soba!

2nhnwi9.jpg

Kao da si moj sto slikao! Inace soba je kao soba obicna,beli zidovi,na njima nema niceg postere i bojenje zidova sam prerastao,imam leminat tamno brao boje,orman,krevet,kucni bioskop,gitaru,tv,fotelju i stolicu nista posebno,soba kao soba!

Oh. Takođe.

Inače, ja moram pod hitno da se osamostalim. :neutral:
Nikad neću naučiti da kuvam, niti da budem "domaćica" ukoliko to ne učinim.

Isto...:confused: Tj,nema veze sa sobom,vec zaista ,osecam da nikad necu umeti da kuvam....:roll:

I da,poenta toga da imas samo svoju sobu je neki mir,sloboda koju imas samo ti u njoj.
:);)...Pa makar bio tu samo krevet i 2 police...

Nije bitno kolika je ona,zaista..vec samo da odes u nju kad ti nije ni do cega,kad bi da se osamis...

Oh. Takođe.

Inače, ja moram pod hitno da se osamostalim. :neutral:
Nikad neću naučiti da kuvam, niti da budem "domaćica" ukoliko to ne učinim.
Isto...:confused: Tj,nema veze sa sobom,vec zaista ,osecam da nikad necu umeti da kuvam....:roll:

I da,poenta toga da imas samo svoju sobu je neki mir,sloboda koju imas samo ti u njoj.
:);)...Pa makar bio tu samo krevet i 2 police...

Nije bitno kolika je ona,zaista..vec samo da odes u nju kad ti nije ni do cega,kad bi da se osamis...

Evo nam dve usedelice u najavi! :lol: nikada se necete udati muahahaha :twisted:

ja kada hocu mir i slobodu, mogu jedino u wc da odem! :evil:

meni se ne da opisivati,a vjerujem ni vama chitati,stoga vam evo fotke =)

lampion i zavjesa
654pr2.jpg

meni jako drag kutak
5656yt6.jpg

ormar i to.. (=
shkola2210zm4.jpg

krevet i okolina
shkola2210001uq3.jpg

nisu bash najreprezentativnije fotke al ae =))))

Aaaa na onoj drugoj temi sam opisala svoju tj. sestrinu i svoju sobu od pre četiri godine :D

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=675168&postcount=38

Sad nemam svoju sobu... Sonja (cimerka) je lepo sredila stan, al' eto nije moje i jedini impulsi *mojeg* su ogromna plutena tabla sa slikama i kojekakvim papirićima i par mojih stvari na polici... što se toga tiče, jedva čekam da odem u dom i da si dam oduška :) i da ne moram mahnito da sklanjam svaku stvar koja ne stoji na svom mestu :roll:

nisam volela moju sobu,dok sam zivela sa mamom...bila mi je jaaako skucena...ali,bila sam mnogo urednija nego sad kad sam sama u stanu.prasinu redovno ocistim,a knjige mi zauzimaju trpezarijski sto...i odeca mi je uvek razbacana...

Aaaa na onoj drugoj temi sam opisala svoju tj. sestrinu i svoju sobu od pre četiri godine :D

Sad nemam svoju sobu... Sonja (cimerka) je lepo sredila stan, al' eto nije moje i jedini impulsi *mojeg* su ogromna plutena tabla sa slikama i kojekakvim papirićima i par mojih stvari na polici... što se toga tiče, jedva čekam da odem u dom i da si dam oduška :) i da ne moram mahnito da sklanjam svaku stvar koja ne stoji na svom mestu :roll:
Au,napisa esej o sobi :D

Pre sam uvek mislila da cu, kad budem imala svoju sobu, sve uredjivati kao iz casopisa, lepiti postere itd... :D ali kad sam sobu konacno dobila, prerasla sam lepljenje postera i slicica, i shvatila sam da se razni saveti iz tinejdz casopisa ne mogu primeniti - ne mogu da menjam raspored namestaja kad mi se cefne, jer u mojoj sobi, kao i 99% drugih, postoji jedno jedino mesto gde moze da se montira sto za komp, i krevet sa policama :roll: :lol: :lol:
ipak, soba mi se svidja - namestaj je radjen po meri stare sobe ali savrseno se uklapa i ovde. imam veliko ogledalo sto je prilicno lepo, jer mogu da odvalim muziku i igram i vidim se za to vreme :lol:
jedan ceo zid zauzimaju prozori (4 prozora jedan do drugog, veeeliki su, zid postoji jedino 30 cm iznad poda) , to je nesto najlepse, nikad nije mracno! jos mi je sobica (nije fer da govorim u deminutivima jer ima nekih 12 kvadrata, nije bas mala... :) ) na suncanoj strani, divno je! stavila sam ciklama venecijanere i sa tim sam uklopila ciklama zidni sat...
tu je i moj lazy bag, mukica moja <3 on, i po pola svakog ormana su zuti, kao i prekrivac za krevet.
mnogo volim kako sam uklopila boje u sobi :D
hmm tek sad shvatam sa koliko odusevljenja pricam o njoj :D :)
naravno tu je i komp na mom stolu, telefon, i velika polica sa knjigama... iznad kreveta mi je polica sa dezodoransima, svecama i raznim glupostima koje volim. sve sto mi je potrebno, bukvalno ne moram da boravim u dnevnoj sobi i u sestrinoj, roditeljskoj... :) jedino me je sestra zajebala sto je uzela sobu sa terasom, al nebitno, meni je moja i dalje savrsena :D
odnosno, bila bi savrsena kad ne bi cesto bila u haosu od mojih stvari - obicno su nabacane na lazy bag, gooomile odece... dok mi ne dojadi pa sve potrpam u orman bez reda :D

