SNS odustaje od stiropora ???

Слажем се, знам да је на НБГ СНС доста јак. Ја сам са Чукарице и ако би овдје били избори, лагано СНС+ДСС+НС би могли освојити власт.
Сјећам се Вождовца, тамо је СНС са непуних 40 % освојила власт и то само уз подршку ДСС и НС...на нивоу државе је теже...на предсједничким би лакше ишло јер постоји други круг, у коме би овај пут побједио Тадића али на парламентарним је баш проблем...

Na Paliluli isto ima cak 6500 clanova od cega trecina ide na mitinge redovito...Znam da slicna cifra vlada i na NBG I Cukarici, kao i za Rakovicu...mada sam cuo da je i Stari Grad ojacao...iako nemaju tamo neku sansu...ono sto moraju popravljati je Novi Sad...cuh da je tamo neka kriza u odborima....generalno Vojvodiu moraju ojacati...to je kljuc za uspeh...

Takodje i ja, nisam clan ali mi je ta stranka najbliza i verovao sam Tomi(verujem i dalje) ali mislim da je malo popustio treba da napada i da izadje narod 16.4 i izbori da se raspisu odmah, bar ja tako mislim da je najbolje za zemlju.

General Božidar Delić: SNS je velika prevara!

ponedeljak, 07. mart 2011.
Moram javno reći da su u Srbiji teška i prelomna vremena upravo zbog kretanja Srpske napredne stranke u tako opasnom pravcu ka koaliciji sa DS-om. Takva koalicija ne može ništa dobro da donese građanima Srbije i oni to moraju na vreme da sagledaju i da se tek onda opredele kome će dati svoju podršku.

Na moju konstataciju da ne postoji nikakvo opravdanje zbog činjenice da nemamo program, jedan od visokih funkcionera SNS-a mi je odgovorio da će stranka pobediti i bez programa. Odgovorio sam da je to nonsens i da je nemoguće pobediti bez jasno ponuđenog programa. To znači da nemamo politiku, nemamo program, a na izborima hoćemo da pobedimo. Kako? Prevarom ili varanjem?

Montgomerija sam u prostorijama stranke sreo nekoliko puta kada je posećivao zamenika predsednika SNS-a Aleksandra Vučića. Ja drugome ne mogu da biram prijatelje, ali Montgomeri nikada ne može da bude moj prijatelj, jer o njemu imam određeno mišljenje. Članstvo stranke takođe ima svoje mišljenje o Montogomeriju i izrazilo ga je na poslednjoj Skupštini stranke u Beogradskoj Areni. Moj lični stav je isti kao stav članstva po tom pitanju, ali sam u novinama pročitao da je Montgomeri glavni savetnik SNS-a. Za mene je nedopustivo da se za savetničke usluge Montgomerija izdvajaju ogromna sredstva i da je plaćeniji od svih drugih, zaposlenih u stranci. Postavlja se pitanje, odakle novac za to? Ko je doneo odluku da se angažuje Vilijam Montgomeri?

- Nikada na sastancima stranačkih organa nije bilo reči o finansiranju stranke, a mislim da smo o toj temi svi morali da budemo informisani. Kada sam o tome pitao Tomislava Nikolića, on mi je doslovce rekao: „Moj posao je da obezbedim novac“.

-Bez obzira što to tako prikazuju javnosti, oni znaju da će mojim odlaskom SNS napustiti desetine hiljada članova u narednom periodu. Neki će se vratiti u SRS, neki u druge stranke, a neki će se jednostavno pasivizirati. Neće svi oni iz SNS otići isključivo zbog Delića, već zbog unutrašnjih problema koji potresaju stranku, a koje sam javno izneo i priznao javnosti.

Šta je bio prelomni trenutak da kao visoki stranački funkcioner napustite Srpsku naprednu stranku i kojim pravcem će se politika te stranke kretati u periodu koji predstoji?

-Mnogo sam analizirao u proteklih godinu i po dana i vrlo teško sam spavao poslednjih meseci, zbog čega sam čak doživeo i određene zdravstvene probleme. Kada sam video da ništa ne može da se učini sa Srpskom naprednom strankom, da ne može da se zaustavu njen pogrešan put, doneo sam odluku da tu stranku napustim. Jedna opasna stvar se danas dešava u Srbiji. Ja sam godinu i po dana pokušavao da zaustavim kretanje Srpske napredne stranke u pravcu koji već opasno ugrožava srpski nacionalni interes i onda sam shvatio da ja to ne mogu uraditi. U stvari shvatio sam da možda ljudi koji vode Srpsku naprednu stranku ne mogu više da budu zaustavljeni na tom putu. A kojim ciljevima se rukovode na tom svom putu - to samo oni znaju. Sebi sam rekao da ja iz te stranke moram izaći pre drugih i moram javno reći da su u Srbiji teška i prelomna vremena upravo zbog kretanja Srpske napredne stranke u tako opasnom pravcu ka koaliciji sa Demokratskom strankom. Takva koalicija ne može ništa dobro da donese građanima Srbije i oni to moraju na vreme da sagledaju i da se tek onda opredele kome će dati svoju podršku.

