho si da se ocheshesh za par zalogaja?
ono...penzionerski rad...pola leba pod mishku i perorez pa uz svaku tezgu umochis lol
Kako socijalni slucajevi znaju kako to funkcionise...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isho si da se ocheshesh za par zalogaja?
ono...penzionerski rad...pola leba pod mishku i perorez pa uz svaku tezgu umochis lol

Lep gest od strane beogradskih muslimana a jos lepsi od strane pravolsvanih beogradjana, nadam se da ce ovo da postane tradicija.
Lepo je videti beograd u ovakvom izdanju, onako kako mu prilici !
Bas ti zavidim na tulumbama
Kako socijalni slucajevi znaju kako to funkcionise...![]()

. "dobar dan komsija" i "izvolite, posluzite se".......dok beogradjani pravoslavci i ostali otpozdravljaju sa "srecan vam praznik"
prolazio sam slucajno tuda, i iznenadio se prijatno celoj manifestaciji za koju nigde nije bilo najavljeno da ce da se dogodi.........beograd i njegovi gradjani u najlepsem izdanju....
svaka cast.........![]()

)Gospodar Jevremova, u delu između ulica Kralja Petra i Cara Uroša, juče je na nekoliko sati bila otvorena kao „Ulica otvorenog srca - beogradska bajramska sofra“. Ispred Bajrakli džamije postavljena je bogata trpeza kojom je prvi put u novijoj istoriji Beograda javno proslavljen najveći islamski praznik Ramazanski bajram.
......svaka cast beogradskim muslimanima, ovaj dogadjaj je melem na ranu , posle nekoliko nedelja horora u ovom gradu...........pite su bile odlicne , baklave i tulumbe do yaya......na sve strane nasmejani , pristojni ljudi, docekuju prolaznike sa "dobar dan komsija" i "izvolite, posluzite se".......dok beogradjani pravoslavci i ostali otpozdravljaju sa "srecan vam praznik"
prolazio sam slucajno tuda, i iznenadio se prijatno celoj manifestaciji za koju nigde nije bilo najavljeno da ce da se dogodi.........beograd i njegovi gradjani u najlepsem izdanju....
svaka cast.........![]()
Onako zute, lepe, sa ''strafnama'' Uhhhh ...

Kako se teško rešiti uspomena iz doba turskih pohoda aa neke su čak i slatke u ustima

srecan ti praznik ididadice....
E bas te brate, umocene u serbet, toliko slatke da polse 5 pojedenih pomislis da si na lsd- u
Kupio sam bio neke kod arapa ali ni nalik ovim nasim.

само ја не бих смела да једем ништа што се спрема на другачијим празницима (других вера)то је моја индивидуална ствар, нарочито када сам читала шта јевреји спремају за пасхе, и како неки јевреји који читају Талмуд убацују крв хришћана у троугласте колаче
од тада не једем ништа троугластоизвините, не бих да вас плашим, ово је моја лична ствар
![]()

Брате, грешиш. Илиноида је рекла истину. Јевреји заиста стављају сушену крв хришћана у своју идолску храну и приликом неких обреда! Тако их је научио Талмуд.
О томе смо на ранијим темама апсолвирали.![]()

Брате, грешиш. Илиноида је рекла истину. Јевреји заиста стављају сушену крв хришћана у своју идолску храну и приликом неких обреда! Тако их је научио Талмуд.
О томе смо на ранијим темама апсолвирали.![]()
...malo sam se zezao ,navikao ja na gos.Ilonoidu....pozdrav tebra...Ма видиш да се она шали, смеје се...поздрав!Ma cuo i ja za to...ali evo ona pise da ne jede od tada nista trouglasto......nije valjda u svemu sta je takvog izgleda hriscanska krv......malo sam se zezao ,navikao ja na gos.Ilonoidu....pozdrav tebra...
Лепо.
А ово болдовано шта значи?
Шериф Олсун = Посвећен Добар
A šta znači Šerif Konjević........., posvećen konjasti.........
srecan im praznik...muslimani su pokazali svoje gostoprimstvo...ko to zna da ceni cenice...ovi drugi i nisu za diskusiju....sto se budemo vise postovali i uvazavali bicemo bolje komsije....ili bolje reci trebalo bi da tako bude....valjda nam je dosta nesreca....
Ха ха ха ха ха
Ха
niko nema informaciju za druge gradove bivse juge?