СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Да бре, а Двери су као слабије платежно способни све то обавили у Бугарској.
:cepanje:
Pa Dveri nisu bili te sreće da nalete na pune kontejnere listića , kontam da i ovde na Limanu ima isto bar dva džaka , al mi frka od komšiluka da me neko vidi kako kopam po smeću . :(
Moraću nekog naprednog da nadjem da pročeprka ,oni su postali eksperti za te stvari . :mrgreen:
Ybt. nije više Toma Grobar , već Toma Smećar . :hahaha:

Meni glas niko nije mogao da ukrade jer sam ga ponistila.

O BoTi nemam lepo misljenje, ali ToNiju ne verujem ni da je mleko belo.

Pre bih sebi odsekla ruku nego glasala za coveka koji je neposredno pre Djindjicevog ubistva izjavio ono sto je izjavio.

Ma jasno. O tome sam vec pisao. No, pragmaticnost koja je krasila i Djindjica, sada je neophodnija vise nego ikad, te na glasanje za grobara musavog gledam samo kao na administrativan potez olovkom, uz povracanje koje cu obaviti iza mesne zajednice pre glasanja.

No, ako ovi naprednjaci i dalje budu nastavljali sa ispisivanjem svakojakih budalastina po forumu, mozda se jos jednom predomislim i ne izadjem.

Odlično , već je bilo takvih predloga na temi pa sad da sačekamo grobarovu reakciju ili još bolje :

Da li će se sns usuditi da traži poništenje izbora na svim nivoima pa i drugi krug predsedničkih ?

Ukoliko ne bude , šta nam to opet govori ? :think:

Odlicno - bice to pravi lakmus papir ... mada ovo nije samo njihov problem , vec i problem bukvalno svih stranaka i njihovih glasaca ( izuzimajuci stranacke epicentre koji imaju svoje licne interese ) .. ovo je problem i obicnog biraca DS i SPSa .. i URSa .. i rezimskih i opozicionih .. prosecan , posten i normalan glasac ( a takva je vecina ) zeli da zivi u normalnoj drzavi i ne podrzava kradju cak ni onih za koje je glasao ..

cim zapisnik ne dobijaju svi vec samo 3-4 jasno je da je kradju vrlo lako moguce izvesti. dovoljno je da preveslas ili podmitis tog jednog iz SNS-a ili DSS-a i stvar zavrsena.

ostatak stranaka nema ni pojma sta se na kraju desilo.

i koja je to fora da se zapisnik ne da svima koji ucestvuju na izborima vec samo 3-4 ? pa to je tacno tako smisljeno da bi moglo da se krade!

IZBORI SU POKRADENI

ali genije...svi su prisutni dok se unose podaci u zapisnik :)
ostali ne dobijaju zapisnik ali javljaju u svoju centralu rezultat...
svašta ću te ja na ovom forumu naučiti samo me čitaj ;)

ti si pobego iz srbije jer si se plasio da ides u rat. to si i sam priznao

ti si pobego negde 1991/1992

A ja pricam o 400.000 ljudi koji su nestali iz Srbije u periodu vladavine demokratske stranke tj od 2002 do 2012.

Nikada ja nisam POBEGAO. Ja sam OTISAO, regularno i po svim propisima.

A otisao sam da NE OGRESIM DUSU, jer je rat u kome je ucestvovala Srbija pod Milosevicevom KLIKOM je BIO NEPRAVEDAN RAT, OSVAJACKI!

POSLEDICE tog rata su 2 miliona Srba, ONIH NAJBOLJIH van granica Srbije.....

E da znas da sam skoro odustao ,krsta pocela da lici na desnicarski forum ... pa nije bilo smisla ... citao sam svremena na vreme sta pisete ..
Ali sada je zanimljivo ...
Ко год је рекао да десничари краду новац, а левичари и новац и остало није погрешио.
Сад ћеш имати штофа гледе подршке левичарима.

Upravo tako. :ok:

To je isuvise providno, cak i za americke filmove Š kategorije. :ok:

ne mogu da shvatim da dzak iskrsne tek tako u kontenjeru :lol:, pogotovo sto mi se desavalo da u plasticnim vrecama bacam npr. stare stvari ili neke saksije ili bilo sta slicno sto nisu ostaci hrane i samo po sebi nije onako masno i prljavo i te vrece su ciste. ako su u blizini cigani oni se prvo dohvate tih vreca, koje nisu prljave.
al' sta je uopste logicno na nasoj politickoj sceni. :lol:
msm, ja nisam ni za tomu, ni za tadica u tome je fora, ovaj cirkus se gleda za dzabe. posle ce narod da placa.

ali genije...svi su prisutni dok se unose podaci u zapisnik :)
ostali ne dobijaju zapisnik ali javljaju u svoju centralu rezultat...
svašta ću te ja na ovom forumu naučiti samo me čitaj ;)

pa sta ako su svi prisutni ?

to sto ti pricas da je bilo ne vazi nista dok tako nije napisano

a DS i SPS donesu zapisnik gde pise da su dobili na biralistu pickovac donji 500 glasova a SNS 100, SNS donese drugi zapisnik zali se kaze da su prevareni, i RIK gde rezim ima vecinu naravno ponisti zalbu SNS-a

a kradja prosla......

smesno svi znamo da zuti niakda manju podrsku u narodu nisu imali i da su pokrali najmanje pola miliona glasova.

Pa Dveri nisu bili te sreće da nalete na pune kontejnere listića , kontam da i ovde na Limanu ima isto bar dva džaka , al mi frka od komšiluka da me neko vidi kako kopam po smeću . :(
Moraću nekog naprednog da nadjem da pročeprka ,oni su postali eksperti za te stvari . :mrgreen:
Ybt. nije više Toma Grobar , već Toma Smećar . :hahaha:
ЛУЛ, све го ДС и ЉСВ, тек овде има шта да се нађе.

Odlicno - bice to pravi lakmus papir ... mada ovo nije samo njihov problem , vec i problem bukvalno svih stranaka i njihovih glasaca ( izuzimajuci stranacke epicentre koji imaju svoje licne interese ) .. ovo je problem i obicnog biraca DS i SPSa .. i URSa .. i rezimskih i opozicionih .. prosecan , posten i normalan glasac ( a takva je vecina ) zeli da zivi u normalnoj drzavi i ne podrzava kradju cak ni onih za koje je glasao ..
Tačno,al kasno Marko na Kosovo stiže .

Imam jedno pitanje, vidim da se razumeš kako to sve funkcioniše. Jel sve stranke koje su učestvovale na izborima dobijaju zapisnik sa nekog izbornog mesta?

Ne dobijaju sve samo najjace .. tu je ogroman prostor za manipulacije - narocito u sredinama gde zive homogene nacionalne zajednice i gde nema kontrolora iz velikih opozicionih stranaka ....

Poslednja izmena:

Back