gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
@Shommy
pa 'de si ti

pa 'de si ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosledno, jednom zajedno-uvek zajedno![]()
![]()
Sta jeste?
Da je postavio USLOV za eventulano odlaganje?
To i kazem, a ovi koji se smeju - smeju se od muke- nazvase mene (recimo) "stiroporcem", zaboravljajuci da je to casnije i jeftinije za narod od "Kolubare" i kolubaraca...
Nas dva brata...oba....![]()
![]()
Јесам напредњак али Николић завитлава народ...
@
doxx
&
NE-ZGODAN
Својом полемиком око годишње зараде и сврсатавањем те категорије као неког облика врхунског израза успеха (и знања) себе девалвирате на најгори могући начин и представљате се као дав најгора примитивца у рангу Венди и Милоша Бојанића.
Ако вам је зарада врхунско мерило вредности онда је и "фарма" права мера вашег духовног богатства.
извините због мешања у вашу "високоинтелектуалну дискусију".
Koštunica prvo izručuje ljude u Hag
a onda se bori protiv EU nemani
Pa bice bre miting covece, OSIM ako ne raspisu izbore, jel ti nesto citas ili kucas jel ti dosadno kuci i zena-devojka ti nije dala onu stvar???
Ћао Гошћа, ево лијеп сунчан дан у БГД, кувам нес кафицу, успут се и слуша нека мјуза...@Shommy
pa 'de si ti![]()
Shommy,ako nisi razumeo poruku lidera...bolje predji na muzikuЈесам напредњак али Николић завитлава народ...
Није лажна опозиција али је човјек без петље, очигледно.pa decembar 2011 godine ili januar 2012 isti qurac
vas toma je qurac od ovce.
lazna opozicija
Јесам напредњак али Николић завитлава народ...
Besplatne savete niti trazim niti mi trebaju.
Znas sta mislim o besplatnim savetima?
Vrede tacno onoliko koliko koliko su placeni -NISTA.
Ja te ,,farme'' ne gledam,...Koliko vidim ti gledas..Tvoja stvar.
To je moj frendЋао Гошћа, ево лијеп сунчан дан у БГД, кувам нес кафицу, успут се и слуша нека мјуза...![]()
Shommy,ako nisi razumeo poruku lidera...bolje predji na muziku
![]()
Ti znas da postoje i druge opcije za koje uvek mozes da glasasЋао Гошћа, ево лијеп сунчан дан у БГД, кувам нес кафицу, успут се и слуша нека мјуза...![]()
Трудим се да сваки дан уљепшам себиTo je moj frendna muziku,opušteno
![]()
Добар сам ја са вашима, чак одлично...лично бих волио да пребачите преко 10 %Ti znas da postoje i druge opcije za koje uvek mozes da glasas
Ja bih da si ti na mojoj strani
Mnogo volim duhovite ljudeJedina prava opozicija u Srbiji - je Kostunica.
I vi to znate.![]()
изгледа да сам погрешио...........мислио сам да су приче о браћи близанцима (ДС и СНС) пренадуване али испадоше тачне....сада када комотно може да сруши овај пољуљни режим он се повлачи....тужно.
Bice da je i pocetak "NARODNOG PROLECA"!Трудим се да сваки дан уљепшам себи
Надам се да је ово данашње сунце напољу почетак прољећа.
Добар сам ја са вашима, чак одлично...лично бих волио да пребачите преко 10 %![]()
...........а примитивизам у коме се истиче материјална страна?
Чија је то карактеристика?
Па управо оних који овисе и ПИНК-у, т.ј. фарми...............а то што не гледаш поменути шоу не значи да ти тај систем вредности није близак.........још једном извини на мешању.
Ostani na tome i muziku do daske!Види Фато, ја од СНС ближе опције немам и то се измјенити неће...ево чуо сам де ће и приступити алијанси десног центра, све то поздрављам...међутим ово заиста не капирам али као што ти кажеш, плиз дон`т стап д мјузик (Ријана)