Pre sam uvek mislila da cu, kad budem imala svoju sobu, sve uredjivati kao iz casopisa, lepiti postere itd...

ali kad sam sobu konacno dobila, prerasla sam lepljenje postera i slicica, i shvatila sam da se razni saveti iz tinejdz casopisa ne mogu primeniti - ne mogu da menjam raspored namestaja kad mi se cefne, jer u mojoj sobi, kao i 99% drugih, postoji jedno jedino mesto gde moze da se montira sto za komp, i krevet sa policama

ipak, soba mi se svidja - namestaj je radjen po meri stare sobe ali savrseno se uklapa i ovde. imam veliko ogledalo sto je prilicno lepo, jer mogu da odvalim muziku i igram i vidim se za to vreme
jedan ceo zid zauzimaju prozori (4 prozora jedan do drugog, veeeliki su, zid postoji jedino 30 cm iznad poda) , to je nesto najlepse, nikad nije mracno! jos mi je sobica (nije fer da govorim u deminutivima jer ima nekih 12 kvadrata, nije bas mala...

) na suncanoj strani, divno je! stavila sam ciklama venecijanere i sa tim sam uklopila ciklama zidni sat...
tu je i moj lazy bag, mukica moja <3 on, i po pola svakog ormana su zuti, kao i prekrivac za krevet.
mnogo volim kako sam uklopila boje u sobi

hmm tek sad shvatam sa koliko odusevljenja pricam o njoj

naravno tu je i komp na mom stolu, telefon, i velika polica sa knjigama... iznad kreveta mi je polica sa dezodoransima, svecama i raznim glupostima koje volim. sve sto mi je potrebno, bukvalno ne moram da boravim u dnevnoj sobi i u sestrinoj, roditeljskoj...

jedino me je sestra zajebala sto je uzela sobu sa terasom, al nebitno, meni je moja i dalje savrsena

odnosno, bila bi savrsena kad ne bi cesto bila u haosu od mojih stvari - obicno su nabacane na lazy bag, gooomile odece... dok mi ne dojadi pa sve potrpam u orman bez reda
pozdrav za sve koji su ovde pisali, i za njihove sobe