СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:ok::ok::ok:

У потпуности се слажем са тобом, верујем и ја да је било крађе и свакавих малверзација, само ми молим те одговори

ШТА БИ ОНДА ТОМА ТРЕБАО ДА УРАДИ!?
ДА БОЈКОТУЈЕ ДРУГИ КРУГ
ИЛИ
ДА ИЗАЂЕ НА ИЗБОРЕ И ДА ТАКО ДА ЛЕГАЛНОСТ И ЛЕГИТИМИТЕТ ИЗБОРНОЈ КРАЂИ У ПРВОМ КРУГУ!?

Definitivno bi trebalo da postupi kao DOS 2000. Pokrali ste, nema drugog kruga, i nema rezultata izbora, nego mi uzimamo vlast, a vi gaće na štap.

pa jel moguće da tim naprednjacima ništa nije sveto i da je DS kupio 18000 njihovih članova, odnosno po 2 člana na svakom biračkom mestu, plus dao kintu još jedno 160 000 kontrolora ostalih stranaka da ćute o ovome talu sa kontrolirima SNS-a

МА бре оно са оним џаком тј КЕСОМ ЗА СМЕЋЕ је БЛАМАЖА НЕОПЕВАНА!
Што нису дали да се види које је бирачко место у питању!?
Што нису довели свог и остале контролоре па да упоореде извештаје са извештајем РИК-а ( окружне или општинске комисије )!?
ПА са свим тим доказима и чињеницам .........ПРАВАЦ СУД!

pa jel moguće da tim naprednjacima ništa nije sveto i da je DS kupio 18000 njihovih članova, odnosno po 2 člana na svakom biračkom mestu, plus dao kintu još jedno 160 000 kontrolora ostalih stranaka da ćute o ovome talu sa kontrolirima SNS-a

Sa naprednima je sve moguce. :D

538219_282440521832325_100001991391128_642256_1039367568_n.jpg

ispada da ja nisam shvaćen na ovoj temi...ja nisam rekao da je krađa nemoguća...to nećeš naći..ja sam rekao i iza toga stojim, nije moguća na način kako se ovde pokušava predočiti...
radio sam toliko puta izbore i kad je ekipa bila mnogo iskusnija i zahebanija od ovih danas i tvrdim i to mogu da potpišem da ne može da se izvede krađa nakon potpisivanja zapisnika, odnosno može, ali je to tako proverljivo i očigledno da je smešno i jadno....razloge sam mislim 5-6 puta objasnio na ovoj temi.
Znači, krađa je moguća ako kontrolori stranaka nisu na biračkom mestu u vreme prebrojavanja i sastavljanja zapisnika i ako svesno pristanu na krađu izbora. Srpski rečeno, ako ih neko kupi.
Što se tiče tvog drugog posta, nisam ga video izvinjavam se i odgovaram. To je moguće, znači moguće je da je neko skinuo određen procenat glasova onih stranaka koje nisu dobile primerak zapisnika i da na to ne obrate pažnju velike stranke koje su dobile primerak zapisnika, ali onda opet postoji primerak zapisnika u ovom slučaju kod jedne velike opozicione stranke i oni uz taj primerak mogu da provere rezultate koje je konačno objavio GIK ili RIK a pri tome su sami upoznati sa brojem koliko su osvojili jer su njihovi kontrolori bili prisutni.
Znači, uvek je moguće da neko falsifikuje zapisnik, ali je to proverljivo...znači, to je tako lako utvrditi... pri tome birački odbor je dužan da na svakom biračkom mestu nalepi primerak zapisnika da ljudi koji tu glasaju vide konačne rezultate rezultate..

da rezimiram, falsifikovanje je moguće, ali je to lako utvrditi i ja do sada nisam čuo od nekoga da je pronašao falsifikovan zapisnik...

što se tiče kupovine glasova..slažem se da je to krivično delo i da onaj ko je to radio treba da odgovora...nemam sa tim nikakav problem..

ja ni jednog trenutka nisam govorio da su izbori zakoniti, već sam rekao i iza toga stojim, izbori se kradu na biračkom mestu, a sve ostalo nakon popunjavanja zapisnika je lako proveriti i do sada, a već je gotovo petak, nije bilo informacija o tome
Samo još ovo da te pitam, interesuje me, koliko je vremena nekome dozvoljeno da uloži prigovor na regularnost izbora? Negde sam čuo da je to 24 sata od završatka glasanja, jako malo ako je to tačno, dok se neko opasulji, prošao voz.

Samo još ovo da te pitam, interesuje me, koliko je vremena nekome dozvoljeno da uloži prigovor na regularnost izbora? Negde sam čuo da je to 24 sata od završatka glasanja, jako malo ako je to tačno, dok se neko opasulji, prošao voz.

jeste 24 časa
ali to nije konačno, jer je moguća i sudska zaštita pred Upravnim sudom RS

Не мора значити да је поткупљено ни 18 чланова. Простор за КРАЂУ је невероватно велики када је
у одређеној структури "и нож и погача".

СКОРО ДА НЕМА НИ ЈЕДНЕ ФАЗЕ ОКО ПРИПРЕМЕ И ТОКА ИЗБОРА, А ДА НИЈЕ ОСТАВЉЕН
ПРОСТОР ЗА УВЛАЧЕЊЕ "ПРСТИЈУ У МАРМЕЛАДУ" СА РЕЗУЛТАТИМА ГЛАСАЊА.

ЧИТАВ ИЗБОРНИ ПРОЦЕС ЈЕ НАЈВЕЋИМ ДЕЛОМ ПОД ПРЕСУДНОМ КОНТРОЛОМ ОСВЕДОЧЕНИХ
ЛОПОВА У ВЛАСТИ, ЧИЈИ ЈЕ И ПРОЦЕС МИШЉЕЊА ПРЕВАРАНТСКИ И ЛОПОВСКИ.

Pa izaći će, on je talenat da na napravi glupost i da ne iskoristi šansu. Za tri dana ima da zaboravi šta je pričao. Izaći će na izbore - drugi krug, a za prvi tvrdi da nije regularan i izlaskom će im potvrditi regularnost. .

Veoma lako moze da se desi, ali to isto ce da zavisi od drugih opozicionih partija i njihove podrske da su izbori pokrani i da se to istera do kraja.

Pa izaći će, on je talenat da na napravi glupost i da ne iskoristi šansu. Za tri dana ima da zaboravi šta je pričao. Izaći će na izbore - drugi krug, a za prvi tvrdi da nije regularan i izlaskom će im potvrditi regularnost. .

Naravno da će izaći. I Tadić će opet da ga počisti na izborima. To je njegova uloga na političkoj sceni, da dokaže kako vlast nije smenjiva ni protestima ni izborima.

Veoma lako moze da se desi, ali to isto ce da zavisi od drugih opozicionih partija i njihove podrske da su izbori pokrani i da se to istera do kraja.

Кад знаш да си у праву,
а нарочито када је у игри овако велики улог,
не окрећеш се и не обазиреш се ни због кога и ни због чега
већ ТЕРАШ ДО КРАЈА АКО ЗА ТО ИМАШ ДОКАЗЕ И ЧИЊЕНИЦЕ!

Poslednja izmena:

Back