Soferi

Profesija koju izuzetno poštujem...neviđeno drugarstvo, kolegijalnost

Da to je istina, nikad te niko nece ostaviti da ti se nesto desi.

Kamion piloti rade sve maksimalno, zato i kad torbaju to rade maksimalno, nabiju ga silovito i do kraja kao kad kace prikolicu i zato ih zene vole.

Cak i ako neki soferi ima mali, ali on zna kako da ga stavi i to zene cene. Nema koja je probala krug u kamionu ta zna sta je torbanje i samo kamion stopira.

M
Ma nisu bas ni soferi, oni su masni i voze fapove. A ja sam kamion pilot, to je drugo. Kamion piloti su ljudi koji slusaju disko ili pop i imaju nove kamione sa gps-om i voze uglavnom medjunarodni transport.
Cak i ako neki soferi ima mali, ali on zna kako da ga stavi i to zene cene. Nema koja je probala krug u kamionu ta zna sta je torbanje i samo kamion stopira.

Ti si ustvari sofer !!?? :eek: :rumenko:

Znaci vozis nove kamione sa gps-om medjunarodni ali ne slepere? a sto ne sleper? :D

Zato sto ga ne znam voziti u rikverc, a ako se zayebem negde vani a kazne na zapadu su jako velike.

Ali ako budem bas morao onda cu ga voziti, sta drugo. Mada mislim da necu morati, jer cu uskoro kupiti svoj kombi Citroen Jumper, nov.

Prilozi

• image002.jpg
    image002.jpg
    14,3 KB · Pregleda: 3
  • images.jpeg
    images.jpeg
    3,1 KB · Pregleda: 14
zar se i kombi vozi medjunarodni? :) ma Sinnke ne sumnjam u tebe naucices ti u rikverc da uteras kad vec tako dobro uterujes...:whistling: :mrgreen:

Vozi, ali toga u Srbiji skoro i nema jer smo siromasno drustvo, a i imamo debile koji rade u logistici.

Znas kad krmku stavis kravatu, on je idalje krmak samo sto komad tkanine bez veze vuce za sobom.

Radi se zbirni transport, imas po 10-tak manjih utovara i to je super. Preko dana vozis, a navecer spavas u kombiju slusas muziku i ceses jaja.

Vozi, ali toga u Srbiji skoro i nema jer smo siromasno drustvo, a i imamo debile koji rade u logistici.
Znas kad krmku stavis kravatu, on je idalje krmak samo sto komad tkanine bez veze vuce za sobom.

Radi se zbirni transport, imas po 10-tak manjih utovara i to je super. Preko dana vozis, a navecer spavas u kombiju slusas muziku i ceses jaja.

:D svasta cu ja ovde nauciti. znaci 10 tak manjih tura za mesec dana ili kako?
a nocu ladis 'aya ili privodis u kabinu posto ne 'peglas' nocu jel tako?

molim tebe da me torbas a ti neces pa neces...te suze ronim...i cekam jadna da mi se smilujes...de ces gori posao :hahaha:

I da zatrudnis pa da budes kao lenja mater zakonom zasticena pa moram pored deteta i tebe hraniti.

Pazi sinnke sta torba, nije lud da kupi pijavice sa sobom. Samo zene koje su vredne i rade i znaju sta je njihov dinar.

Back