СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne, dobija prvih 3-4 po uspehu
što će reći da je SNS dobio zapisnik sa svih 9000
Uopšte nije bitan SNS, ovo me zanimalo jer tu može doći do manipulacija. Recimo neko falsifikuje zapisnik na štetu ovih manjih stranaka koje nisu dobile taj zapisnik, dodajući neki deo njihovih glasova svojim partijama ili ih obore ispod cenzusa, onima koji su dobili zapisnik ništa ne menja, a za njih je bitno da se njihovi glasovi poklapaju i ne obraćaju paznju na ostale stranke, pretpostavljam da je tako, ko će to sve proveravati. RIK obrađuje te zapisnike ne znajući da su falsifikovani i izađe sa rezultatima i kraj priče.

ispada kao da je neko cekao da prodje par dana, pa da se oslobode listica. ali za 4 dana mogli su da uklone listice na neki drugi nacin. spale ih negde ili zakopaju u grob u krajnjem slucaju. :zcepanje:

znaci, verujem da jeste doslo do izborne kradje i da je previse punoletnih gradjana sa pravom glasa, ali ne verujem u listice nadjene u kontenjeru.

najverovatnije da je nekom od DS-ovaca zaduzenih za kradju izbora , proradila savest, pa nije unistio ovaj izborni materijal nego ga je predao SNS-u

Isto je moguce posto znamo da DS-ovci su alavi na pare, da je ovaj izborni materijal prodao SNS-u za debele pare.

potpisi se falsifikuju. jer kod zutih lopova su i hleb i pogaca

i izborni materijal i RIK , i pecati opstinske izborne komisije , sve oni imaju u svojim rukama.

zato im nije tesko da ukradu i da onda tu kradju legalizuju.
pa ja mislim da bi davno Vučić izašao na pres konferenciju da kaže da su falsifikovani zapisnici..to je bar lako dokazati...
to je najlaše utvrditi

moguće je....
vidi pajo, da me pogrešno ne razumeš..ja ne opraqvdavam lopovluk i rekog na jednoj temi, ako toma dokaže ovo ja sam prvi da on vlada Srbijom, samo ne mogu da prihvatim tako glupu i prividnu konstrukciju koja se navodi jer sam radio izbore kad su bili malo iskusniji igrači u tome svemu pa se nije moglo ukrasti...
to što navodiš je moguće i to je krivično delo...
ti "prodavci" glasova su mogli da uđu na biračko mesto sa unapred zaokruženim glasom, da isti takav ubace u kutiju ili da ga precrtaju i učine nevažećim i iznesu čist listić
to je moguće...to je nekad radio SPS u svim javnim preduzećima i nekadašnjim gigantima...

znaci ipak je moguce...

Ama ljudi, isti scenario kradje se desio u Sapcu na proslim izborima, a verujem i u mnogim drugim gradovima sirom Srbije, DS u sapcu je kupovao glasove tako sto je ljudima koji su se prodali za pare, u prostorijama svoje stranke davao popunjen listic koji je ovaj ubacivao u kutiju, a da bi dobio novac, morao je kao dokaz doneti onaj prazan sa birackog mesta i potom bi dobio novac, istu metodologiju su i sada primenjivali.
(Radisa, 10. maj 2012 16:48)

pa ja mislim da bi davno Vučić izašao na pres konferenciju da kaže da su falsifikovani zapisnici..to je bar lako dokazati...
to je najlaše utvrditi

pa tvoja stranka je prosla edukaciju u CIA kako ukrasti na izborima. Tako da znam provereno da je vrlo tesko dobaviti dokaze da se kradja desila. Ali znam da se desila to mi je jasno jer zivim u srbiji gde vidim da vas narod vise mrzi nego naciste.

mislim obican narod a ne debeli zadrigli budzetski paraziti po kancelarijama opstina javnih preduzeca i agencija.

tako da nije bilo trika, da uzmete grupno vise glasova nego 2008 osim uz tesku izbornu kradju

koju ste odradili profi, tako sto ste oduzeli glasove DS-u a dodali SPS i LSV-u da izgleda uverljivije.

Ali ipak ste uhvaceni u kradji.

to je najlaše utvrditi

A ja mislim da je jos lakse utvrditi kradju kad pokazes par hiljada odbacenih glasackih listica. :roll:

Pa niko nije ni rekao da je nemoguce.

Ali odakle sad toliki listici, providno je sve to.

Pa providna je bila i kradja.