pozdrav za sve koji su ovde pisali, i za njihove sobe :D

Evo nam dve usedelice u najavi! :lol: nikada se necete udati muahahaha :twisted:

ja kada hocu mir i slobodu, mogu jedino u wc da odem! :evil:

Jao sad se setih burazerovog druga sa faxa... njih je 5 zivelo u dvosobnom stanu + pas + sova + hrchak + papagaj. Mukica... on ni u Weselom Centru nije imao mira... pa je stalno bio po gradu, kod drugova... samo da ne bude kuci... sad ce da se seli kod babe... da malo odahne... (:

xD

jaooooooooo i ja sam jednom otvorila tu temu.

inače, sad sam je skroz renovirala.

crveni se skroz i zadržala je onaj djeksonski duh :mrgreen: iako sam batalila postere.

vise fotografije na zidu, a police ispunjene diskografijom :mrgreen:

gramofon i ploče sam kod sestre u sobu turila, da ne bude preveliki kontrast....

i tako...

Ja bih najviše volio da imam malu sobu... u njoj neki bezvezni krevet... isto tako bezveznu stolicu i sto za računar... da što manje svjetlost ulazi u nju i da tako živim, stvari da držim u paketima, zimi ložim neku malenu peć i pravi život :D

Ovako imam finu i urednu sobu sa dva prozora, dosta svjetlosti, balkonom, ormarom, tv-om, crvenim tepihom, napucanim računarom, monitorom i pratećom opremom, napucanim stolom i udobnom stolicom... iza svega toga je i radijator koji zimi ne da u moju sobu...

U praznoj sobi nema vrata
I tragovi zuba na prstima
Lampa svetli zute parole
Reci dosadne
I reci porozne

Hrana je dobro u meni i tebi
Mleko u casi i kolac na usni
Probudi me, probudi me

U praznoj sobi necije stvari
I prljava ljubav u mrljama
Popodne zraci topao miris
Miris dosade i reci dosade

Hrana je dobro u meni i tebi
Mleko u casi i kolac na usni

Probudi me, probudi me
Poljubi me, Poljubi me

Ај куд сви турци... Досадно ми и онако...

Мој врло испуњен зид... z:mrgreen:
t4tzps.jpg

Распали орман...
11bu7wj.jpg

ТВ, незаменљиви сат, ту су часописи већином има пар свезака, књига (школских) нема...z:mrgreen:
axd4iv.jpg

Најјачи тепих на планети, имам га од 2. основне z:) :zstidljivko:
ajx8vl.jpg

Чудо од компа и стола...
w6wao4.jpg

А лејзибег и кревет нећете видети то није за свакога z:p

Moja soba je raspad, mala je, imam krevet, policu, komp, fotelju, orman (tepih ne rachunam, neki odvratni itison)
sto za komp je nepraktichan i veliki, tako da zauzima mnogo vishe prostora nego shto je potrebno, isto se mozhe reci za fotelju, koju bih rado menjao za lejzi beg. Itison je ruzhne braon boje. Orman je lep i ima do jaja sistem za otvaranje :lol: Keva mi je pored kreveta gurnula neki stochic s kojim ne zna shta da radi.

@Mrs Sick
Hari Poter :D :D :D

Ja mnogo volem svoju sobicu u domu... mada je prazna... nije mi nikad palo na pamet da donosim od kuće igračke i slične džidžabidže i sad izgleda stvarno prazno... ali moj je mir i obožavam je.

A i ova ovde kod kuće je sve praznija pod uticajem moje sestre... pola mi je knjiga uzela, ceo ormar ispraznila, ja kao siroče neki dan išla u njenu sobu da uzmem nešto dugih rukava jer mi je sve uzela, ostavila mi samo duks iz petog razreda osnovne... MOG petog osnovne... :neutral: :cry: :lol:

Back