- Poruka
- 9.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:"Ej,vozaci kamiJona
aVtobusa il' furgona
nemo' da ve neki kudi
vi ste sveCki ljudi
zavide vi bageristi
traktoristi,kombajnisti..."
ma ne, bwe... bilo je "tek dvanes' sati"..... :-DPLESsitnihDEMONA:Livija...dziskas u 5h sabajle?![]()
Plocu ce da snimim kad prodam njivu. Nego pala cena nekretnina,pa izgleda da cu morati da prodam jos dve krave i mozda nekoliko prasica.
A ova pesma...od jednog od najomiljenjih shoferskih bendova...pogadjajte kog?![]()
zagrlila NY plava noc
doslo je vreme kuci moram poc'
srebrni kadilak pretice sve
aerodrom kenedi ceka me
amerika tiho spava
na arodromu svetla plava
kuci, kuci, kuci letim ja
ili...
Duni vetre,malo preko jetre
umrecu od bola,umrecu od bola
izgorelo sve od alkohola![]()
Znam ja jednu zenu ...tridesetih godina koja vozi kamion.I to ga bas cepa...tamNica vozi ili tako nesto.teresa:Ja sam htela da postanem shofer kad sam bila mala...Zbog filma Karavan...Volela sam velike...kamione tad...![]()
PLESsitnihDEMONA:Znam ja jednu zenu ...tridesetih godina koja vozi kamion.I to ga bas cepa...tamNica vozi ili tako nesto.![]()
Prica mi jednom kako joj se nesto pokvarilo pa trebala da se podvuce pod kamion,a nosila valjda neku suknju ili tako nesto...a muskarci okolo jedva cekali,prave se mutavi nece da pomognu. A ona ima utera QRCHINU do balchaka...udje u kabinu i presvuce se na brzaka...obuce neki shorts.![]()
![]()
Ja imam za "C"...ludilo je osecaj voziti kamion...ma i malo veci kombi. Pa posle kad sednes u kola,ako igracka.
PLESsitnihDEMONA:Duni vetre,malo preko jetre
umrecu od bola,umrecu od bola
izgorelo sve od alkohola![]()
To peva Baja Mali Knindza...i ja sam je cuo skoro...umalo se nisam slogirao!Copy_Cat:a ko peva ovu pesmu, bas je dobra......ja znam samo ono sta ce nama soferima kuca, kad je nasa kuca putujuca.........nada obric......
![]()
Cupavka,znam da si ti najveci fan mog umetnickog i poetskog izrazavanja i stvaralastva.Cupavka:idi da vidis onu prethodnu, od PSD-a na prosloj strani- strava je![]()
PLESsitnihDEMONA:To peva Baja Mali Knindza...i ja sam je cuo skoro...umalo se nisam slogirao!
.
PLESsitnihDEMONA:Hehehehehe!
Da da...ima puno zena u Evropi koje voze. Posebno bracnih parova.
Meni je pre nekoliko godina pricao jedan komshija koji je vozio kamion u Italiji...vozio i zaglavi se u neku saobracajnu guzvu negde u Rimu...skrenuo na pogresnom mestu...i ne moze od guzve da okrene kamion i zove gazdu,a gazda posla gazdaricu(ne ovu nashu,heheheheheh).
Kaze ...dolazi gazdina zena Talijanka...seda za volan...opa,opa...drke,kerke....2 minuta i okrenu kamion. Izadje i samo mu rece... teraj dalje!![]()
![]()