- Poruka
- 60.291
Ahahaha kako su smeshni ispali ovi shto svrshavaju na naprdnjake 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Јесам напредњак али Николић завитлава народ...
Слажем се, знам да је на НБГ СНС доста јак. Ја сам са Чукарице и ако би овдје били избори, лагано СНС+ДСС+НС би могли освојити власт.
Сјећам се Вождовца, тамо је СНС са непуних 40 % освојила власт и то само уз подршку ДСС и НС...на нивоу државе је теже...на предсједничким би лакше ишло јер постоји други круг, у коме би овај пут побједио Тадића али на парламентарним је баш проблем...
Takodje i ja, nisam clan ali mi je ta stranka najbliza i verovao sam Tomi(verujem i dalje) ali mislim da je malo popustio treba da napada i da izadje narod 16.4 i izbori da se raspisu odmah, bar ja tako mislim da je najbolje za zemlju.

Nikolić preuzima vlast 2012. godine i politika u Srbiji se neće promeniti ni za jotu od one koja je bila do sada...onaj ko misli drugačije, nema blage veze.
Ne bi me iznenadilo da Nikolić učvrsti svoje evropejstvo izručenjem Hadžića i/ili Mladića
Ovde više neće doći na vlast neko ko igra drugačije od onoga kako EU svira.
A šta će ovi krstini jurišnici tada što bi dali desnu ruku za njega, verovatno otvaranje naloga pa u krug![]()

Haha i ti verujes tom prevrtljivcu, ma daj ja sam mislio da si ozbiljan sagovornik.
Nikolić preuzima vlast 2012. godine i politika u Srbiji se neće promeniti ni za jotu od one koja je bila do sada...onaj ko misli drugačije, nema blage veze.
Ne bi me iznenadilo da Nikolić učvrsti svoje evropejstvo izručenjem Hadžića i/ili Mladića
A šta će ovi krstini jurišnici tada što bi dali desnu ruku za njega, verovatno otvaranje naloga pa u krug![]()
Misliš?Nikolić preuzima vlast 2012. godine i politika u Srbiji se neće promeniti ni za jotu od one koja je bila do sada...onaj ko misli drugačije, nema blage veze.
Misliš?
U koaliciji sa DS?
Beograd — Predsednik SNS Tomislav Nikolić izjavio je da je povratak Božidara Delića u Srpsku radikalnu stranku, događaj koji se očekivao već godinu dana.
„Delić je imao neke svoje želje i ambicije koje nije mogao da ostvari u SNS. Ako nastavi kako je do sada radio, neće ih ostvariti ni kod radikala“, rekao je Nikolić. „Svako bira svoj put. Stranka koja zavisi od jednog čoveka, nije prava stranka“, zaključio je Nikolić. Predsednik SNS danas je [...]
http://www.beliportal.com/politika/b92-nikolic-o-delicu-ocekivan-odlazak/
I bre covece pa ti verujes muskim suzama, da su zenske pa da mu covek poveruje, nego do juce mu ovi nisu ni dobrar dan hteli reci a cim je rekao da se vraca onda ga vole najvise na svetu i ljube se na TV, ja sam gledao to i smucilo mi se sta su ljudi u stanju da urade za kes...
Uzas...

Uh bre bre soko, ja mislio ozbiljan si covek, pa zar GLUPOST TREBA da se demantuje????
Pa st ja ti kazem da si ti (izaberi nesto ruzno) pa ti sad kao imas potrebu da mi odgovaras ili kazem da si ukrao to i to i ti kao imas potrebu da odgovaras na glupost koju sam rekao za tebe, pa naravno da neces da gubis energiju na neistine i gluposti sto prica covek koji kad je odlazio je pljuvao po njima a sad kad im se vraca pljuje po ovima, covek bez morala sta drugo da kazem, kako ce da spava ja ne znam ali on mora da zivi sa tim.

Misliš?
U koaliciji sa DS?

Na Paliluli isto ima cak 6500 clanova od cega trecina ide na mitinge redovito...Znam da slicna cifra vlada i na NBG I Cukarici, kao i za Rakovicu...mada sam cuo da je i Stari Grad ojacao...iako nemaju tamo neku sansu...ono sto moraju popravljati je Novi Sad...cuh da je tamo neka kriza u odborima....generalno Vojvodiu moraju ojacati...to je kljuc za uspeh...
![]()
И што сада!???!!!
U NS su u toku izbori, unutarstranacki i ima dve struje , jednu predvodi Mirovic koji nije bas omiljen medju clanstvom
Ja se nadam da ce njemu suprotstavljena strana pobediti...Mirovic je veliki muljator...