СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ama ljudi, isti scenario kradje se desio u Sapcu na proslim izborima, a verujem i u mnogim drugim gradovima sirom Srbije, DS u sapcu je kupovao glasove tako sto je ljudima koji su se prodali za pare, u prostorijama svoje stranke davao popunjen listic koji je ovaj ubacivao u kutiju, a da bi dobio novac, morao je kao dokaz doneti onaj prazan sa birackog mesta i potom bi dobio novac, istu metodologiju su i sada primenjivali.
(Radisa, 10. maj 2012 16:48)

http://www.b92.net/info/izbori2012/komentari.php?nav_id=607992#k6991213

:rtfm: :rtfm: :rtfm:

Ajmo za nas sa jeftinijim ulaznicama.Pretpostavljam da je ovo procedura pa nek me neko ispravi ako grešim.

Postoji valjda zapisnik na svakom biračkom mestu koji potpisuju svi prisutni u odboru. Na tom zapisniku piše broj izašlih, i koliko je ko dobio glasova na kojim izborima. Takđe svi članovi odbora javljaju svojoj centrali podatke sa tih zapisnika. Ako su nađeni listići pravi negde postoje zapisnici koji se razlikuju od originala. Jednostavnim upoređivanjem vide se gde je nastala razlika i poništavaju se izbori na tim mestima.

Ako su tvrdnje SNS-a istinite da li su i kada će tražiti uvid u zapisnike(sve ako treba)? Ovo mora da se istera do kraja isuviše je ozbiljna stvar. Suspendovati sve izbore uključujući i drugi krug predsedničkih dok se ne razreši.

Odlično , već je bilo takvih predloga na temi pa sad da sačekamo grobarovu reakciju ili još bolje :

Da li će se sns usuditi da traži poništenje izbora na svim nivoima pa i drugi krug predsedničkih ?

Ukoliko ne bude , šta nam to opet govori ? :think:

E indikativno je da su se BAS DANAS AKTIVIRALI SPAVACI ZUTOG REZIMA - dellns i filatelista koji inace vec godinu i vise ne ucestvuju na forumu

Samo se aktiviraju po nalogu stranke , kad je tvrdo ko danas kad je otkrivena izborna kradja

U pitanju su bivsi moderatori, funkcioneri lopovskog rezima Borisa Tadica, koji su ovde progonili sve nas koji se zalazemo za slobodu , prosperitet i napredak Srbije. Banovali nas i sikanirali 1000 puta.

I posle se pitaju sto im se pominje familija....

zlikovci

:hahaha: Najjači si

i sta ti verujes da izbori nisu pokradeni da se u srbiji zivi sjajno i da je narod zadovoljan svojim zivotom u vecini a ? cene su niske a investitori cekaju u redovima na granici ?
Ne veruje,m ja nisam ni glasao za režim i znam da su lopovi , al je smešno što s ova dva pajaca u četvrtak setilida su pokradeni , a u nedelju uveče je bilo sve do jaja ,tek kada su videli da od vlasti ponovo nema ništa onda su našli pun kontejner listića .
Zbog takve nesposobne opozicije ove štetočine i lopovi i vladaju već godinama ,a ako je bilo kradje(a bilo je ) to se onda trebalo rešavati na licu mesta,ili to veče ,imali su desetine hiljada aktivista na terenu , a sad se setili da su pokradeni .

Mene jedna jedina stvar interesuje, a to je sta ce se KONKRETNO desiti nakon ovih otkrica. Pokrali su izbore to je vrlo verovatno, medjutim sta sad kad to znamo? Iskreno, ubedjen sam da se ama bas nista nece desiti!

Nista se nece desiti!

Ceo svet kaze da su izbori bili KOREKTNI i da je sve proslo u NAJBOLJEM REDU.

Sada opozicija malo dize prasinu jer zeli NA SILU da se dokopa onoga sto nije mogla u glasackim kutijama.

To je CELA ISTINA o izborima.

Ajmo za nas sa jeftinijim ulaznicama.Pretpostavljam da je ovo procedura pa nek me neko ispravi ako grešim.

Postoji valjda zapisnik na svakom biračkom mestu koji potpisuju svi prisutni u odboru. Na tom zapisniku piše broj izašlih, i koliko je ko dobio glasova na kojim izborima. Takđe svi članovi odbora javljaju svojoj centrali podatke sa tih zapisnika. Ako su nađeni listići pravi negde postoje zapisnici koji se razlikuju od originala. Jednostavnim upoređivanjem vide se gde je nastala razlika i poništavaju se izbori na tim mestima.

