soba!

Moja soba je obicna. 4 zida, plafon, patos i prozor.

Zidovi boje kajsije ( kazu to je boja).

Kada udjete u moj sobicak sa leve strane je zid i veeeliko ogledalo.
S desne strane je krevet i civiluk.
Preko puta kreveta...zamislite opet ZID. Ormar i police sa knjigama.
Kraj prozora kompjuter.

Ne posedujem postere.
Posedujem samo knjige i cd-ove.

Zapravo ne provodim puno vremena u njoj, vise volim da citam napolju ili u nekom kaficu uz kafu.

Soba redovno u haosu. Tako mi odgovara.
Prasinu cistim samo onda kad osetim da me gusi dok lezim u krevetu.
I malo pospremim kad dolazi decko ili drugarice mada su oni vec navikli.

1030231960l.jpg

Vama je tesko samo sobu da sredite,sta ja da kazem?? Ja sredjujem dvosoban stan:sad2:
i to dva puta u nedelji,subotom obavezno,a uvek nadjem vremena i za radni dan u nedelji,ne volim kada mi je stan u haosu.

I moja je boja kajsije isto,takav je ceo stan..:)

Prvo sam sobu delila sa sestrom,pa sam je oterala iz nje ...:lol::mrgreen:

Krevet na sprat,ja gore,kuce dole...I onda ujutru skoci prednjim sapama na moj,da me poljubi,mica mala...:mrgreen::heart: On me budi za skolu :) Plavi pisaci sto,na njemu komp.:)

Preko puta kreveta-ormar i na njemu slike EKV-a naravno....E sad,cuvam sve i svasta,u fiokama i ormanu za knjige je uvek dzumbus.:roll:

Pod je uvek usisan i cist,to mi je najbitnije.

I prozori su non-stop ,cak i zimi,otvoreni,ne podnosim kad su zatvoreni.
:neutral::neutral:

U sustini,bitno mi je da je soba cista,vise nego sredjena.:)

Po krevetu mi nije razbacana odeca,vec knjige...I recnici.

Poslednja izmena:
Meni je komp na radnom stolu, i do pola stola su razbacani cd-ovi, omoti, lakovi za nokte, a na drugoj starni su knjige,sveske,olovke... :) a najgora je fotelja... kolko ima stvari preko nje, ne vidi se da ja crvena :)

Uh, meni nedostaje moja soba u Beogradu... Tamo imam crno-bez dvosed koji se razvlachi u krevet (najneudobniji krevet na kome sam ikad spavala, al ***), preko puta njega je veliki plavi plakar, pored komoda sa TVom.
Plavi kompjuterski sto je ispod prozora, i on sluzi samo za gomilanje prashine i mojih gluposti- tu mi stoje CDovi, plishane igrachke, sveske, svece, olovke, pehar, i hiljadu i jedna stvar koja nichemu ne sluzi a bash mi treba u sobi. Zidovi su beli (u stvari sad vec sivi, nije krecheno 100 god), polepljeni sa meni dragim slikama, nekim porukama shto su mi drugarice pisale, kalendar, sat, razne nalepnice (uglavnom shto sam skupljala po kampanjama ) itd.I da, vrata su sa spoljashnje strane izlepljena sa razlichitim kolaz papirima, i tu imam potpise drugarica i drugova.
Jako volim svoju sobu, vlada haos u kome se ja savrsheno snalazim, i ako neko drugi osim mene pokusha da je sredi dobijem nervni slom.
Al zato mi je spavaca soba u Novom Sadu neverovatno mashtovita: beli zidovi, sivi tepih, krevet i komodica. Kao zatvorska celija.

moja soba je do skoro bila plavo žuta, onako pola-pola...sa ogromnim grafitom...međutim,kako je meni to dosadilo, prekrečila sam sobu u zeleno...i dodala neke cvetiće po ćoškovima....a sad planiram da crtam novi grafit...
a što se tiče razmeštaja u sobi...klavir,gitara, komp i krevet...više mi ne treba...:mrgreen:

Pa recimo da mi u sobi nije neki nenormalni haos, ali daleko od toga da je stalno sve na mestu, i da je sve čisto i uredno... Pa ovako, delim sobu sa starijom sestrom (ranije mi je to smetalo više nego sad), dakle 2 kreveta (ranije su bili na sprat ali su ih sad nekako rasklopili i spustili:( ), dva radna stola i još jedan za komp:super:, neki posteri na zidovima i sat(zidove nikako da okrečim-uvek promenim mišljenje za boju i na kraju ih ni ne ofarbam), hm...šta još..orman s ogledalima...ništa posebno za sad...planiram da dodam neke sitnice, ali je ok-soba ko soba... :)

Ja bih volela da imam ogledalo u sobi..Imala sam jedno ,do butina mi bilo..

Ali sam uspela da ga slomim..:roll::(:hahaha:

pre bih se ubila,ego da mi rasklope krevet na sprat..em nema mesta dovoljno,em je bezveze,bude ko obican krevet...:confused:

i ja sam slomila ogledalo, isto je bilo ogromno
Inače, što se moje sobe tiče, ništa posebno
boja kajsija (i to su me namagarčili pa prekrečili dok sam bila na ekskurziji)
na jednom zidu su posteri, ostali su prazni
radni sto, na kome mi je kompjuter i ogromna gomilčina diskova, i pored monitora, i ispred monitora, i kod zvučnika, i ne znam ni ja gde sve ne
i iznad tog radnog stola tri podugačke police pune knjiga
krevet na sprat, iznad koga su takođe police dužine kreveta, sa knjigama takođe
i ispod bifea polica s knjigama
ormar stalno nesređen i bifeu samo što se ne odvale ona vratanca, čekam dan, pošto je svašta natrpano u njega
ispod kompa mi se nalazi sintisajzer, pošto imam ono dasku što se izvlači
i imam jedan vufer levo od monitora, odličan je
soba mi je uvek zamračen sa spuštenim roletnama i ugašenim svetlom
a prozor ne otvaram jer mi je sims zatrpan knjigama, nekom kovčežićima, diskovima i još nekim sitnicama

U suštini kod mene ništa sem radnih stolova nije posebno.Pomenuti stolovi su najčešće zauzeti kompjuterima ukoliko radim neki"bitniji korak"u mojoj bednoj"karijeri"siromašnog elektro zvuka.Znači najčešće komp i lap-top(kako stvari stoji,izgleda da uzimam još jedan već početkom novembra)a kad je neki od tih stolova"slobodan",na njih se nabaca gomila kablova koja izgleda baš ovako:
2nhnwi9.jpg

tretja soba po redy i konachno je to to (:
navikla sam se na njy josh od prvog dana...zivim y njoj od kraja avgysta...yredjivanje joj tek sledi...
za sada sam zadovoljna njenom velichinom i lokatzijom y stany (odmah do vrata :mrgreen: )
y sobi najvishe volim svoj zeleni prekrivach :D
i tak'...

Poslednji poster na zidu u mojoj sobi je bio poster Backstreet Boys-a i to je bilo jos davne davne devedeset i neke.

A danas kod mene u mojoj prilicno velikoj sobi vlada minimalizam. Beli zidovi, jedan plavi spanski, tri klupice za sedenje sa fiokom postavljene u G, jedan orman, ogledalo, sto, nizak krevet i to je to.

Cistim jednom nedeljno jer ionako nema mnogo posla buduci da jako malo stvari imam.

PC i TV nemam.

Back