Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e moji radikali jadni li ste. pukli ste ko zvecke i sad svoj neuspjeh pokusavate opravdat lazima i podvalama
koliko primecujem--forumasi simpatizeri SNS-a pocese da govore o izbornoj kradji...dok to nikolic nije rekao pricali su drugacije...kad li ce nas narod poceti misliti svojom glavom a ne glavama propalih i kriminalizovanih politicara..??
koliko primecujem--forumasi simpatizeri SNS-a pocese da govore o izbornoj kradji...dok to nikolic nije rekao pricali su drugacije...kad li ce nas narod poceti misliti svojom glavom a ne glavama propalih i kriminalizovanih politicara..??
Ovaj video sam postavila 7. maja. Prva.
Nema demonstracija.Mup je danas zabranio okupljanje...Sta bi sa demonstracijama, kad se krece?
Ево колико је СНС_у требало да одштампа џак листића - пет дана!Da Toma ima nameru da je napravi, ne bi se spremao za drugi krug presednickih izbora, nego bi izveo narod na ulice i trazio da se ovi izbori poniste.
.
За разлику од 5-октобра изгледа да је на помолу - СРПСКА НАРОДНА РЕВОЛУЦИЈА - !
![]()
![]()
Pastoru i ja verujem,jer je deo vladajuce koalicije,a ipak se buni.On je optuzio Canka da mu je ukrao glasove...A gde su tu jos i glasovo SVM i SRS ??? .. Licno verujem Pastoru sve sto je izjavio .... a to sto SRS cuti je njihov obraz ...
A gde su tu jos i glasovo SVM i SRS ??? .. Licno verujem Pastoru sve sto je izjavio .... a to sto SRS cuti je njihov obraz ...