СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa javasluk. u 99% slucajeva je uradjeno to kako ti pricas, zuti su po kradji glasova unistili izborni materijal koji su zamenili

mozda je neko iz redova DS i SPS-a dobio grizu savesti pa resio da javnost obavesti o ovoj kradji a da ne izvrsi zadati zadatak unistenja originalnih listica?

al eto u ovom 1 slucaju nisu to uradili pa smo dobili dokazni materijal da su krali glasove opoziciji na izborima zamenom izbornog materijala sa glasackim listicima gde su zaokruzene njihove stranke.

bemti pandorinu kutiju!

Degutantno mi je pričati o ovim izborima.
Ima vremena,dokazaće se krađa.
Ni u "Cara Trajana kozije uši" nisu ostale tajna.
Mikro kamere u olovkama,paštete i salame,2000 -2500 dinara,....
Zatoi nisam glasao.
Nežeim da od mene prave majmuna;)

pa glasao si ti - o da jesi. Zaokruzili te zuti i ubacili listic na tvoje ime u kutiju.

Ko god ne izadje na izbore u vecini slucajeva glasa za rezim.

Ne svojom voljom - ali glasa.

To su onda teske teske budale, is ami su krivi ako je tacno ovo sto kazes. Zar se ne slazes sa mnom?
Kakva to budala stavlja za kontrolore od kojih im najvise zavisi rezultat neku boraniju koja nema ni osnovnu skolu? :S :S :S :S

nema skola veze sa ovim mnogo...moze tamo biti clan i dr.nauka...ako se napije do 11.00 sta vredi sto je doktor...

A šta ako na tom džku ima samo naprednih otisaka prstiju i da listići nisu ni primirisali žute?
GDE SU OTISCI PRSTIJU???

Svako od nas ima ličnu kartu, a RIK ima spisak gradjana koji su kontrolisali...
Angažuj inforenzičare pa onda optužuj!

Tvoj SRS nije dobio pa nije, Toma što radi radi zbog svog dupeta...
Ni tog hrabrog čoveka nije hteo da snimi... samo seuslikao glavni odbor i od 600 prave 3000
Zato je tvoj "Hajl Dito" dobio maksimalnih 0,8 %

• Посебно је провидан случај са бирачког места Ваљево 16 у коме је листић за Двери заокружен Дверјанским симболом Богородице са Христом. Накнадно су заокружене још три листе класичним начином заокруживања.
Jel su ovi normalni ? :hahaha:

bemti pandorinu kutiju!

ja sam vec napisao ako su oni ukrali 3000 glasova opoziciji NA SAMO JEDNOM BIRACKOM MESTU GDE SU USPELI DA ZAMENE IZBORNI MATERIJAL IZRACUNAJ KOLIKO SU UKRALI AKO SU TO URADILI NA SAMO 200 BIRACKIH MESTA OD 10.000 KOLIKO SMO IH IMALI!?!?!?!

PREKO 600.000 GLASOVA!

A u Srbiji 100.000 glasova odlucuje ko je vlast a ko opozicija A NE SESTO HILJADA!!!

Pa bez kradje i lopovluka i DS i SPS bi bili danas ispod cenzusa!

meni nije jasno kako neko ko ukrade listice i zameni ih, te iste listice urdeno baci u kontejner..
mislim, mogao je da ih baci u wc solju..mogao je da ih zapali..mogao je da uradi jos sto drugih stvari..
a on ih ukrade i uredno baci u kontejner i bas ih u tom kontejneru nadju radikali..
dsa se razumemo, svi politicari su cvecke..
al mi ova prica bas ne pije vodu..

To su Tomini listici...

tad je valjao birački spisak i nije bilo mrtvih :D :D :D

To su bila vremena kad ni mrtvi nisu pomagali boti..
[TABLE="class: wikitable, width: 90%"]
[TR]
[TH]R. br.[/TH]
[TH]L[/TH]
[TH="colspan: 2"]Izborna lista[/TH]
[TH]Glasova[/TH]
[TH] %[/TH]
[TH]Mandata[/TH]
[TH]+/-[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1.[/TD]
[TD="align: center"]1.[/TD]
[TD="align: center"]50px
[/TD]
[TD]Za evropsku SrbijuBoris Tadić
[/TD]
[TD="align: center"]1.590.200[/TD]
[TD="align: center"]38,42[/TD]
[TD="align: center"]102[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.[/TD]
[TD="align: center"]4.[/TD]
[TD="align: center"]20px[/TD]
[TD]Srpska radikalna strankaDr Vojislav Šešelj
[/TD]
[TD="align: center"]1.219.436[/TD]
[TD="align: center"]29,46[/TD]
[TD="align: center"]78[/TD]
[TD="align: center"]-3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3.[/TD]
[TD="align: center"]3.[/TD]
[TD="align: center"]20px 20px[/TD]
[TD]Demokratska stranka SrbijeNova SrbijaVojislav Koštunica[/TD]
[TD="align: center"]480.987[/TD]
[TD="align: center"]11,62[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]-17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4.[/TD]
[TD="align: center"]5.[/TD]
[TD="align: center"]20px 30px Datoteka:JS-logo.PNG[/TD]
[TD]Socijalistička partija Srbije (SPS) – Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) – Jedinstvena Srbija (JS)[/TD]
[TD="align: center"]313.896[/TD]
[TD="align: center"]7,58[/TD]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:lol:

Kad neko ne dozvoli nezavisnim posmatracima da nadziru izbore odmah ima sumnje , to je bilo kod nas 90-tih ,a na zalost
u Rusiji se i danas desava.

