soba!

U bre jedini ja imam sobu sa belim zidovima!!O__o
:lol:

E, više nisi jedini z;)

Moj sobičak isto ima bele zidove i plafon... Dominiraju, pored bele, plava i siva boja.

Meni je soba sva šarena jer veliki njen deo zauzimaju sto na kom je komp i polica izad njega prepuna svega i svačega: na stolu su, pored kompa, kasetofon, korpica sa olovkama i raznim drugim stvarčicama, a na polici su audio kasete, DVD-jevi, jedan model robota, neki automobilčići i još bezbroj sitnica.

Takođe imam nekoliko slika i gomilu postera, od kojih je na nekoliko Trejsi Mekgrejdi. Nikad nisam preboleo njegov odlazak iz Orlanda... z:cry: Još uvek držim sve te njegove postere, zajedno sa Orlandovim logom i posterima Hauarda i Nelsona. Tu su još i Stojaković, Džordan, Veber, veliki poster Lacija koga je, eto da se pohvalim, Dejan Stanković lično doneo iz Italije dok je igrao za taj klub i dao ga jednom drugu koji ga je dao mom ćaletu...

Tu su i diplome iz osnovne, par slika odeljenja iz nekoliko generacija, kao i nekoliko mojih crteža. Na kraju, tu je i stalaža koja dodatno doprinosi šarenišu. A na plafon su nalepljene one zvezdice što svetlucaju u mraku. Sve u svemu, prilično živopisna sobica! z:dm5:

Ponekad mi je drago sto sam jedinac!! Ne bi mogao da budem sa nekim u sobi pa taman da me ubijes!! Jos ako delimo isti komp!! Bilo bi tuce svaki dan!!

:amen:

Poslednja izmena:
У моју собу се улази из ходника који уједно повезује кухињу, дневну собу, купатило и собу мојих родитеља.
Соба ми је релативно мала. Са леве стране стоје наслоњача, полица са књигама која се пружа уз зид. Поред је двокрилни орман на којем лепим лепе мисли, песме, своје цртеже... Па тако имам залепљено - ,,Искрена песма'' - М . Ракић, ,,Моја поезија'' - Ј. Дучић, ,,Моја отаџбина'' - А. Шантић, неки чланци из ,,Политике'', итд...
Насупрот орману је кревет боје труле вишње. Изнад су закачени моји радови. Поред кревета је радни сто, обложен зеленом чојом. Дуж целог зида су прозори, на њима прозирне завесе и драперије исте боје као и кревет.
Тепих је са персијском шаром...

Poslednja izmena:
moja soba:

- u cosku levo od vrata uspravljen tepih
- na zidu levo od vrata veliki trokrilni prozor sa standardno spustenim asurama, radijator, ispred njega trosed, na njemu cebad, jakna, duksevi, salovi, kapa itd...
- u nastavku polomljeni steper i jedna rasklimana stolica na tockice koja se ne koristi
- na sledecem zidu dve police sa knjigama prekrivene prasinom i cetiri isprintane uramljene slike fride kalo, ispred jedna fotelja na ravlacenje na kojoj spavam (rasklopljena, sa nabacanom posteljinom i stvarima preko nje), fotelja za sedenje sa knjigama preko nje, jedna slomljena kozna fotelja na tockice, jedan sto iz kafica, okrugli, pored njega prazan karton tuborga
- na sledecem zidu plakar, komoda sa kojekakvim džidža-bižama, tv na nosacu, sanduk sa kojekakvim krsem, soljama sa kafom od pre tri dana, praznim i polupraznim flasama pica, ustavnim pravom
- na onom tamo zidu sto sa kompom, (u cosku kuciste, sa stampacem, papirom) prekriven praznim flasama, tetrapakovima, casama, neispraznjenom pikslom, olovkama, glupostima, pored njega jos dve razdrndane fotelje (za goste)
- zidovi zeleni (prva dva levo od vrata) i narandžasti (duga dva), na podu zarozan cilim

