- Poruka
- 10.509
Dveri su imali više glasova od SRS-a koji nije imao nešto puno glasova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa javasluk. u 99% slucajeva je uradjeno to kako ti pricas, zuti su po kradji glasova unistili izborni materijal koji su zamenili
mozda je neko iz redova DS i SPS-a dobio grizu savesti pa resio da javnost obavesti o ovoj kradji a da ne izvrsi zadati zadatak unistenja originalnih listica?
al eto u ovom 1 slucaju nisu to uradili pa smo dobili dokazni materijal da su krali glasove opoziciji na izborima zamenom izbornog materijala sa glasackim listicima gde su zaokruzene njihove stranke.
a sto iz Rusije? Kakve veze oni imaju s nama, pa ih predlazes za posmatrace?
Degutantno mi je pričati o ovim izborima.
Ima vremena,dokazaće se krađa.
Ni u "Cara Trajana kozije uši" nisu ostale tajna.
Mikro kamere u olovkama,paštete i salame,2000 -2500 dinara,....
Zatoi nisam glasao.
Nežeim da od mene prave majmuna![]()
To su onda teske teske budale, is ami su krivi ako je tacno ovo sto kazes. Zar se ne slazes sa mnom?
Kakva to budala stavlja za kontrolore od kojih im najvise zavisi rezultat neku boraniju koja nema ni osnovnu skolu? :S :S :S :S
Zato je tvoj "Hajl Dito" dobio maksimalnih 0,8 %A šta ako na tom džku ima samo naprednih otisaka prstiju i da listići nisu ni primirisali žute?
GDE SU OTISCI PRSTIJU???
Svako od nas ima ličnu kartu, a RIK ima spisak gradjana koji su kontrolisali...
Angažuj inforenzičare pa onda optužuj!
Tvoj SRS nije dobio pa nije, Toma što radi radi zbog svog dupeta...
Ni tog hrabrog čoveka nije hteo da snimi... samo seuslikao glavni odbor i od 600 prave 3000
Jel su ovi normalni ?• Посебно је провидан случај са бирачког места Ваљево 16 у коме је листић за Двери заокружен Дверјанским симболом Богородице са Христом. Накнадно су заокружене још три листе класичним начином заокруживања.
]Imamo dokaz crno na belo [/B]da su Demokratska Stranka i SPS pokrali izbore.
Ovi izbori nisu legitimni i narod treba da izadje na ulice i da na ulici izborimo ponistavanje istih , i hapsenje funkcionera DS zbog teske izborne kradje.
bemti pandorinu kutiju!
ToNi je poznat kao osoba od integriteta.![]()
meni nije jasno kako neko ko ukrade listice i zameni ih, te iste listice urdeno baci u kontejner..
mislim, mogao je da ih baci u wc solju..mogao je da ih zapali..mogao je da uradi jos sto drugih stvari..
a on ih ukrade i uredno baci u kontejner i bas ih u tom kontejneru nadju radikali..
dsa se razumemo, svi politicari su cvecke..
al mi ova prica bas ne pije vodu..
