SNS odustaje od stiropora ???

SNS odustaje od mitingа?

Izvor: Beta

Beograd -- SNS će odustati od mitinga u aprilu ako se Vlada obaveže da će raspisati izbore nakon dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio Tomislav Nikolić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_category=11&nav_id=497410

:rotf::rotf: Toma je cudo.

A koliko ljudi se nadalo i "seklo vene"zbog Tome i njegovog "veličanstvenog"mitinga od pre mesec dana kako sadašnja vlast leti sa pozicija,pa "radiće motke" ako ne raspišu izbore,a napredni odložili sve do kraja godine jer EU je čudo.

Ne brigaj Dinkic ide u opoziciju...a SNS ima opciju da sa DS i mozda sa SPS i Ljajicem...u tom slucaju opozicija ce imati sve zajedno 30 posto i bice na suprotnim polovima...
Ево овако први на скали неомиљности ми је Г17, а друго мјесто дјеле ДС и СРС.
Иако би избацивање Г17 из игре била велика ствар за Србију, не бих волио да ДС остане у игру...тако да се надам ипак да ће бити варијанта СПС+Љајић.
Не би било добро да странка која веч дуги низ година прави велике киксеве (ДС) остане у власти...а с а друге стране, не бих волио да најјача странка нове опозиције буде СРС.

А што се тиче оних које бих волио да видим као водећу странку власти је нека од следећих странака десног центра : СНС, ДСС, СПО. Небитно која од њих.

A gde ti sebe nadje u svemu ovome,jel to da budes kolegijalan prema onom ,lazovu......Zasto bi mi uopste bio bitan tvoj stav o mom imovnom stanju i zaradi.?
Pa i na temu SNS mitinpa si mlatio sa nekom satro inteligencijom...pa promasi totalno.
Pusti te fore...prevazisao sam ih pre 20tak godina...a podrska kolegi je tvoj stav na koji imas pravo....samo pusti te price o primitivizmu...nisi adekvatna licnost da to procenjujes..naprotiv...podsecam te ponovo na polemiku o mitingu...:bye:

мани се празних прича...опоменуо сам и тебе и њега.

И наравно да ти мој став о твом имовном стању није битан, па што би ти био?

Али изгледа да не разумеш о чему ти говорим...цигани удају ћерке и на свадбе троше стотине хиљада евра само да би други цигани видели, гастарбејтери чисте клоње по немачкој деценијама не би ли зарадили довољно пара да у родном селу сазидају хацијенду већу од комшијине у којој никада неће живети а вас двојица прдите ко има више пара по нету............опрости, али личите на претходне две категорије које сам поменуо.......

П.С.
Где подржавам твог саговорника?

П.П.С.
А томин прошли митинг јесет испунио и урађено је све што је обећавана па и мало више (прој присутних) само уколико настави овим путем продаће све баш као вук слоби после 9. марта.

Poslednja izmena:
Бај д веј, рече Вучић да СНС шаље захтјев за улазак у алијансу десно-центристичких странка, тј. конзервативних, демохришћанских и народњачких.
Алијанса се зове Европска народна партија.
То је по мом мишљењу добар потез :)

Бај д веј, рече Вучић да СНС шаље захтјев за улазак у алијансу десно-центристичких странка, тј. конзервативних, демохришћанских и народњачких.
Алијанса се зове Европска народна партија.
То је по мом мишљењу добар потез :)
ДСС је већ тамо ако се не варам.

Све ми се чини да ће и код нас да дође до спонтаних протеста.
То би било најгоре јер води у анархију и хаос и ко зна ко0 из тих протеста може да се представи као нови вођа, зато се надам да ће СНС или организовати протесте или да ће издејствовати расписивање избора за Новембар.

Иначе, сконтао сам зашто је Николић овако поступио...капира да у коалицији има 35 %, а нико други (чак ни ДСС, СПС, СДП) још увијек није потврдио да ће са њима. Једино су Мађаре придобили уз себе али са њима је то 37 %, дакле још увијек премало.

Иначе, сконтао сам зашто је Николић овако поступио...капира да у коалицији има 35 %, а нико други (чак ни ДСС, СПС, СДП) још увијек није потврдио да ће са њима. Једино су Мађаре придобили уз себе али са њима је то 37 %, дакле још увијек премало.

Ja sam cuo da oni imaju rejting 43, 3 posto od jednog njihovog funkcionera...doduse ako se gleda izlaznost na nivou nekih 45 posto...

Ja sam cuo da oni imaju rejting 43, 3 posto od jednog njihovog funkcionera...doduse ako se gleda izlaznost na nivou nekih 45 posto...
Може бити, но опет ће им бити потребно 48 % (пошто искључујемо оне који остану испод цензуса) да освоје власт.
Николић је очигледно укапирао да поново не би скупио 126 посланика и зато је овако поступио.
Сада је све јасно.

Може бити, но опет ће им бити потребно 48 % (пошто искључујемо оне који остану испод цензуса) да освоје власт.
Николић је очигледно укапирао да поново не би скупио 126 посланика и зато је овако поступио.
Сада је све јасно.

Pa moguce...za Republiku stvarno ima problem...na lokalu je to drugacije...tu je dosta da se ima 40 posto i da se uzme neka mala stranka za saradnju ili grupa gradjana...i videces padace DS opstine u Bg kao domine...Cukarica, Nbg, Rakovica, Palilula, mozda i Zvezdara...Ostace im samo Vracar, Stari Grad i mozda Savski Venac...

Sto dosledni nece na stiropor?:lol:
Pa odgovor je sadrzan u tvom pitanju:)
pa zato sto su dosledni, draga:)
zasto se Nikolic okrenuo za 360 stepeni?
Neka mi neko objasni, jer ja sam neobavestena:):mrgreen:
A sto se taj tvoj dosledni okrenu za 360 stepeni, bio za JEvropu, pa sad najveci protivnik te iste JEvrope, cuj dosledan u cemu u mackama, sta ili u Kolubari, njegovi drugari, haha eto aj mi reci molim te ja sam neobavesten kako to da je Kostica bio za Evropu pa onda nagli zaokret pa sad protiv Evrope a dosao je na krilima te iste Evrope tj dobio je pare od mentora sa zapada.
Kakva doslednost, svaka cast, ako si i ti dosledna kao i tvoj sef onda svaka cast tebi.

Pa moguce...za Republiku stvarno ima problem...na lokalu je to drugacije...tu je dosta da se ima 40 posto i da se uzme neka mala stranka za saradnju ili grupa gradjana...i videces padace DS opstine u Bg kao domine...Cukarica, Nbg, Rakovica, Palilula, mozda i Zvezdara...Ostace im samo Vracar, Stari Grad i mozda Savski Venac...
Слажем се, знам да је на НБГ СНС доста јак. Ја сам са Чукарице и ако би овдје били избори, лагано СНС+ДСС+НС би могли освојити власт.
Сјећам се Вождовца, тамо је СНС са непуних 40 % освојила власт и то само уз подршку ДСС и НС...на нивоу државе је теже...на предсједничким би лакше ишло јер постоји други круг, у коме би овај пут побједио Тадића али на парламентарним је баш проблем...

Back