A gde su tu jos i glasovo SVM i SRS ??? .. Licno verujem Pastoru sve sto je izjavio .... a to sto SRS cuti je njihov obraz ...
срс је свеједно пукао, немају шта да се буне,
гласови су отети од дсс снс свм и двери и пребачени жутаћима чеди и динкићу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde su tu jos i glasovo SVM i SRS ??? .. Licno verujem Pastoru sve sto je izjavio .... a to sto SRS cuti je njihov obraz ...
Pastoru i ja verujem,jer je deo vladajuce koalicije,a ipak se buni.On je optuzio Canka da mu je ukrao glasove...
A zamisli apsurda: URS u Zvecanu na Kosovu osvojio 30% glasovae pazi ovo konkretno svuda gde je dobio Pastor manje dobio je Canak vise i to u sredinama 100% madjarskim gde nikada nije mogao uzeti glas jedan
Jasno je 100% da su izbori pokradeni na svim nivoima
evo gledam sad dobili i siptari jednog poslanika, a nisu prosli cenzus do prekjuce i sad odjednom jesu.
Ovo je strasno u kakvoj lopovskoj drzavi mi zivimo u kakvoj tiraniji
Opozicija treba da pozove narod na ulice, ovi izbori da se poniste, ili da batale da se bave politikom
USTANAK!
A zamisli apsurda: URS u Zvecanu na Kosovu osvojio 30% glasova.Pa,ko ce jos poverovati,da ljudi sa kosova misle da ce biti deo "jakih regiona" i da ce im Mladjan dovesti Fiat,Juru,Panasonic na Kosovo...
![]()
Па је л' била конференција за штампу???
Bila je, nije niko prenosio!
срс је свеједно пукао, немају шта да се буне,
гласови су отети од дсс снс свм и двери и пребачени жутаћима чеди и динкићу
Kriminalci, oni još uvek sede u upravnim odborima preduzeća iako su ispali iz parlamena I POSLE kradje na izborima.Funkcioneri SRS-a su se uvalili u fotelje po gradskim odborima... zato i ne reaguju.
Nisu ludi da izgube fotelje.
cekaj, daj nek mi neko kaze: hoce li nikolic ucestvovati u drugom krugu ili ne ?
ja sad da glasam na namestenim izborima necu, a on ako hoce nek ucestvuje...
A gde su tu jos i glasovi SVM i SRS ??? .. Licno verujem Pastoru sve sto je izjavio .... a to sto SRS cuti je njihov obraz ...
Pa, dobro, bar se veseli Nojkic opet zacenioPa ovo je demokratija što bi nešto prenosili bez direktnog naredjenja?
Izgleda da će učestvovati- ali za dalje ćemo čuti.
I nisu ga uništili nego ga ostavili baš Tomi i Silikoncu da ih oni nadju .![]()
Ali, ja sam od vaših naučio da su Madjari fašisti i ubice Srba i da žele da otcepe vojvodinu i da ima onnaj županijski obraz - njihovi.
Nećete valjda s njim pod mišku?
A gde su tu jos i glasovi SVM i SRS ??? .. Licno verujem Pastoru sve sto je izjavio .... a to sto SRS cuti je njihov obraz ...
Pa, dobro, bar se veseli Nojkic opet zacenio))