Sofra ispred džamije

. "dobar dan komsija" i "izvolite, posluzite se".......dok beogradjani pravoslavci i ostali otpozdravljaju sa "srecan vam praznik"

prolazio sam slucajno tuda, i iznenadio se prijatno celoj manifestaciji za koju nigde nije bilo najavljeno da ce da se dogodi.........beograd i njegovi gradjani u najlepsem izdanju....

svaka cast.........:ok::ok::ok:

ako niste culi na tv-u, dolazili su sa svih strana, tako da vam dobar procenat nisu bile komsije( mozda ljudi nameravaju:hahaha1::hahaha1::hahaha1:)

nego, znali tko dali su sirili tepihe po Zagrebu, Ljubljani, Skoplju....
jesu li jos negde trazili bosnjacki kao maternji jezik po skolama?

Poslednja izmena:
Gospodar Jevremova, u delu između ulica Kralja Petra i Cara Uroša, juče je na nekoliko sati bila otvorena kao „Ulica otvorenog srca - beogradska bajramska sofra“. Ispred Bajrakli džamije postavljena je bogata trpeza kojom je prvi put u novijoj istoriji Beograda javno proslavljen najveći islamski praznik Ramazanski bajram.

......svaka cast beogradskim muslimanima, ovaj dogadjaj je melem na ranu , posle nekoliko nedelja horora u ovom gradu...........pite su bile odlicne , baklave i tulumbe do yaya......na sve strane nasmejani , pristojni ljudi, docekuju prolaznike sa "dobar dan komsija" i "izvolite, posluzite se".......dok beogradjani pravoslavci i ostali otpozdravljaju sa "srecan vam praznik"

prolazio sam slucajno tuda, i iznenadio se prijatno celoj manifestaciji za koju nigde nije bilo najavljeno da ce da se dogodi.........beograd i njegovi gradjani u najlepsem izdanju....

svaka cast.........:ok::ok::ok:

srecan ti praznik ididadice....

srecan im praznik...muslimani su pokazali svoje gostoprimstvo...ko to zna da ceni cenice...ovi drugi i nisu za diskusiju....sto se budemo vise postovali i uvazavali bicemo bolje komsije....ili bolje reci trebalo bi da tako bude....valjda nam je dosta nesreca....

само ја не бих смела да једем ништа што се спрема на другачијим празницима (других вера) :mrgreen: то је моја индивидуална ствар, нарочито када сам читала шта јевреји спремају за пасхе, и како неки јевреји који читају Талмуд убацују крв хришћана у троугласте колаче :eek:

од тада не једем ништа троугласто :lol: извините, не бих да вас плашим, ово је моја лична ствар :mrgreen:

Ima par dobrih ustanova za tvoj problem..npr.Male Pcelice kod KG...izlecenje sigurno i bez popove lopate....:rtfm::mrgreen:

Брате, грешиш. Илиноида је рекла истину. Јевреји заиста стављају сушену крв хришћана у своју идолску храну и приликом неких обреда! Тако их је научио Талмуд.
О томе смо на ранијим темама апсолвирали.:sad2:
:dash::dash:

Брате, грешиш. Илиноида је рекла истину. Јевреји заиста стављају сушену крв хришћана у своју идолску храну и приликом неких обреда! Тако их је научио Талмуд.
О томе смо на ранијим темама апсолвирали.:sad2:

Ma cuo i ja za to...ali evo ona pise da ne jede od tada nista trouglasto......nije valjda u svemu sta je takvog izgleda hriscanska krv...:eek:...malo sam se zezao ,navikao ja na gos.Ilonoidu....pozdrav tebra...

Back