Социјалисти победници на регионалним изборима у Андалузији

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...ijalisti-pobednici-u-Andaluziji-Podemos-treci

Tan2015-3-20_233137642_0_620x0.jpg

Tanjug | 22. mart 2015.

Španski socijalisti najverovatnije su pobednici na regionalnim izborima u Andaluziji, dok će Narodna stranka biti na drugom, a Podemos (Možemo) na trećem mestu

Španski socijalisti najverovatnije su pobednici na regionalnim izborima u Andaluziji, dok će Narodna stranka biti na drugom, a Podemos (Možemo) na trećem mestu, pokazuju rezultati objavljeni večeras na regionalnoj državnoj televiziji.

Prema ovim rezultatima, Španska socijalistička radnička partija (PSOE), osvojila je 44 mesta u regionalnom parlamentu, Narodna stranka (PP) oko 35, a Podemos oko 22 mesta, preneo je Rojters.

Ujedinjenoj levici (IU) i novoj partiji Građani, pripašće po oko sedam mesta u regionalnom parlamentu.

U Andaluziji, najjužnijoj autonomnoj pokrajini Španije, danas su održani izbori, na kojima je oko 6,5 miliona birača glasalo za poslanike andaluzijskog parlamenta.

Mediji u Španiji nazivaju ove izbore istorijskim zato što se smatra da su na njima prvi put stavljene na probu dimenzije novog političkog ciklusa koji najavljuju ankete.

Stare partije Španska socijalistička radnička partija (PSOE), Narodna stranka (PP) i Ujedinjena levica (IU) suočile su se sa novim partijama Podemos i Građani.

Andaluzija, najnaseljenija oblast u Španiji, tradicionalno je uporište socijalista

Шпанија је то већ била. На реду је трајно социјалистичка. То и Европу ускоро чека!

Цела Европа је већ црвена колико и гаће Коче Дапчевића.

Наиме, осим Немачке и Британије, целокупна Европа има социјалдемократске странке које њом управљају.

Оланд је де факто Рене из Ало Ало окружен припадницама Комунистичког Покрета Отпора, Италија даје субвенције малинарима, у Белгији су највиши порези на свету, а Шведска је позната по свом социјализмусу.

Једине државе континента које не фурају "ПДВ или смрт" фазон су Швајцарска, као и Немачка и УК, које упркос својим релативно високим пореским политикама и даље представљају безбедно место за бизнис.

Не знам чему се ви радујете. Победа социјалиста широм ЕУ може да значи само једно: већа социјална давања из буџета. А да би се намирио тај све захтевнији буџет, државе источне Европе ће морати да од полуконијалног пређу на пуни колонијални статус.

Стварно не знам чему се радујете...

Не знам чему се ви радујете. Победа социјалиста широм ЕУ може да значи само једно: већа социјална давања из буџета. А да би се намирио тај све захтевнији буџет, државе источне Европе ће морати да од полуконијалног пређу на пуни колонијални статус.

Не, пази, источна Европа производи укупно новца колико један Париз.

Зато је тврдити да се "неко богати на српској грбачи" исто као рећи да је неко купио замак од пара које је отео од једног просјака.

Поента је плашити се већих социјалних давања у земљама Слободне Европе, која ће одвести њихове приватнике у банкрот, што ће за последицу имати празније буџете, што ће се завршити мањом милостињом упућеном нама.

А од те милостиње ми исплаћујемо пензије.

Ми се увек радујемо туђој пропасти. Овога пута се радујемо пропасти Андалузије.

Европа је ушла у спиралу из које изласка нема.

Не, пази, источна Европа производи укупно новца колико један Париз.

Зато је тврдити да се "неко богати на српској грбачи" исто као рећи да је неко купио замак од пара које је отео од једног просјака.

Поента је плашити се већих социјалних давања у земљама Слободне Европе, која ће одвести њихове приватнике у банкрот, што ће за последицу имати празније буџете, што ће се завршити мањом милостињом упућеном нама.

А од те милостиње ми исплаћујемо пензије.

Домаћи левичари се очигледно надају "социјалистичкој солидарности". Вероватно већ замишљају како ће у барску луку да упловљавају товари андалузијских шунки...

Домаћи левичари се очигледно надају "социјалистичкој солидарности". Вероватно већ замишљају како ће у барску луку да упловљавају товари андалузијских шунки...

Нажалост, мењшевичка интернационала која сада влада Европом нема исти смисао за интернационалу као покојна бољшевичка интернационала.

Back