СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
to što ti imaš 100% informaciju...to meni ne znači ništa...
kupovina glasova je krivično delo i nema veze sa krađom na izborima
a više izašlih i to se poništava...
to sve pada u vodu ako su potpisali svi zapisnik, a lepo je Vučić rekao da su imali kontrolore na svih 9000 biračkih mesta
šuplja je priča..jako

Hajde onda objasni nam kako je Sloba krao izbore ili je to bila samo laž tadašnje opozicije?

Управо сам одслушао целу конференцију за новинаре одржану испред дома Народне Скупштине,у којој су Николић и Вучић исказали свој протест и презентовали доказ изборне крађе.Кратак резиме би звучао отприлике овако:
-Где у нађени листићи ? Нема одговора
-Ко је пронашао листиће ? Нема одговора
-Са којих изборних места су листићи ? Нема одговора
-Хоће ли случај пријавити полицији ? Неће
-Хоће ли случај пријавити суду ? Неће

-Хоће ли позвати народ на протест ? Нема одговора
Поставља се питање шта Николић уопште планира са нађеним листићима,и какви су му наредни кораци ?
Једино што је конкретно нагласио то је да ће о овоме разговарати са другим партијама које такође поседују доказе изборне крађе.И то је све.На томе ће се изгледа све завршити.
Уместо подразумеване акције, имамо једно велико - ништа
Двојац (Николић/Вучић) са кормиларом (Монтгомеријем) се усресредио на други круг ... запели да победе па то ти је

Имамо још и ДСС и СРС, ни од њих нема никакве конкретне акције
Први су стандардно неутрални а други су - неутралисани

579772_173062766153155_100003482980182_234568_13608058_n.jpg

Pa, ja sam to odmah rekao kada su neki ovde, a i u medijima, počeli tobož da se isčuđavaju kako je moguće da se izbori pokradu kada su svi imali svoje predstavnike na biračkim mestima. Pa, ne krade se na biračkim mestima, nego na putu do izborne komisije. To je Sloba radio toliko mnogo puta, da je već postalo rutina.
Pa sa biračkim materjalom od BM do OIK uvek u kolima idu predstavnici prve tri liste koje su osvojile najviše glasova na tom biračkom mestu ,nekad i predstavnici prve 4 liste ako ima mesta u kolima , a kad se stigne u OIK sva 3 ili 4 člana BO sede pored tog džaka i drže ga na oku dok ga ne preuzmu u komisiji ,gde takodje sede predstavnici svih stranaka , nije onolika džakčina sa listićima desetka herc na pokeru , pa da se tako lako zameni da niko ne primeti .

To sto mi ne znamo sto posto kako oni kradu ne znaci da ne kradu .

Vec znaci da treba sve ovo detaljno istraziti

A to se naravno nece desiti jer policija stiti kriminal u srbiji

JELI CVIJAN ISPRED SNS-a ZVAO POLICIJU NA ZVEZDARI DA DODJE NA BIRACKO MESTO KADA JE UHVATIO ZUTACA KAKO KUPUJE GLASOVE OD CIGANA? JESTE

Jel dosla policija? NIJE

Zato je pozvao nacelnika SUP Zvezdara i ispickarao ga zbog toga sto stiti kriminal.

Sta se pravis blesav kad je jasno da su ovi izbori 100% neregularni i brutalno pokradeni.

Prvi uzorak LDP nije preso cenzus. Posle satro jeste

U Beogradu nisu prosli cenzus a da prodju u Srbiji kad se zna da u Beogradu LDP uvek najvise dobija glasova a u ostatku Srbije gotovo nista.

Siptari nisu prosli cenzus - a sad danas vidim satro jesu.

Kakva pljacka kakva kradja.

Da, hbt... BeograDŽani nisu glasali za LSD, a kao ruralna Srbija je glasala. Aha...sigurno...