Zid sobe mi je okrecena u rozE :D
Imam regal po kom ima malih slicica, u unutrasnjosti slike planeta sunca i zvezda, na svakom bas :)...
Dva radna stola, na jednom ucim na drugom mi je komp .....
Iznad su na zidu mali posteri...:Ramones,Jim Morrison,Axl Rose,Iron Maiden,Him,Rammstein ....a bio je nekad i Billy Idol :cry:
Krevet iza mene :D... iznad kog se nalazi velika karta zvezvanog neba i mega poster Sebastiana Bacha (Skid Row) jos vislje
Sa leve strane od kompa je uramljen poster Barta Simpsona...a sa desne poster Gorillaz
,,,,,na vratima giga poster Angelina Jolie (Tomb Raider) xD
i jos par nekih postercica .....TV...muzicka linija
Hodam po parketu i to je to

Auuuuu *** pa vi niste normalni sta imate sve u njoj brate moj... :)
Moja soba ima vrata krevet ormar i i sto(na kome je komp).Mada ormar mi ni ne treba(prazan je) jer po garderobu se stalno cimam do garderobera...Knjige stoje na tom stolu. i to je to.
Znachi 4 stvari krevet ormar sto i komp,sta covek mozhe vishe da pozeli? :D
da btw zidovi beli bez ikakvih izlepljenih sranja i imam 1 svoju sliku dok sam bio mali.Da imam i telefon al on je stalno iskljucen posto ne volim da me neko uznemirava.

Kada udjem u svoju sobu,sa desne strane mi je komp.sto,a pored njega ormar.... preko pute se nalazi krevet,a izned njega na zidu Divchev ogroman poster(zidovi su zuto-plavi)a pored kreveta su radijator i radni sto.......z;)

Moja soba je obicna,da ne moze biti obicnija...
Zapravo,zbog kompa koji je u sobi,ispada da je delim sa celom porodicom..:lol::roll: Najvise volim svoj krevet na sprat:mrgreen:

A moja idealna soba bi bila vrlo mala,poput neke vece ostavice..(kakav oksimoron..:lol:),imala bi skriputav pod,kao oni stari stanovi (:heart:)onaj veliki telefon sa brojcanikom i velikom slusalicom...:heart: Sva bi bila nekako "ususkana",imala bi svoju dusu.

Kod mene u sobi znači haos. :lol: OK je ovako, bude fino sredjeno par dana i onda kad uletim u inventivno-kreativnu fazu - to se ne može proći od jednog kraja na drugi. :lol: Stalno patim od nedostatka prostora (moram si kupiti neku komodu - omanji ormar) da ne držim više stvari po podu. Od ukućana mi jedino ćale ulazi da uzme nazad nešto od svog alata ili da vidi imal šta zanimljivo da mi uzme. :lol: Telefon imao zvrndavi - izbacio jer nema poentu (plus mi je namešteno da ja do pola noći telefoniram kao tinejdžerka, što naravno nije tačno bilo tada, ali sada jeste pa ću ga vratiti nazad :lol:), televizor izbacio (takodje ista priča da do pola noćio gluvarim uz njega, no to je radio burazer, pa sam izbacio i njega i televizor iz sobe :lol:), jedino imam dva radija koja sam napravio sam, to mi više služi ovako da mi nahrani ego nego da ih slušam. :lol:
Bitno mi je da bude dobro osvetljena i zato sam insistirao da zidovi budu beli.
Ormar i krevet sam sam sklopio, jer su stajali jedno godinu dana posle kupovine zapakovani čekajući da se neko smiluje, pa je meni pukao film.
Mada ću definitivno morati da sebi pripremim i sredim jedan deo tavana gde ću da držim neke stvari, pošto mi soba jedino ne služi za limarsko-lakirerske radove. :lol: I možda još jedan radni sto malo poveći da uzmem.... :think:

У моју собу се улази из ходника који уједно повезује кухињу, дневну собу, купатило и собу мојих родитеља.
Соба ми је релативно мала. Са леве стране стоје наслоњача, полица са књигама која се пружа уз зид. Поред је двокрилни орман на којем лепим лепе мисли, песме, своје цртеже... Па тако имам залепљено - ,,Искрена песма'' - М . Ракић, ,,Моја поезија'' - Ј. Дучић, ,,Моја отаџбина'' - А. Шантић, неки чланци из ,,Политике'', итд...
Насупрот орману је кревет боје труле вишње. Изнад су закачени моји радови. Поред кревета је радни сто, обложен зеленом чојом. Дуж целог зида су прозори, на њима прозирне завесе и драперије исте боје као и кревет.
Тепих је са персијском шаром...

