Soferi

Ma, ozbiljno,nesto sam bas o tome razmisljala dok sam nekli dan vozila za Bgd- mnogo volim da skitam, a i gazda za kog radim mi bas nesto ide na nerve, i jos neki iz njegove okoline, tako da mi se misao nametnula potpuno spontano...:)PSD, je l vidis ti de mi odosmo do teme, jbt....

PLESsitnihDEMONA:
Livija...dziskas u 5h sabajle? :lol:
Plocu ce da snimim kad prodam njivu. Nego pala cena nekretnina,pa izgleda da cu morati da prodam jos dve krave i mozda nekoliko prasica.

A ova pesma...od jednog od najomiljenjih shoferskih bendova...pogadjajte kog? :lol:

zagrlila NY plava noc
doslo je vreme kuci moram poc'
srebrni kadilak pretice sve
aerodrom kenedi ceka me
amerika tiho spava
na arodromu svetla plava
kuci, kuci, kuci letim ja

ili...

Duni vetre,malo preko jetre
umrecu od bola,umrecu od bola
izgorelo sve od alkohola :lol:
ma ne, bwe... bilo je "tek dvanes' sati"..... :-D

teresa:
Ja sam htela da postanem shofer kad sam bila mala...Zbog filma Karavan...Volela sam velike...kamione tad...:)
Znam ja jednu zenu ...tridesetih godina koja vozi kamion.I to ga bas cepa...tamNica vozi ili tako nesto. :lol:
Prica mi jednom kako joj se nesto pokvarilo pa trebala da se podvuce pod kamion,a nosila valjda neku suknju ili tako nesto...a muskarci okolo jedva cekali,prave se mutavi nece da pomognu. A ona ima utera QRCHINU do balchaka...udje u kabinu i presvuce se na brzaka...obuce neki shorts. :lol: :lol:
Ja imam za "C"...ludilo je osecaj voziti kamion...ma i malo veci kombi. Pa posle kad sednes u kola,ako igracka.

mmm ... kad vidim one misicave ruke kako cvrsto stiskaju volan ...
aj necu dalje
34posilovani4jq.gif

PLESsitnihDEMONA:
Znam ja jednu zenu ...tridesetih godina koja vozi kamion.I to ga bas cepa...tamNica vozi ili tako nesto. :lol:
Prica mi jednom kako joj se nesto pokvarilo pa trebala da se podvuce pod kamion,a nosila valjda neku suknju ili tako nesto...a muskarci okolo jedva cekali,prave se mutavi nece da pomognu. A ona ima utera QRCHINU do balchaka...udje u kabinu i presvuce se na brzaka...obuce neki shorts. :lol: :lol:
Ja imam za "C"...ludilo je osecaj voziti kamion...ma i malo veci kombi. Pa posle kad sednes u kola,ako igracka.

Aaaa, samo ti pali vatru, neka, neka :p :D

Copy_Cat:
a ko peva ovu pesmu, bas je dobra......:lol: ja znam samo ono sta ce nama soferima kuca, kad je nasa kuca putujuca.........nada obric......:lol:
To peva Baja Mali Knindza...i ja sam je cuo skoro...umalo se nisam slogirao!:lol: Gde mi je bila ta pesma kada mi je trebala pre par godina. :lol: :lol:
A "Sta ce nama soferima kuca" peva Plavi orkestar sa Nadom Obric.

PSD me je upoznao i zna kako sam mala... Eee, znam jednu Njemicu moje konstitucije koja sa muzem na smjenu vozi ogromnogo slepera po cijeloj Evropi... Ja se prepala kad sam vidjela tu grdosiju od kamiJona... :shock:

Hehehehehe!
Da da...ima puno zena u Evropi koje voze. Posebno bracnih parova.
Meni je pre nekoliko godina pricao jedan komshija koji je vozio kamion u Italiji...vozio i zaglavi se u neku saobracajnu guzvu negde u Rimu...skrenuo na pogresnom mestu...i ne moze od guzve da okrene kamion i zove gazdu,a gazda posla gazdaricu :lol: (ne ovu nashu,heheheheheh).
Kaze ...dolazi gazdina zena Talijanka...seda za volan...opa,opa...drke,kerke....2 minuta i okrenu kamion. Izadje i samo mu rece... teraj dalje! :lol: :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Hehehehehe!
Da da...ima puno zena u Evropi koje voze. Posebno bracnih parova.
Meni je pre nekoliko godina pricao jedan komshija koji je vozio kamion u Italiji...vozio i zaglavi se u neku saobracajnu guzvu negde u Rimu...skrenuo na pogresnom mestu...i ne moze od guzve da okrene kamion i zove gazdu,a gazda posla gazdaricu :lol: (ne ovu nashu,heheheheheh).
Kaze ...dolazi gazdina zena Talijanka...seda za volan...opa,opa...drke,kerke....2 minuta i okrenu kamion. Izadje i samo mu rece... teraj dalje! :lol: :lol:

Aaaa, probacu da nagovorim moju bolju polovinu da idemo zajdeno u vozace :)
Ako nece- je l ovaj Sinke bese ima devojku :p :)

Back