gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
Дај Боже...лично ми је најбитније да Г17 остане ван власти, а такође бих волио и да ДС падне.Bice da je i pocetak "NARODNOG PROLECA"!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дај Боже...лично ми је најбитније да Г17 остане ван власти, а такође бих волио и да ДС падне.Bice da je i pocetak "NARODNOG PROLECA"!![]()
Ko bi ovo odbioTi znas da postoje i druge opcije za koje uvek mozes da glasas
Ja bih da si ti na mojoj strani
Дај Боже...лично ми је најбитније да Г17 остане ван власти, а такође бих волио и да ДС падне.
SNS odustaje od mitingа?
Izvor: Beta
Beograd -- SNS će odustati od mitinga u aprilu ako se Vlada obaveže da će raspisati izbore nakon dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio Tomislav Nikolić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_category=11&nav_id=497410
Toma je cudo.
Ево овако први на скали неомиљности ми је Г17, а друго мјесто дјеле ДС и СРС.Ne brigaj Dinkic ide u opoziciju...a SNS ima opciju da sa DS i mozda sa SPS i Ljajicem...u tom slucaju opozicija ce imati sve zajedno 30 posto i bice na suprotnim polovima...
A gde ti sebe nadje u svemu ovome,jel to da budes kolegijalan prema onom ,lazovu......Zasto bi mi uopste bio bitan tvoj stav o mom imovnom stanju i zaradi.?
Pa i na temu SNS mitinpa si mlatio sa nekom satro inteligencijom...pa promasi totalno.
Pusti te fore...prevazisao sam ih pre 20tak godina...a podrska kolegi je tvoj stav na koji imas pravo....samo pusti te price o primitivizmu...nisi adekvatna licnost da to procenjujes..naprotiv...podsecam te ponovo na polemiku o mitingu...![]()
ДСС је већ тамо ако се не варам.Бај д веј, рече Вучић да СНС шаље захтјев за улазак у алијансу десно-центристичких странка, тј. конзервативних, демохришћанских и народњачких.
Алијанса се зове Европска народна партија.
То је по мом мишљењу добар потез![]()
Јесте, као и Савез Војвођанских Мађара.ДСС је већ тамо ако се не варам.
То би било најгоре јер води у анархију и хаос и ко зна ко0 из тих протеста може да се представи као нови вођа, зато се надам да ће СНС или организовати протесте или да ће издејствовати расписивање избора за Новембар.Све ми се чини да ће и код нас да дође до спонтаних протеста.
E vala ako u ovoj nedelji ne pocnu protesti kod nas, nek ide sve u pizdu materinu...vazno da se trebe ******, a kad se treba protestirati za bolji zivot nikom nista...
А што се тиче оних које бих волио да видим као водећу странку власти је нека од следећих странака десног центра : СНС, ДСС, СПО. Небитно која од њих.
Мени одговарају...SPO ahahahahhhahhaah!!!
Ooo sta ga je budala u ovoj zemlji.
Иначе, сконтао сам зашто је Николић овако поступио...капира да у коалицији има 35 %, а нико други (чак ни ДСС, СПС, СДП) још увијек није потврдио да ће са њима. Једино су Мађаре придобили уз себе али са њима је то 37 %, дакле још увијек премало.
Мени одговарају...
Може бити, но опет ће им бити потребно 48 % (пошто искључујемо оне који остану испод цензуса) да освоје власт.Ja sam cuo da oni imaju rejting 43, 3 posto od jednog njihovog funkcionera...doduse ako se gleda izlaznost na nivou nekih 45 posto...
Ја се не сјећам њихове власти у БГ, КГ, Нишу...био сам дијете, па...za mene je SPO bio super na pocetku devedesetih...sve do lokalnih izbora 1996...posle mi se nije svidjala njihova lokalna politika...
Може бити, но опет ће им бити потребно 48 % (пошто искључујемо оне који остану испод цензуса) да освоје власт.
Николић је очигледно укапирао да поново не би скупио 126 посланика и зато је овако поступио.
Сада је све јасно.
A sto se taj tvoj dosledni okrenu za 360 stepeni, bio za JEvropu, pa sad najveci protivnik te iste JEvrope, cuj dosledan u cemu u mackama, sta ili u Kolubari, njegovi drugari, haha eto aj mi reci molim te ja sam neobavesten kako to da je Kostica bio za Evropu pa onda nagli zaokret pa sad protiv Evrope a dosao je na krilima te iste Evrope tj dobio je pare od mentora sa zapada.Sto dosledni nece na stiropor?
Pa odgovor je sadrzan u tvom pitanju
pa zato sto su dosledni, draga
zasto se Nikolic okrenuo za 360 stepeni?
Neka mi neko objasni, jer ja sam neobavestena![]()
Слажем се, знам да је на НБГ СНС доста јак. Ја сам са Чукарице и ако би овдје били избори, лагано СНС+ДСС+НС би могли освојити власт.Pa moguce...za Republiku stvarno ima problem...na lokalu je to drugacije...tu je dosta da se ima 40 posto i da se uzme neka mala stranka za saradnju ili grupa gradjana...i videces padace DS opstine u Bg kao domine...Cukarica, Nbg, Rakovica, Palilula, mozda i Zvezdara...Ostace im samo Vracar, Stari Grad i mozda Savski Venac...