Neverovatno. No, da i ja probam još jedared: kako će da falsifikuju identične rezultate koji stoje u fioci kod Koštunice, Šešelja, muftije ili nekog inog? Opušteno svi oni mogu sad da izađu i pokažu svoje identične papire koji se, ako je bilo krađe, razlikuju od onog što je "BoTa ubacio u RIK". :lol:

Vidi...ne znam, ali znam da ima jedan koji odmara u ladu stare lipe u Požarevcu, a koji je bio doktor za tu rabotu. Kako je on to uspevao dok ste vi bili opozicija? Jeste vi bili toliko glupi, pa je mogao da vas radi kako hoće?

Da, hbt... BeograDŽani nisu glasali za LSD, a kao ruralna Srbija je glasala. Aha...sigurno...

Nisi u pravu.

Glasao sam za LDP u parlamentu, obično sam glasao za DS. I naravno za Đidu i Flekavog.

Razlika koju je Đilas ostvario na Vučiću je ta da su ljudi na primer samo na lokalu glasali za DS a ne i u parlamentu ili za Tadića. Nisu svi glasali slepo za istu stranku na svim listama.

Beograd neće Vučiča i nisam ja glasao što je Đilas kao super, već što je Vučić :vudu:

Neverovatno. No, da i ja probam još jedared: kako će da falsifikuju identične rezultate koji stoje u fioci kod Koštunice, Šešelja, muftije ili nekog inog? Opušteno svi oni mogu sad da izađu i pokažu svoje identične papire koji se, ako je bilo krađe, razlikuju od onog što je "BoTa ubacio u RIK". :lol:

Па чланови одбора имају једне записнике и сви су исти - али на путу од одбора до РИК-а замене се и записници и листићи....... ПА ТИ САД ИДИ ПА КОПАЈ ПО МИЛИОНИМА ГЛАСАЧКИХ ЛИСТИЋА - И КАДА И ПРОНАЂЕШ ПРЕВАРУ (КАО ШТО СУ НАШЛЕ ДВЕРИ) НЕ СМЕШ ЧАК НИ ДА СНИМИШ МОБИЛНИМ НИТИ ДА ФОТОГРАФИШЕШ, НЕГО МОЖЕШ ДА ПОДНЕСЕШ ЖАЛБУ - И ТАКО ОСТАВИШ ВРЕМЕНА РИК-у ДА ПОНОВО СВЕ ИЗМЕНЕ И ФАЛСИФИКУЈУ....... ти не знаш изгледа шта су и ко су џепароши и тапкароши.......

Ма смешни су и јадни.... одједном скочише за 2% ЛДП-овци а Млађа сам објавио да је остао испод цензуса А ОВИ МУ ДОДАЛИ......ахахаха........ било оно ало-ало........ Иначе....тотални је распад у РИК-у јер: Izbori 2012 • 20:29 10. 05. 2012. | AgencijeKonačni rezultati izbora

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras konačne rezultate predsedničkih izbora prema kojima je kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije Boris Tadić osvojio 25,31 odsto glasova, a kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić 25,05 odsto glasova.(значи разлика је негде око 10 000 гласова) Takođe su objavljeni i rezultati parlamentarnih izbora.
Brojanje-glasova.jpg

Tadić i Nikolić su ušli u drugi krug predsedničkih izbora koji će biti održan 20. maja. Protiv proglašenja konačnih rezultata glasalo je 11 članova RIK iz Srpske napredne stranke, Demokratske stranke Srbije, Srpske radikalne stranke, Dveri i Pokreta radnika i seljaka. Oni su ukazali da ne mogu da podrže konačne rezultate zbog velikog broja nepravilnosti. Za proglašenje konačnih rezultata glasalo je 16 članova RIK.

Prema konačnim rezultatima RIK, u prvom krugu izbora za Tadića je glasalo 989.454 birača, a za Nikolića 979.216 birača.

