SNS odustaje od stiropora ???

Dosledno, jednom zajedno-uvek zajedno
xinsrc_5221104060939281270644.jpg
:mrgreen:

Biljo da li si primetila da je tema u vezi Tome Nikolica , jasno mi je da ne volite Kostunicu ali bi se verovatno razboleli kada ga ne bi pomenuli, drzi se teme a otvori novu za pljuvanje po Voji imaces ovde dosta pristalica iz semafor koalicije.:dash:

Sta jeste?
Da je postavio USLOV za eventulano odlaganje?
To i kazem, a ovi koji se smeju - smeju se od muke- nazvase mene (recimo) "stiroporcem", zaboravljajuci da je to casnije i jeftinije za narod od "Kolubare" i kolubaraca...
Nas dva brata...oba....
kostunica-i-tadic.jpg

:lol:

Биљо,
На страну све остало, али Тома ово није смео да изјави....па он овом изјавом фактички даје ДС-у зелено светло да се зеза са државом како жели до краја мандата пошто се избори у сваком случају морају расписати крајем године....а ова влада је у овом тренутку спремна да падне и не ужива никакву подршку...............овим потезом је само ојачала СРС и ДСС.

@
doxx
&
NE-ZGODAN

Својом полемиком око годишње зараде и сврсатавањем те категорије као неког облика врхунског израза успеха (и знања) себе девалвирате на најгори могући начин и представљате се као дав најгора примитивца у рангу Венди и Милоша Бојанића.
Ако вам је зарада врхунско мерило вредности онда је и "фарма" права мера вашег духовног богатства.

извините због мешања у вашу "високоинтелектуалну дискусију".

Besplatne savete niti trazim niti mi trebaju.
Znas sta mislim o besplatnim savetima?
Vrede tacno onoliko koliko koliko su placeni -NISTA.
Ja te ,,farme'' ne gledam,...Koliko vidim ti gledas..Tvoja stvar.

Besplatne savete niti trazim niti mi trebaju.
Znas sta mislim o besplatnim savetima?
Vrede tacno onoliko koliko koliko su placeni -NISTA.
Ja te ,,farme'' ne gledam,...Koliko vidim ti gledas..Tvoja stvar.

...........а примитивизам у коме се истиче материјална страна?
Чија је то карактеристика?

Па управо оних који овисе и ПИНК-у, т.ј. фарми...............а то што не гледаш поменути шоу не значи да ти тај систем вредности није близак.........још једном извини на мешању.

Shommy,ako nisi razumeo poruku lidera...bolje predji na muziku :)
:cmok2::bye:

Види Фато, ја од СНС ближе опције немам и то се измјенити неће...ево чуо сам де ће и приступити алијанси десног центра, све то поздрављам...међутим ово заиста не капирам али као што ти кажеш, плиз дон`т стап д мјузик (Ријана)

изгледа да сам погрешио...........мислио сам да су приче о браћи близанцима (ДС и СНС) пренадуване али испадоше тачне....сада када комотно може да сруши овај пољуљни режим он се повлачи....тужно.

pa zato je i CIA vrbovala Vucica i Nikolica zajedno sa Mi6

da bi nas drzali i dalje u ropstvu i napravili demokratsku farsu gde se na izborima u srbiji menjaju kurta i murta a propast i raspad ostaju isti

ja sam vam rekao da je jedina prava opozicija u Srbiji - SRS odavno

Kostunica mi nit smrdi nit mirise suvise se dugo lziao sa Tadicem i ostalim izdajnicima da bi mogao da ga prihvatim za opoziciju

prvo mora da se dokaze - recimo da pozove sve svoje simpatizere i clanove i organiozuje neke rusilacke demonstracije protiv tadicevog rezima

...........а примитивизам у коме се истиче материјална страна?
Чија је то карактеристика?

Па управо оних који овисе и ПИНК-у, т.ј. фарми...............а то што не гледаш поменути шоу не значи да ти тај систем вредности није близак.........још једном извини на мешању.

A gde ti sebe nadje u svemu ovome,jel to da budes kolegijalan prema onom ,lazovu......Zasto bi mi uopste bio bitan tvoj stav o mom imovnom stanju i zaradi.?
Pa i na temu SNS mitinpa si mlatio sa nekom satro inteligencijom...pa promasi totalno.
Pusti te fore...prevazisao sam ih pre 20tak godina...a podrska kolegi je tvoj stav na koji imas pravo....samo pusti te price o primitivizmu...nisi adekvatna licnost da to procenjujes..naprotiv...podsecam te ponovo na polemiku o mitingu...:bye:

Poslednja izmena:
Види Фато, ја од СНС ближе опције немам и то се измјенити неће...ево чуо сам де ће и приступити алијанси десног центра, све то поздрављам...међутим ово заиста не капирам али као што ти кажеш, плиз дон`т стап д мјузик (Ријана)
Ostani na tome i muziku do daske!:super:

Back