Ako su tvrdnje SNS-a istinite da li su i kada će tražiti uvid u zapisnike(sve ako treba)? Ovo mora da se istera do kraja isuviše je ozbiljna stvar. Suspendovati sve izbore uključujući i drugi krug predsedničkih dok se ne razreši.

a sta se desava kad glasac udje na glasanje sa popunjenim listicem a onaj koji dobije iznese napolje sa sobom...zar se na taj nacin nisu kupovali glasovi..??
osnovno pitanje je---odakle u opste toliko viska glasackih listica..??

Ja sam predstavnik onih sto su napustili Srbiju.

I mogu ti reci da smo Srbiju napustili zbog SLOBODANA MILOSEVICA, a ne TADICA! :evil:

ti si pobego iz srbije jer si se plasio da ides u rat. to si i sam priznao

ti si pobego negde 1991/1992

A ja pricam o 400.000 ljudi koji su nestali iz Srbije u periodu vladavine demokratske stranke tj od 2002 do 2012.

Koliko li bi tek SNS imao mandata da nije pokraden? :lol:

Bem li ga. Pa ipak, bicu maksimalno objektivan i recimo da sam i ja postao delimicno sumnjicav :think:

Na to mi ukazuje indolentna reakcija Tadica koji se oglasio povodom ovoga izjavom, parafraziram: ``nije bilo izborne kradje``.

To, po meni dosta zvuci na Slobin nacin izrazavanja, a pravi demokrata, sto Tadic svakako nije, rekao bi nesto u stilu: ``hitno apelujem na RIK i sve nadlezne institucije da provere ove navode i da se objasni odakle su oni listici``.

А да, а потом у противудару позиција преокренула бирачку вољу народа.
Него, слабо те било досад, валда је мрмотима зимски сан до Ђурђевдана.

E da znas da sam skoro odustao ,krsta pocela da lici na desnicarski forum ... pa nije bilo smisla ... citao sam svremena na vreme sta pisete ..
Ali sada je zanimljivo ...

zlikovci su jer su deo rezima koji unistava Srbiju i srpski narod i vrse nad nama genocid u bukvalno smislu. Tihi genocid.

Eto uzmi popis od 2002 do 2012 iz Srbije je trajno nestalo 400.000 stanovnika. Proterali ih odavde zuti zlikovci , unistenjem fabrika, kriminalom, malverzacijama, pljackama, privatizacijama.

Ti ljudi su trajno napustili Srbiju i nikada se ovde nece vratiti.

Zuti imaju za cilj da po nalogu CIA uniste i Srbiju i srpski narod , da nas bukvalno bioloski istrebe i da nas zivotni prostor na balkanu preuzmu druge nacije prvenstveno Siptari, Hrvati, Bugari i Madjari tj nacije koje su lojalne sluge CIA i novog svetskog poretka

Ti mislis da se sve sto nam se desava to desava slucajno? O ne - sve je to deo duboko i temeljno organizovanog plana ciji je DS i SPS izvodjac radova , da se srpski narod bioloski istrebi i unisti.

Zato su svi oni koji su deo tog projekta , za mene zlikovci.

Sad mozda neko ne radi to namerno, vec radi iz zadovoljenja licnog interesa, ali ga to ne oslobadja odgovornosti za ono sto cini.

Ma oni samo hoce bolji zivot, nisu krivi ni Dell ni Filatelista, oni nisu u vlasti. ;)

Spusti "loptu" malo.

Bem li ga. Pa ipak, bicu maksimalno objektivan i recimo da sam i ja postao delimicno sumnjicav :think:

Na to mi ukazuje indolentna reakcija Tadica koji se oglasio povodom ovoga izjavom, parafraziram: ``nije bilo izborne kradje``.

To, po meni dosta zvuci na Slobin nacin izrazavanja, a pravi demokrata, sto Tadic svakako nije, rekao bi nesto u stilu: ``hitno apelujem na RIK i sve nadlezne institucije da provere ove navode i da se objasni odakle su oni listici``.
:klap:

Ne veruje, ja nisam ni glasao za režim , al je smešno što s ova dva pajaca u četvrtak setilida su pokradeni , a u nedelju uveče je bilo sve do jaja ,tek kada su videli da od vlasti ponovo nema ništa onda su našli pun kontejner listića .
Zbog takve nesposobne opozicije ove štetočine i lopovi i vladaju već godinama ,a ako je bilo kradje(a bilo je ) to se onda trebalo rešavati na licu mesta,ili to veče ,imali su desetine hiljada aktivista na terenu , a sad se setili da su pokradeni .