Nevažećih listića na predsedničkim izborima bilo je 174.660, odnosno 4,47 odsto. Sa četiri biračka mesta - jednom u Pančevu i tri u Preševu, nedostaju zapisnici i tamo će rezultat biti evidentiran kao nula. Prema konačnim rezultatima RIK, kandidat Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić osvojio je 556.013 ili 14,23 odsto glasova, a kandidat Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica 290.861 glas ili 7,44 odsto. Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije Zoran Stanković osvojio je 257.054 ili 6,58 odsto glasova, a peto mesto zauzeo je kandidat Preokreta Čedomir Jovanović sa 196.668 ili 5,03 odsto glasova. :hahaha::hahaha::hahaha:

Kandidatkinja Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj dobila je 147.793 glasa ili 3,78 odsto, Vladan Glišić iz pokreta "Dveri" osvojio je 108.303 glasa ili 2,77 odsto, kandidat Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor 63.420 ili 1,62, kandidat Pokreta radnika i seljaka Zoran Dragišić 60.116 ili 1,54 odsto, a Muamer Zukolić koga je kandidovala grupa građana osvojio je 54.492 ili 1,39 odsto glasova. Kandidatkinja Socijaldemokratskog saveza Danica Grujičić dobila je 30.602 glasa ili 0,78 odsto glasova. Na predsedničkim izborima je glasalo 3.911.136 birača ili 57,77 odsto od ukupnog broja upisanih birača.

Konačni rezultati izbora za parlament

Republička izborna komisije proglasila je večeras konačne rezultate izbora za parlament, prema kojima je lista "Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić" osvojila 73 mandata u Skupštini Srbije, lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić" 67, a treća koalicija SPS-PUPS-JS, 44 mandata. RIK je saopštila konačne rezultate za poslanike Skupštine Srbije na osnovu 99,93 odsto obrađenih biračkih mesta. Slede lista DSS, koja je osvojila 21 mandat, lista "Preokreta" sa 19 osvojenih mandata, dok je URS osvojio 16 mandata. Savez vojvođanskih Mađara-Ištvan Pastor osvojio je pet mandata, Stranka demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin dva poslanička mandata, a lista "Sve zajedno" i "Nijedan od ponuđenih odgovora" po jedan. Prema konačnim rezultatima, Koalicija Albanaca Preševske doline dobila je jedan mandat. Ispod cenzusa ostali su SRS, "Dveri", Reformistička stranka Milan Višnjić, Pokret radnika i seljaka, Socijaldemokratski savez, Crnogorska partija i Komunistička partija.

Protiv izveštaja konačnih rezultata parlamentarnih izbora bilo je 12 članova RIK-a i to iz SRS, DSS, SNS, Dveri i Pokret radnika i seljaka. Za izveštaj glasalo je 20 članova RIK-a iz ostalih stranaka.

Poslednja izmena:
ljudi kazem vam ponovo, bio sam "kontrolor" na jednom izbornom mestu u Beogradu, ispred jedne minorne stranke ( zbog 2000 din ), ali ovo sto tvrde ovi ljudi prosto je umobolno, ili su njihovi (SNS-ovi) "kontrolori" na izbornim mestima totalno retardirani. Svaka od 4 prvoplasirane liste dobija kopiju zapisnika koji se inace pravi u 6 primeraka ( jedna kopija ide na ulaz na biracko mesto i jedna u RIK ), tu listu su potpisali svi clanovi komisije ( negde i po 30 ) ljudi, treba da saberu svoje glasove sa svih birackih mesta i da ih uporede sa izvestajem RIK, i prici je kraj

ljudi kazem vam ponovo, bio sam "kontrolor" na jednom izbornom mestu u Beogradu, ispred jedne minorne stranke ( zbog 2000 din ), ali ovo sto tvrde ovi ljudi prosto je umobolno, ili su njihovi (SNS-ovi) "kontrolori" na izbornim mestima totalno retardirani. Svaka od 4 prvoplasirane liste dobija kopiju zapisnika koji se inace pravi u 6 primeraka ( jedna kopija ide na ulaz na biracko mesto i jedna u RIK ), tu listu su potpisali svi clanovi komisije ( negde i po 30 ) ljudi, treba da saberu svoje glasove sa svih birackih mesta i da ih uporede sa izvestajem RIK, i prici je kraj