tad je valjao birački spisak i nije bilo mrtvih![]()
![]()
![]()
[TABLE="class: wikitable, width: 90%"]
[TR]
[TH]R. br.[/TH]
[TH]L[/TH]
[TH="colspan: 2"]Izborna lista[/TH]
[TH]Glasova[/TH]
[TH] %[/TH]
[TH]Mandata[/TH]
[TH]+/-[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1.[/TD]
[TD="align: center"]1.[/TD]
[TD="align: center"]50px
[/TD]
[TD]Za evropsku Srbiju – Boris Tadić
[/TD]
[TD="align: center"]1.590.200[/TD]
[TD="align: center"]38,42[/TD]
[TD="align: center"]102[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.[/TD]
[TD="align: center"]4.[/TD]
[TD="align: center"]20px[/TD]
[TD]Srpska radikalna stranka – Dr Vojislav Šešelj
[/TD]
[TD="align: center"]1.219.436[/TD]
[TD="align: center"]29,46[/TD]
[TD="align: center"]78[/TD]
[TD="align: center"]-3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3.[/TD]
[TD="align: center"]3.[/TD]
[TD="align: center"]20px 20px[/TD]
[TD]Demokratska stranka Srbije – Nova Srbija – Vojislav Koštunica[/TD]
[TD="align: center"]480.987[/TD]
[TD="align: center"]11,62[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]-17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4.[/TD]
[TD="align: center"]5.[/TD]
[TD="align: center"]20px 30px Datoteka:JS-logo.PNG[/TD]
[TD]Socijalistička partija Srbije (SPS) – Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) – Jedinstvena Srbija (JS)[/TD]
[TD="align: center"]313.896[/TD]
[TD="align: center"]7,58[/TD]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Да, у Србији је први пут у свету опозиција фалсификовала изборе!Kad neko ne dozvoli nezavisnim posmatracima da nadziru izbore odmah ima sumnje , to je bilo kod nas 90-tih ,a na zalost
u Rusiji se i danas desava.
Sve kako odmice vreme mislim da su ti listici ustvari pripremljeni od strane SNS i DSS , ko zna sta je stvarno poslao kostunica u onom pismu .
Sto se tice vaseg mitingovanja ,ako skupite 1 000 000 kao 5.oktobra onda samo napred ... A ja se dobro secam da se godinama setalo i pre 2000-te
Imamo dokaz crno na belo da su Demokratska Stranka i SPS pokrali izbore.
Ovi izbori nisu legitimni i narod treba da izadje na ulice i da na ulici izborimo ponistavanje istih , i hapsenje funkcionera DS zbog teske izborne kradje.
a sto iz Rusije? Kakve veze oni imaju s nama, pa ih predlazes za posmatrace?
ja sam vec napisao ako su oni ukrali 3000 glasova opoziciji NA SAMO JEDNOM BIRACKOM MESTU GDE SU USPELI DA ZAMENE IZBORNI MATERIJAL IZRACUNAJ KOLIKO SU UKRALI AKO SU TO URADILI NA SAMO 200 BIRACKIH MESTA OD 10.000 KOLIKO SMO IH IMALI!?!?!?!
PREKO 600.000 GLASOVA!
A u Srbiji 100.000 glasova odlucuje ko je vlast a ko opozicija A NE SESTO HILJADA!!!
Pa bez kradje i lopovluka i DS i SPS bi bili danas ispod cenzusa!
"Hitman" sa Krstarice i tvoj drugar od pre 2 dana?
Ako mu je ono 3.000 listića onda je on verovatno dobio 27 miliona glasova...
Mislim upetostručimo i eto 27 miliona
Idem ulicom i sve se pitam ko mi ukrade 20 miliona...
Да, у Србији је први пут у свету опозиција фалсификовала изборе!
![]()
То пријатељу, иронијом и глоопошћу против крађе!!!To su Tomini listici...
vidim tebi mnogo lepo u srbiji zivis ekstra ides na letovanje na maldive i zimovanje u svajcarskoj, imas platu od 1000 evra itd. pa zato podrzavas ovu izbornu kradju.
E indikativno je da su se BAS DANAS AKTIVIRALI SPAVACI ZUTOG REZIMA - dellns i filatelista koji inace vec godinu i vise ne ucestvuju na forumu
Samo se aktiviraju po nalogu stranke , kad je tvrdo ko danas kad je otkrivena izborna kradja
U pitanju su bivsi moderatori, funkcioneri lopovskog rezima Borisa Tadica, koji su ovde progonili sve nas koji se zalazemo za slobodu , prosperitet i napredak Srbije. Banovali nas i sikanirali 1000 puta.
I posle se pitaju sto im se pominje familija....
zlikovci
Да, у Србији је први пут у свету опозиција фалсификовала изборе!
![]()
Mozda je ToNi dobio i izbore u Francuskoj, pa ga pokrali.![]()