Razgovarao: Ivan Ninić

(Ekskluzivni intervju za Fond strateške kulture)

Poslednja izmena:
Nikolić preuzima vlast 2012. godine i politika u Srbiji se neće promeniti ni za jotu od one koja je bila do sada...onaj ko misli drugačije, nema blage veze.
Ne bi me iznenadilo da Nikolić učvrsti svoje evropejstvo izručenjem Hadžića i/ili Mladića
Ovde više neće doći na vlast neko ko igra drugačije od onoga kako EU svira.
A šta će ovi krstini jurišnici tada što bi dali desnu ruku za njega, verovatno otvaranje naloga pa u krug :lol:

Nikolić preuzima vlast 2012. godine i politika u Srbiji se neće promeniti ni za jotu od one koja je bila do sada...onaj ko misli drugačije, nema blage veze.
Ne bi me iznenadilo da Nikolić učvrsti svoje evropejstvo izručenjem Hadžića i/ili Mladića
A šta će ovi krstini jurišnici tada što bi dali desnu ruku za njega, verovatno otvaranje naloga pa u krug :lol:

Upravo tako:ok::ok:

Biće još bolji poslušnik Vašingtona i Brisela a i domaćih oligarha.

Beograd — Predsednik SNS Tomislav Nikolić izjavio je da je povratak Božidara Delića u Srpsku radikalnu stranku, događaj koji se očekivao već godinu dana.

„Delić je imao neke svoje želje i ambicije koje nije mogao da ostvari u SNS. Ako nastavi kako je do sada radio, neće ih ostvariti ni kod radikala“, rekao je Nikolić. „Svako bira svoj put. Stranka koja zavisi od jednog čoveka, nije prava stranka“, zaključio je Nikolić. Predsednik SNS danas je [...]

http://www.beliportal.com/politika/b92-nikolic-o-delicu-ocekivan-odlazak/

I bre covece pa ti verujes muskim suzama, da su zenske pa da mu covek poveruje, nego do juce mu ovi nisu ni dobrar dan hteli reci a cim je rekao da se vraca onda ga vole najvise na svetu i ljube se na TV, ja sam gledao to i smucilo mi se sta su ljudi u stanju da urade za kes...
Uzas...

Uh bre bre soko, ja mislio ozbiljan si covek, pa zar GLUPOST TREBA da se demantuje????
Pa st ja ti kazem da si ti (izaberi nesto ruzno) pa ti sad kao imas potrebu da mi odgovaras ili kazem da si ukrao to i to i ti kao imas potrebu da odgovaras na glupost koju sam rekao za tebe, pa naravno da neces da gubis energiju na neistine i gluposti sto prica covek koji kad je odlazio je pljuvao po njima a sad kad im se vraca pljuje po ovima, covek bez morala sta drugo da kazem, kako ce da spava ja ne znam ali on mora da zivi sa tim.

Misliš?
U koaliciji sa DS?

Beograd — Predsednik SNS Tomislav Nikolić izjavio je da je povratak Božidara Delića u Srpsku radikalnu stranku, događaj koji se očekivao već godinu dana.

„Delić je imao neke svoje želje i ambicije koje nije mogao da ostvari u SNS. Ako nastavi kako je do sada radio, neće ih ostvariti ni kod radikala“, rekao je Nikolić. „Svako bira svoj put. Stranka koja zavisi od jednog čoveka, nije prava stranka“, zaključio je Nikolić. Predsednik SNS danas je [...]

http://www.beliportal.com/politika/b92-nikolic-o-delicu-ocekivan-odlazak/

I bre covece pa ti verujes muskim suzama, da su zenske pa da mu covek poveruje, nego do juce mu ovi nisu ni dobrar dan hteli reci a cim je rekao da se vraca onda ga vole najvise na svetu i ljube se na TV, ja sam gledao to i smucilo mi se sta su ljudi u stanju da urade za kes...
Uzas...

Klasičan primjer kako Nikolić manipuliše sa simpatizerima svoje stranke, svaka njegova laž je za vas istina.
SNS ima vidovnjačke sposobnosti, znali su da će Đelić da napusti stranku prije godinu dana ali nisu htjeli ništa da preduzmu. :per:

Uh bre bre soko, ja mislio ozbiljan si covek, pa zar GLUPOST TREBA da se demantuje????
Pa st ja ti kazem da si ti (izaberi nesto ruzno) pa ti sad kao imas potrebu da mi odgovaras ili kazem da si ukrao to i to i ti kao imas potrebu da odgovaras na glupost koju sam rekao za tebe, pa naravno da neces da gubis energiju na neistine i gluposti sto prica covek koji kad je odlazio je pljuvao po njima a sad kad im se vraca pljuje po ovima, covek bez morala sta drugo da kazem, kako ce da spava ja ne znam ali on mora da zivi sa tim.

Kako misliš da budem ozbiljan kad komentarišem SNS? :per:

Daj mi jednu izjavu u kojoj je Delić pljuvao po SRS.

Da se razumijemo, ne podržavam SRS i Delića ali za SNS je u pravu, SNS je velika prevara i po meni nema velike razlike između SNS i DS.

ovde se slazem.

nova vlast ce biti 99% DS-SNS

propadanje srbije ce se nastaviti

Na Paliluli isto ima cak 6500 clanova od cega trecina ide na mitinge redovito...Znam da slicna cifra vlada i na NBG I Cukarici, kao i za Rakovicu...mada sam cuo da je i Stari Grad ojacao...iako nemaju tamo neku sansu...ono sto moraju popravljati je Novi Sad...cuh da je tamo neka kriza u odborima....generalno Vojvodiu moraju ojacati...to je kljuc za uspeh...

U NS su u toku izbori, unutarstranacki i ima dve struje , jednu predvodi Mirovic koji nije bas omiljen medju clanstvom ukoliko on dobije , nece biti dobro jer nema podrsku ljudi a i lose se pokazao dok je bio na vlasti .

Poslednja izmena:
gospodaru-stigao-je-s-74652.jpg

И што сада!???!!!

Kako sta sada..pa nista kao i dosada..
sedi i kritikuj..
uzimaj apanazu..
i smej se narodu glupom..
eto sta

Back