User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.032
Pa nisu moji CDovi
Imam ja ovde oca, majku, sestru
Ne, ozb, nisu moji CDovi... & kakav sam ja to emo "izdala"? o_O![]()
Aj sad nemoj da se foliras.... Pozerko!!

PS ono je bila sala sta se primas k'o saucesce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisu moji CDovi
Imam ja ovde oca, majku, sestru
Ne, ozb, nisu moji CDovi... & kakav sam ja to emo "izdala"? o_O![]()

U bre jedini ja imam sobu sa belim zidovima!!O__o
![]()

Još uvek držim sve te njegove postere, zajedno sa Orlandovim logom i posterima Hauarda i Nelsona. Tu su još i Stojaković, Džordan, Veber, veliki poster Lacija koga je, eto da se pohvalim, Dejan Stanković lično doneo iz Italije dok je igrao za taj klub i dao ga jednom drugu koji ga je dao mom ćaletu...
Ponekad mi je drago sto sam jedinac!! Ne bi mogao da budem sa nekim u sobi pa taman da me ubijes!! Jos ako delimo isti komp!! Bilo bi tuce svaki dan!!

Aj sad nemoj da se foliras.... Pozerko!!
PS ono je bila sala sta se primas k'o saucesce?

...

),imala bi skriputav pod,kao oni stari stanovi (
)onaj veliki telefon sa brojcanikom i velikom slusalicom...
Sva bi bila nekako "ususkana",imala bi svoju dusu.
OK je ovako, bude fino sredjeno par dana i onda kad uletim u inventivno-kreativnu fazu - to se ne može proći od jednog kraja na drugi.
Stalno patim od nedostatka prostora (moram si kupiti neku komodu - omanji ormar) da ne držim više stvari po podu. Od ukućana mi jedino ćale ulazi da uzme nazad nešto od svog alata ili da vidi imal šta zanimljivo da mi uzme.
Telefon imao zvrndavi - izbacio jer nema poentu (plus mi je namešteno da ja do pola noći telefoniram kao tinejdžerka, što naravno nije tačno bilo tada, ali sada jeste pa ću ga vratiti nazad
), televizor izbacio (takodje ista priča da do pola noćio gluvarim uz njega, no to je radio burazer, pa sam izbacio i njega i televizor iz sobe
), jedino imam dva radija koja sam napravio sam, to mi više služi ovako da mi nahrani ego nego da ih slušam. 
I možda još jedan radni sto malo poveći da uzmem.... 
У моју собу се улази из ходника који уједно повезује кухињу, дневну собу, купатило и собу мојих родитеља.
Соба ми је релативно мала. Са леве стране стоје наслоњача, полица са књигама која се пружа уз зид. Поред је двокрилни орман на којем лепим лепе мисли, песме, своје цртеже... Па тако имам залепљено - ,,Искрена песма'' - М . Ракић, ,,Моја поезија'' - Ј. Дучић, ,,Моја отаџбина'' - А. Шантић, неки чланци из ,,Политике'', итд...
Насупрот орману је кревет боје труле вишње. Изнад су закачени моји радови. Поред кревета је радни сто, обложен зеленом чојом. Дуж целог зида су прозори, на њима прозирне завесе и драперије исте боје као и кревет.
Тепих је са персијском шаром...

Imam i neku policu na kojoj je stampac-skener-kopir(all in one),plisane igracke (
) i sminka... I tako... Nista posebno...uh...bolje da ne opisujem
jedan veeeeliki haos u kojem se samo ja mogu snaci
moja uvek izgleda kao da je bacena bomba....
Kol'ko puta covek treba da vam kaze da je kajsija voce, a ne boja.Zidovi boje recimo kajsije...
911s [SK];11044526:Kol'ko puta covek treba da vam kaze da je kajsija voce, a ne boja.
911s [SK];11044526:Kol'ko puta covek treba da vam kaze da je kajsija voce, a ne boja.

Izvinjavam se. Dakle, zidovi boje kakvu i voce kajsija ima.

Kad se uđe u sobu desno je veliki bračni krevet (tj trosed koji kad se otvori stvarno izgleda kao veliki bračni krevet), posle kreveta sto - moj kutak za učenje :štreber: - preko puta plakar i police preko celog zida -desna strana moja, leva od dečka, srednji zastakljeni deo je zajednički, tu nam se smeškaju flaše različitih alkoholnih pića... Preko puta vrata su prozori i radijator, a ispod radijatora u dva reda moje štikle