СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

он је рекао да радикали "нису видели озбиљне доказе о изборној крађи".

a ti bi da ih ubedis da ne veruju svojim ocima, :zcepanje::zcepanje:

niste ni vi videli da su pokrali radikalske glasove, a videli ste da su pokrali SVE OSTALE, pa nisu ti radikali otirac za noge breeeeeeeeee:rtfm: sram vas bilo

Ako su izbori pokradeni kao sto kaze Nikolic Master Tomislav..zasto ulazi u drugi krug predsednickih izbora?

Двери га позивају да одустане од другог круга, ал' је он некако неодлучан. Мада, најавио је састанак председништва СНС-a, на којем ће бити одлучено нешто конкретно.

kakva su sorta radikali i naprednjaci...umesto da se udruze i zajednickim snagama uniste zutu posast, oni jedni drugima oci vade...e, moja srbijo medju sljivama...:neutral:

Да, врло је иритантна та склоност ка свађи, пресипању из шупљег у празно, ка бесмисленом расипању енергије...

kakva su sorta radikali i naprednjaci...umesto da se udruze i zajednickim snagama uniste zutu posast, oni jedni drugima oci vade...e, moja srbijo medju sljivama...:neutral:

Vidi ovako, muz ostavi zenu zbog jehbacice jer ga je ova tako nagovorila, onda ga jebahcica isprasi, ne hebe ga za suvu sljivu, a onda on zove bivsu zenu da mu pomogne u bobi za pravdu protiv nove drage, i kaze ajde se udruzimo da je unistimo:mrgreen:

Vidi ovako, muz ostavi zenu zbog jehbacice jer ga je ova tako nagovorila, onda ga jebahcica isprasi, ne hebe ga za suvu sljivu, a onda on zove bivsu zenu da mu pomogne u bobi za pravdu protiv nove drage, i kaze ajde se udruzimo da je unistimo:mrgreen:

razumem ja tebe, ali kad je unistenje te "jehbacice" radi viseg cilja i sveopsteg dobra onda treba zazmuriti na jedno oko...da bi na kraju svima bilo dobro...

JEL STE CULI NA BN DA JE ONAJ MRSAVI IZJAVIO DA SU U KUCEVU VAJEVU I JOS NEGDE DOKAZALI DA SU BILE MALVERZACIJE

Jesmo, pogledaj:

DSS ima konkretne dokaze o kradji i opstrukciji RIK-a?

I iz Kuceva nestala VRECA?

DSS: Opstrukcija RIK-a u utvrđivanju nepravilnosti

Tanjug – pre 21 minut BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije saopštila je večeras da je utvrdila da je bilo izbornih nerpavilnosti na pojedinim biračkim mestima u Kučevu, Valjevu i Leskovcu i optužila Republičku izbornu komisiju (RIK) da je potom opstruisala kontrolu izbornog procesa.

Funkcioner D S S-a Miloš Aligrudić rekao je da je od trenutka kada su stranački predstavnici otkrili da na jednom biračkom mestu u Kučevu nedostaje vreća sa glasačkim listićima krenula opstrukcija RIK-a.

"Opstrukcija je bila skandalozna i katastrofalna i ona ide na to da se ne može izjaviti valjani prigovor i da nam se ni fizički ne dozvoljava, odbijanjem komunikacije, da uopšte u tom smeru reagujemo", rekao je on novinarima ispred sedišta RIK-a.

Aligrudić je naveo i da je ovo bila redovna kontrola i da je to nešto što D S S svaki put čini u izborima, bez obzira na ono o čemu se piše u novinama, uporedivši sadašnja dešavanja sa onima iz 2000. godine kada je Saveznom izbornom komisijom predsedavala Milena Arežina. On je naveo i da su se "članovi RIK-a razbežali", da dežurnih nije bilo, "a morali bi po zakonu da budu", a nisu bili prisutni ni predsednik RIK-a, kao i sekretar i zamenik sekretara tog tela.

Zato smo apsolutno bili onemogćeni da na osnovu onih indicja i pokazatelja do kojih smo došli u Kučevu izvršimo dalji uvid u izborni materijal, tvrdi Aligrudić.

"Ovo što vam govorim ne implicira ništa, niti je to nekakva optužba za izbornu krađu, moguće je da je i bilo, to se i sumnja, ali ponašanje RIK-a kada tražite da saznate ono što po zakonu imate pravo i potpunu opstrukciju govori više od bilo čega", rekao je on. "Imamo i višak glasačkih listića u Valjevu na nekom biračkom mestu", a "interesantan je slučaj da su se listići za predseddnika i paralmentarne i lokalne izbore našli u istoj vreći u Leskovcu[/B"
, rekao je on .