Sve kako odmice vreme mislim da su ti listici ustvari pripremljeni od strane SNS i DSS , ko zna sta je stvarno poslao kostunica u onom pismu .

Sto se tice vaseg mitingovanja ,ako skupite 1 000 000 kao 5.oktobra onda samo napred ... A ja se dobro secam da se godinama setalo i pre 2000-te
Да, у Србији је први пут у свету опозиција фалсификовала изборе!
:cepanje:

a sto iz Rusije? Kakve veze oni imaju s nama, pa ih predlazes za posmatrace?

Једина држава, уз Кину, из Савета безбедности УН, која брани суверенитет Србије. По речима актуелног режима. Довољно?

А зашто постављаш такво питање?

ja sam vec napisao ako su oni ukrali 3000 glasova opoziciji NA SAMO JEDNOM BIRACKOM MESTU GDE SU USPELI DA ZAMENE IZBORNI MATERIJAL IZRACUNAJ KOLIKO SU UKRALI AKO SU TO URADILI NA SAMO 200 BIRACKIH MESTA OD 10.000 KOLIKO SMO IH IMALI!?!?!?!

PREKO 600.000 GLASOVA!

A u Srbiji 100.000 glasova odlucuje ko je vlast a ko opozicija A NE SESTO HILJADA!!!

Pa bez kradje i lopovluka i DS i SPS bi bili danas ispod cenzusa!

HAHAHAHA :hahaha:

E indikativno je da su se BAS DANAS AKTIVIRALI SPAVACI ZUTOG REZIMA - dellns i filatelista koji inace vec godinu i vise ne ucestvuju na forumu

Samo se aktiviraju po nalogu stranke , kad je tvrdo ko danas kad je otkrivena izborna kradja

U pitanju su bivsi moderatori, funkcioneri lopovskog rezima Borisa Tadica, koji su ovde progonili sve nas koji se zalazemo za slobodu , prosperitet i napredak Srbije. Banovali nas i sikanirali 1000 puta.

I posle se pitaju sto im se pominje familija....

zlikovci

Ajmo za nas sa jeftinijim ulaznicama.Pretpostavljam da je ovo procedura pa nek me neko ispravi ako grešim.

Postoji valjda zapisnik na svakom biračkom mestu koji potpisuju svi prisutni u odboru. Na tom zapisniku piše broj izašlih, i koliko je ko dobio glasova na kojim izborima. Takđe svi članovi odbora javljaju svojoj centrali podatke sa tih zapisnika. Ako su nađeni listići pravi negde postoje zapisnici koji se razlikuju od originala. Jednostavnim upoređivanjem vide se gde je nastala razlika i poništavaju se izbori na tim mestima.

Ako su tvrdnje SNS-a istinite da li su i kada će tražiti uvid u zapisnike(sve ako treba)? Ovo mora da se istera do kraja isuviše je ozbiljna stvar. Suspendovati sve izbore uključujući i drugi krug predsedničkih dok se ne razreši.

vidim tebi mnogo lepo u srbiji zivis ekstra ides na letovanje na maldive i zimovanje u svajcarskoj, imas platu od 1000 evra itd. pa zato podrzavas ovu izbornu kradju.

Naravno da ne idem Tihic, ja idem na malo skromnija mesta, spram krize, ali ne mogu da verujem tome sto neko anoniman na forumu kaze da je pokradeno.

Sta ako je kradja namestena, kao sto izgleda da i jeste?

E indikativno je da su se BAS DANAS AKTIVIRALI SPAVACI ZUTOG REZIMA - dellns i filatelista koji inace vec godinu i vise ne ucestvuju na forumu

Samo se aktiviraju po nalogu stranke , kad je tvrdo ko danas kad je otkrivena izborna kradja

U pitanju su bivsi moderatori, funkcioneri lopovskog rezima Borisa Tadica, koji su ovde progonili sve nas koji se zalazemo za slobodu , prosperitet i napredak Srbije. Banovali nas i sikanirali 1000 puta.

I posle se pitaju sto im se pominje familija....

zlikovci

:hahaha1"

Ama zasto su zlikovci?

Sto ne misle kao ti? :lol:

O Boze...:roll:

Да, у Србији је први пут у свету опозиција фалсификовала изборе!
:cepanje:

Samo su pripremali i hteli da pokusaju ,mozda i DSS ...

A sigurno da niko nije mogao da pravi vece nepravilnosti posto na svakom birackom mestu je bilo iz svake straneke nekoga, stim da su naprednjaci imali i ispred kojekakve kontrolore i pitace

Back