Па објавиле су Двери (које сада прегледају материјал у РИК-у) да су записници НАКНАДНО ПРЕПРАВЉАНИ... а преправку да је потписао САМО ПРЕцЕДНИК ОДБОРА - значи у току превоза.......

Kako nije, pa u Srbiji je to glavni argument. Kumove sestre svastika mi je u nedelju to rekla, onako, polupijana. E sad, ja nisam smeo do četvrtka da pisnem, znaš, CIA vreba, Tadić lično ide... eno ga!.... sa motkom da bije sve koji kažu da je pokrao izbore. Pa Pere mehaničara sin je bio u tom odeboretu i potpisao se sa iksićem, pošto je nepismen, ali sad je tek shvatio da se zeznuo. Šta ćeš, malo slabije konta, treba mu četiri dana da sabere sve te brojke.
Ja sam 2000. bio u DOS-om izbornom štabu u Novom Sadu. Svi do jednog zapisnika sa svih izbornih mesta u Novom Sadu (kopije zapisnika, naravno) su stigle do nas i mi smo u 6 ujutro znali tačne rezultate izbora, u glas, za Novi Sad.
A sada SNS objavi rezultate u nedelju, a onda 4 dana kasnije kaže "ne, ne, niste vi razumeli, to su bili preliminarni rezultati". Ma daj! I preko 10.000 članova biračkih odbora koji su iz opozicionih stranaka su to sve gledali i nisu se bunili do četvrtka?!

Znači, Sloba 2000, nije pokrao izbore, RIK je objavio prave rezultate, trebao je da se održi 2. krug, a DOS je izvršio puč i na nelegalan način došao na vlast.

Hajde onda objasni nam kako je Sloba krao izbore ili je to bila samo laž tadašnje opozicije?

evo kako je krao
imao je Bakija Anđelkovića kao genija na KiM jer je tamo SPS imao jako rasprostranjenu mrežu...opozicija je bila jako loša i neorganizovana, pa je najpoznatija krađa na izoborima na Kosovu bila na predsedničkim 1997. godine kada je u Juniku i Drenici izašlo sko 100% Albanaca da podrže Milutinovića
eto, to je jedan primer kako i gde je SM imao džokera u rukavu.
parlamentarne izbore 1997. godine da li je ili nije krao nisam ispratio...tada je DS bokotovala iste..
2000. je sve bilo pokriveno...možda još postoji sumnja za 1993. godinu, ali je još tada bio dovoljno jak da mu te rabote i nisu bile potrebne

Па објавиле су Двери (које сада прегледају материјал у РИК-у) да су записници НАКНАДНО ПРЕПРАВЉАНИ... а преправку да је потписао САМО ПРЕцЕДНИК ОДБОРА - значи у току превоза.......

Pa i oni su "neobrazovani" sto bi rek'o licco:lol:

Interesantno, svuda skinuto saopstenje Kostunice o kradji, ne pominju, gde god obavise i ovako u elektronskim izdanjima, nestade, sta to znaci?

Ceda se buni, ne pominju?

Laki je videsmo malo vise nervozan, ja bih rekla nevaspitan, osion i bahati parazit koji pita otkud sta kome, kao da su svi lenstine ili se uvalili bespaltno u vilu na Dednju. Valjda misli da posle odredjenog broja godina (jos mu fali tih pet) stice stanrsko pravo, odnosno pravo da zadrzi vilu kao svoju licnu imovinu:rtfm:

Back