to je zato sto nisu dorasli situaciji. i sto ne mogu da tvrde bilo sta bez dokaza.

a jasno je i njima da su pokradeni bili jos u nedelju samo nisu znali kako. zato su i cutali.

i zato su se tek sada oglasili.

pa ja sam pisao ovde da je nikolic pokraden i u drugom krugu proslih predsednickih izbora. jer ni na jedne izbore osim tih nije bila 50% veca izlaznost u drugom krugu nego u prvom. skoro na svim izborima je uvek bila veca izlaznost u prvom krugu nego u drugom.

i opet nikolicu nije bilo jasno da je pokraden od strane Tadica.

To, po meni dosta zvuci na Slobin nacin izrazavanja, a pravi demokrata, sto Tadic svakako nije, rekao bi nesto u stilu: ``hitno apelujem na RIK i sve nadlezne institucije ove navode i da se objasni odakle su oni listici``.

ZNAČI DA ZNA ZA KRADJU ČIM JE NEGIRA TAMO NEGDE IZ PHICKOVCA. Normalan čovek bi se zabrinuo i apelovao na RiK i miliciju da provere informacije i daju objašnjenje.

To, po meni dosta zvuci na Slobin nacin izrazavanja, a pravi demokrata, sto Tadic svakako nije, rekao bi nesto u stilu: ``hitno apelujem na RIK i sve nadlezne institucije ove navode i da se objasni odakle su oni listici``.

Meni glas niko nije mogao da ukrade jer sam ga ponistila.

O BoTi nemam lepo misljenje, ali ToNiju ne verujem ni da je mleko belo.

Pre bih sebi odsekla ruku nego glasala za coveka koji je neposredno pre Djindjicevog ubistva izjavio ono sto je izjavio.

E da znas da sam skoro odustao ,krsta pocela da lici na desnicarski forum ... pa nije bilo smisla ... citao sam svremena na vreme sta pisete ..

da bas ste se danas aktivirali vi spavaci zutog rezima, bas danas kad je otkrivena izborna kradja.

da ubedjujete narod po forumu da do nje nije ni doslo. a dok se kralo - cutali ste.

neke stvari sto se tice izbora su itekako sumnjive, ali meni ne pije vodu da je dzak sa listicima bacen u kontenjer tek tako. jer koji debil neko mora da bude da bi bacio dzak, a zna se da cigani rovare po kontenjerima. pa ja ako bacam neke stare papire barem ih isitnim do neprepoznatljivosti ili lomim disk.

Upravo tako. :ok:

To je isuvise providno, cak i za americke filmove Š kategorije. :ok:

ne, dobija prvih 3-4 po uspehu
što će reći da je SNS dobio zapisnik sa svih 9000

cim zapisnik ne dobijaju svi vec samo 3-4 jasno je da je kradju vrlo lako moguce izvesti. dovoljno je da preveslas ili podmitis tog jednog iz SNS-a ili DSS-a i stvar zavrsena.

ostatak stranaka nema ni pojma sta se na kraju desilo.

i koja je to fora da se zapisnik ne da svima koji ucestvuju na izborima vec samo 3-4 ? pa to je tacno tako smisljeno da bi moglo da se krade!

i znaci zapisnik dobiju iz DS SPS i SNS i onda SNS se zali da je tu pokradeno a DS i SPS odluce da nije.

A ostale stranke kao SRS i Dveri oni nemaju pravo zalbe i da dobiju zapisnik.

KAKVA FARSA

IZBORI SU POKRADENI

Naravno, tuku se oko plena, umesto da ga podele. :lol:

544758_379286042108945_159666184070933_1026936_11137707_n.jpg

Zenska glavo , nije u pitanju ni SNP , ni DSS , ni SVM , ni Dveri .. ni niko .. u pitanju je princip da je nedozvoljeno krasti glasove ..... a ocito je da smo bili zrte kradje epskih razmera ....

Да је било крађе, мутљавине, петљања, преправљања и кројења изборне воље слажемо се мање -више сви
и ево да узмемо да је Тема "Glasovi za SNS,DSS,DVERI izbaceni iz racunanja i ubaceni glasovi za rezimske stranke". потпуно тачна и истинита 100%
кључно питање је

ШТА ЋЕ ТОМА ДА УРАДИ ПОВОДОМ КРАЂЕ ИЗБОРНЕ ВОЉЕ ГРАЂАНА!?

Back