Uopšte nije bitan SNS, ovo me zanimalo jer tu može doći do manipulacija. Recimo neko falsifikuje zapisnik na štetu ovih manjih stranaka koje nisu dobile taj zapisnik, dodajući neki deo njihovih glasova svojim partijama ili ih obore ispod cenzusa, onima koji su dobili zapisnik ništa ne menja, a za njih je bitno da se njihovi glasovi poklapaju i ne obraćaju paznju na ostale stranke, pretpostavljam da je tako, ko će to sve proveravati. RIK obrađuje te zapisnike ne znajući da su falsifikovani i izađe sa rezultatima i kraj priče.

to nije moguće...jer je nakon unošenja podataka u zapisnik neophodno da se potpišu svi kontrolori....
ne mogu da garantujem kako se radi, ali je obično ovako, nakon otvaranja kutije svaki kontrolor kaže da želi da se njemu daju listići sa opcijom koja je njegova (dveri traži da njemu daju listiće sa zaokruženim dverima) i onda on to uizma i nakon svih glasova on prebroji i kaže ima 10, 50 ili 100 i nakon toga, ne mogu da zamislim da pristane da potpiše zapisnik u kome bi neko uneo 15 glasova...
jedina mogućnost mahinacije je da neko potplati stranačke kontrolore...recimo da je DS i SPS dao silnu kintu ostlaima na biračkom mestu da lažiraju rezultate

Posle ovoga nakon drugog kruga izbora - znacemo koliko ima postenih a koliko lopova i bandita u Srbiji

Posteni ce glasati za Tomu, jer im se smucio lopovluk i kradja kao nacin zivota u Srbiji a lopovi i neposteni naravno za Tadica.

Tomislav NIKOLIC, lik koji ce u ovim teskim vremenima SPASTI SRBIJU!

Beskompromisni lider i borac!

Pogledajte GA DOBRO, kome cete dati svoj glas!!

tomislav-nikolic-1335308883-153854.jpg

moguće je....
vidi pajo, da me pogrešno ne razumeš..ja ne opraqvdavam lopovluk i rekog na jednoj temi, ako toma dokaže ovo ja sam prvi da on vlada Srbijom, samo ne mogu da prihvatim tako glupu i prividnu konstrukciju koja se navodi jer sam radio izbore kad su bili malo iskusniji igrači u tome svemu pa se nije moglo ukrasti...
to što navodiš je moguće i to je krivično delo...
ti "prodavci" glasova su mogli da uđu na biračko mesto sa unapred zaokruženim glasom, da isti takav ubace u kutiju ili da ga precrtaju i učine nevažećim i iznesu čist listić
to je moguće...to je nekad radio SPS u svim javnim preduzećima i nekadašnjim gigantima...

Džakovi su bacani POSLE izbora i listići zamenjivani unapred pripremljenim! Znači POSLE glasanja i POSLE izborne komisije.

najverovatnije da je nekom od DS-ovaca zaduzenih za kradju izbora , proradila savest, pa nije unistio ovaj izborni materijal nego ga je predao SNS-u

Isto je moguce posto znamo da DS-ovci su alavi na pare, da je ovaj izborni materijal prodao SNS-u za debele pare.

moguce je i to, moguce je i podmetanje svedoka, moguce je bilo sta. ako bi ispalo da jeste nesto slicno uradjeno, znaci da se taj neko debelo zeznuo.

Tomislav NIKOLIC, lik koji ce u ovim teskim vremenima SPASTI SRBIJU!

Beskompromisni lider i borac!

Pogledajte GA DOBRO, kome cete dati svoj glas!!

tomislav-nikolic-1335308883-153854.jpg

Nikolic me za razliku od Tadica - nije pokrao. Nije ukrao glasove na izborima, nije mi nametnuo registraciju automobila od 300 do 2000 evra, nije me zaduzio za 10 milijardi evra.

Tako da je on u svakom slucaju bolje resenje od Tadica

moguce je i to, moguce je i podmetanje svedoka, moguce je bilo sta. ako bi ispalo da jeste nesto slicno uradjeno, znaci da se taj neko debelo zeznuo.

ONO STO JE SUSTNA JESTE DA JE IZBORNI MATERIJAL ORIGINALAN I DA NEMA SANSE DA ON ZAVRSI NA ULICI OSIM AKO JE ZAMENJEN

To je sustina . A kako je on dosao Tomi u ruke manje je bitno. Bitno je da smo utvrdili da su IZBORI POKRADENI

UTVRDILI SMO DA JE KRADJOM NA IZBORIMA VLAST UKRALA OPOZICIJI NAJMANJE 500.000 GLASOVA I TE ISTE GLASOVE DODALA SEBI!

Back