B bas kao Buduća legenda Poruka 48.192 02.07.2025. u 20:28 - Nezvanično- Ubedljiva pobeda SNS na ponovljenim izborima u Kosjeriću #76 aleksije radicevic: Tamara Branković (CRTA): Vlast je beskrupulozna, cena glasova u Kosjeriću dostizala i 1.000 evra Kliknite za proširenje... a glupi caciji se prodaju za neku bagatelu... koliko su oni ograniceni, ne znaju ni da pokupe pare koje su im na dohvat ruke
aleksije radicevic: Tamara Branković (CRTA): Vlast je beskrupulozna, cena glasova u Kosjeriću dostizala i 1.000 evra Kliknite za proširenje... a glupi caciji se prodaju za neku bagatelu... koliko su oni ograniceni, ne znaju ni da pokupe pare koje su im na dohvat ruke
Тихи Starosedelac Poruka 183.938 02.07.2025. u 20:33 - Nezvanično- Ubedljiva pobeda SNS na ponovljenim izborima u Kosjeriću #77 Mecenaa: Što više luduju i nerviraju ljude to više odbijaju normalnu vecinu.meni se zgadili za ovih par meseci... Kliknite za proširenje... ja sam to pricao da su nlokade maksimalno kontraproduktivne ali oni misle da su pametni
Mecenaa: Što više luduju i nerviraju ljude to više odbijaju normalnu vecinu.meni se zgadili za ovih par meseci... Kliknite za proširenje... ja sam to pricao da su nlokade maksimalno kontraproduktivne ali oni misle da su pametni
B bas kao Buduća legenda Poruka 48.192 02.07.2025. u 20:35 - Nezvanično- Ubedljiva pobeda SNS na ponovljenim izborima u Kosjeriću #78 Тихи: ja sam to pricao da su nlokade maksimalno kontraproduktivne ali oni misle da su pametni Kliknite za proširenje... jok oni sto prodaju glas za mesni narezak i rolnu wc papira su pametni, a ovamo se nekima daje i po 1000 evrica oskar vas radi kao majmune
Тихи: ja sam to pricao da su nlokade maksimalno kontraproduktivne ali oni misle da su pametni Kliknite za proširenje... jok oni sto prodaju glas za mesni narezak i rolnu wc papira su pametni, a ovamo se nekima daje i po 1000 evrica oskar vas radi kao majmune
anajade Elita Poruka 21.930 02.07.2025. u 20:36 - Nezvanično- Ubedljiva pobeda SNS na ponovljenim izborima u Kosjeriću #79 Тихи: ja sam to pricao da su nlokade maksimalno kontraproduktivne ali oni misle da su pametni Kliknite za proširenje... A sa druge strane barikade sve vise i vise jacaju duhovno a i fizicki cacije. Immuniteit jaci a njima opada jer su ljutici haha
Тихи: ja sam to pricao da su nlokade maksimalno kontraproduktivne ali oni misle da su pametni Kliknite za proširenje... A sa druge strane barikade sve vise i vise jacaju duhovno a i fizicki cacije. Immuniteit jaci a njima opada jer su ljutici haha