Funkcioner D S S-a je naveo da su na tom biračkom mestu u Leskovcu "od 187 listića u vreći onih koji su glasali za predsedenika njih svih 187 glasali za Borisa Tadića". "To je isto neverovatno, ali to je druga stvar, to je stvar za prigovor i za teranje u pravnom smislu do kraja", ali "ovde se ne radi o tome, već o potpunoj opstrukciji da dođete do materijala na osnovu koga možete da napravite bilo kakvu reakciju", rekao je on.

Aligrudić je naveo i da će na sutrašnjoj sednici RIK-a predstavnici D S S-a postaviti ista pitanja i da je zato predsedniku tog tela uputio četiri veoma precizno definisana pitanja o izbornom procesu. Pre obraćanja Aligrudića, centralnim gradskim ulicama protestovali su, u automobilskoj koloni i uz zvuke sirene, i pripadnici pokreta "Dveri" koji smatraju da su pokradeni na izborima

----------
Je li cula nasa lepotica, Trivanka?

Да, врло је иритантна та склоност ка свађи, пресипању из шупљег у празно, ка бесмисленом расипању енергије...

Ako zavise od 4% ljudi koji ga trebaju podrzti u bilo kom pogledu onda nek se ubije, znaci nije u tome poenta, poenta je da prozivate radikale bez razloga. Radikali nisu presli zenzus, a o njima otvoreno tema koliko i o Nikolicu, zasto se nezapitate sta tu nije u redu

razumem ja tebe, ali kad je unistenje te "jehbacice" radi viseg cilja i sveopsteg dobra onda treba zazmuriti na jedno oko...da bi na kraju svima bilo dobro...

Rekla sam na jednoj temi, ne znam kojoj, ima ih 100 trenutno, mi im ne stojimo na putu, ali im ni ne pomazemo, jer teoretski nemaju ni potrebe za tih 4% . Neka oni vode svoju bobu sami bez nas, jer smo mi uvereni da je on isto zlo kao Tadic, zato necemo da ucestvujemo u tome. Ja bih volela da pobedi Nikolic i SNS osnuje vlast da konacno skinu svoju masku, ali ja njih ne mogu da podrzim, kao sto naravno ne mogu ni Tadica ni u ludilu, niti iko od radikala. Evo i posle izbora ne prestaju njihove uvrede i provokacije, kazu, svi iz opozicije su pokradeni samo radikali nisu, sta vise da ti pricam

Каква црна револуција, мамицу вам клерофашистичку *****??!

И то сад, надимак циља, после свега што смо постигли?? Датум За Почетак Преговора нам је на длану, а ви би да рушите систем. Ма ***** вам ја све по списку свима вама, превршили сте сваку меру. Уместо да љубите слику Бориса Тадића сваку јутро кад се пробудите, ви се понашате тако како се понашате.

. . .

Pa ako ne bude SNS i DSS na prvoj sednici skupštine, a to je više od 1/3 ponavljaju se izbori i nema Vlade tako i da je to moguće...
Upravo tako:klap:

Samo, treba nesto znati pre nego sto se krene u diskusiju....

Nema Parlamenta, nema vlade, i izbori mogu da se ponove, ili da se uslovi: Da se ispita zaista velika krajda, ljudi na sve strane pricaju uzivo sta su vdieli ili doziveli...

Nikolic moze da se ne kanduje u drugi krug ikao je razlika u provm samo 0,26 u korist Tadica, ali Blagojevic kaze sledece: Cak i da nece, njegova ime ostaje na listi:eek:

Dobro, ako tako kaze Blgojevic Cesidarkovic, ali, ovo sa mandatima i te kako moze:cool:

Upravo tako:klap:

Samo, treba nesto znati pre nego sto se krene u diskusiju....

Nema Parlamenta, nema vlade, i izbori mogu da se ponove, ili da se uslovi: Da se ispita zaista velika krajda, ljudi na sve strane pricaju uzivo sta su vdieli ili doziveli...

Nikolic moze da se ne kanduje u drugi krug ikao je razlika u provm samo 0,26 u korist Tadica, ali Blagojevic kaze sledece: Cak i da nece, njegova ime ostaje na listi:eek:

Dobro, ako tako kaze Blgojevic Cesidarkovic, ali, ovo sa mandatima i te kako moze:cool:

samo ako 2/3 poslanika verifikuje mandate moze da se formira vlada

bez toga - ne moze

zato treba BOJKOTOVATI SKUPSTINU, i traziti da se izbori ponove zbog katastrofalne izborne kradje rezima Borisa Tadica.

ne smemo nikako lopovskom rezimu davati legitimitet

Back