Ah...Rakic...
"A ja cu ti draga, opet reci tada,
otuznu pesmu o ljubavi.
Kako ceznem, i stradam, i ljubim te,
mada u tom trenu ne osecam tako "

@tema
Ja moju sobu delim sa sestrom. Pre mozda 3 godine smo skinuli sve postere, ali je ona opet pocela da ih lepi, na "njenom" zidu. Volela bih da imam zasebnu sobu...nek je 2 x 2, ali samo moja...inace, ona voli krs i lom, a ja volim da je sve na svom mestu..z:D

Moja soba je mala,sa svetlo plavim zidovima(bice oni zeleni kad tad :D) Imam sto sa kompom,iznad njega polica sa knjigama i koje-kakvim glupostima,krevet i ormar... Na vratima imam par postera,Marchelovu "Novogodisnju" kolumnu i crtez koji sam dobila za rodjendan... :) Imam i neku policu na kojoj je stampac-skener-kopir(all in one),plisane igracke (:heart:) i sminka... I tako... Nista posebno...

Delim je s bratom, tako da... Zidovi boje recimo kajsije, ali svetiji...(da se ja pitam bili bi ljubicasti ) Dva kreveta, dva ormara, dve police, ali jedan sto sa jednim kompjuterom... Moj krevet se nalazi ispod te police, a sa stane su ormari, pa izgeda lepo.. Na njima su izlepljeni tekstovi pesama, aforizmi, slike ljudi koje volim, karte s koncerata i predstava.. I tri slike nekih simpaticnih momaka.. A na polici iznad kreveta puno knjiga i krs od sminke, parfema, lakova, acetona.. Plisanih igrackica.. Tu se vec niko sem mene ne moze snaci...

Moja ima rezedo boju kreveta i pink posteljinu. Satensku. Nekad mi se upali koza lica i prepona, ali ne mari.
Na regalu od mahagonije, koji je mestimicno takodje roze stoji moja kolekcija barbi lutaka.I dan danas ih sakupljam.
Zavese i darperije su crveno - roze. Roze je lepa boja. I crvena je lepa, ko kaze da ne idu zajedno.
A u uglu mi se nalazi kotarica sa plavkastim i lila cebicima za mog dragog Dobrivoja, civavu koju sam dobila od bivseg decka, obozavao je da me obasipa poklonima.Pored se nalaze Dobrivojeve ogrlice

911s [SK];11044526:
Kol'ko puta covek treba da vam kaze da je kajsija voce, a ne boja.

Bože,MORAŠ LI toliko da smaraš?

Moja soba u Ue je super,ukratko rečeno
jebačka je

a u Bg,ako se ONO sobom može nazvati
***** je
maltene spavam s cimerkom
zidovi su beli
jedino ima okačen moj hvatač snova
a ubaciću neke postere i nalepiti svoje slike

911s [SK];11044526:
Kol'ko puta covek treba da vam kaze da je kajsija voce, a ne boja.

Али, исправно је рећи....
Као што је исправно рећи и ''зидови боје боровнице''.
Само што фали реч '''попут'' која се изоставља да би стилски звучало лепше:mrgreen:

Ja sam opet menjala stan, i opet imam novu spavaću sobu :) Kad se uđe u sobu desno je veliki bračni krevet (tj trosed koji kad se otvori stvarno izgleda kao veliki bračni krevet), posle kreveta sto - moj kutak za učenje :štreber: - preko puta plakar i police preko celog zida -desna strana moja, leva od dečka, srednji zastakljeni deo je zajednički, tu nam se smeškaju flaše različitih alkoholnih pića... Preko puta vrata su prozori i radijator, a ispod radijatora u dva reda moje štikle :mrgreen:
I za divno čudo soba je uvek lepo spremljena. Evo celih 10 dana koliko živim u njoj.
Jej.

Back