*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Nisi valjda...A šta se čeka do subote? Treba da neko da se porodi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi valjda...A šta se čeka do subote? Treba da neko da se porodi?
Odgovori na pitanje.Nisi valjda...
![]()
a vaši argumenti su
čuo sam
ja sam video..rekao mi prijatelj
to više nije dokaz ni u kafani kad se dve pijandure raspravljaju ko može više da potegne
Nisi me razumeo, na biračkom mestu bude sve kako treba ali dok se taj zapisnik nosi, gde se već nosi odradi se falsifikat, šta je teško falsifikovati nečije potpise? Ne znam kako izgleda taj zapisnik ali kapiram da nije ništa posebno teško falsifikovati ga.
OVO JE 100% TAČNO......
SIMPATIZERI I ČLANOVI DS-A SU U NEDELJU POPODNE DOBIJALI SMS PORUKE IZ CENTRALE DS-A SA PORUKOM:
IZLAZITE - GUBIMO IZBORE !!!!
Aman ljudi, kako je onda SNS još u nedelju izbacio iste procene rezultata izbora. Do u procenat! Na osnovu čega su oni davali procene rezultata ako ne na osnovu tih istih zapsinika. Kako je sada sumnjivo kada RIK kaže isto što je rekao i Vučić u nedelju? Ili je i Vučić falsifikovao? Stalno se pozivate na 90-te ali je problem tada upravo bio što su opozicione stranke, na osnovu pravih zapisnika, imale potpuno drugačije rezulatte od vlasti. Sada svi objave iste rezultate ali RIK krade?!!!!!!!!!
"... REKLA VIDOVITA ZORKA KOJA GLEDA KROZ KUTIJE I TAČNO ZNA KO JE ZA KOGA GLASAO." Ja sam dobio 10ak SMSova na dan izbora i nešto rpe toga od SPSa, URSa, DSa, SNSa i svi su rekli da da glasam za njih. A da je ijedan rekao-izlazi, gubimo izbore... ja bih odmah zvao Moldera i Skali da razoktriju ovu paranormalnu pojavu da neko vidi ko je za koga glasao pre otvaranja kutija...
A zamisli apsurda: URS u Zvecanu na Kosovu osvojio 30% glasova.Pa,ko ce jos poverovati,da ljudi sa kosova misle da ce biti deo "jakih regiona" i da ce im Mladjan dovesti Fiat,Juru,Panasonic na Kosovo...
![]()
Управо сам одслушао целу конференцију за новинаре одржану испред дома Народне Скупштине,у којој су Николић и Вучић исказали свој протест и презентовали доказ изборне крађе.Кратак резиме би звучао отприлике овако:
-Где у нађени листићи ? Нема одговора
-Ко је пронашао листиће ? Нема одговора
-Са којих изборних места су листићи ? Нема одговора
-Хоће ли случај пријавити полицији ? Неће
-Хоће ли случај пријавити суду ? Неће
-Хоће ли позвати народ на протест ? Нема одговора
Поставља се питање шта Николић уопште планира са нађеним листићима,и какви су му наредни кораци ?
Једино што је конкретно нагласио то је да ће о овоме разговарати са другим партијама које такође поседују доказе изборне крађе.И то је све.На томе ће се изгледа све завршити.
Управо сам одслушао целу конференцију за новинаре одржану испред дома Народне Скупштине,у којој су Николић и Вучић исказали свој протест и презентовали доказ изборне крађе.Кратак резиме би звучао отприлике овако:
Поставља се питање шта Николић уопште планира са нађеним листићима,и какви су му наредни кораци ?
Једино што је конкретно нагласио то је да ће о овоме разговарати са другим партијама које такође поседују доказе изборне крађе.И то је све.На томе ће се изгледа све завршити.
Јел су то беше они Ђиласови које је лично Николић данас подржао ?
Bice ovo samo jos jedan autogol Nikolica
Јел су то беше они Ђиласови које је лично Николић данас подржао ?
To pokradeni građani.
on je zasluzio da ga sopstveni biraci sodomizuju koliko ih pravi volovima
Dakle na biračkim mestiam je uglavnom bilo sve u redu, a onda su kada su se razišli odbori pootvarali džakove i ubacili unapred spremljene listiće!
ЕЕЕЕ сада
од када је Дачић несумњиво подржао ДС
је све сумњиво!
Али тое не занима, занима ме
А НИКО ДА ОДГОВОРИ
ШТА ЋЕ ТОМТША ДА УРАДИ ПОВОДОМ ТЕ ИЗБОРНЕ "КРАЂЕ"!?