Ja sam strani plaćenik i izdajnik iz Hrvatske.Manem78 je izbosne?Ja mislio iz Srbije![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam strani plaćenik i izdajnik iz Hrvatske.Manem78 je izbosne?Ja mislio iz Srbije![]()
Ne postoji ni za njihovog gazduZa njih dno ne postoji
ma nema bre izbora.
ovaj se nada tome kao sto se nada neka dileja sto sastavi tiket sa 12 parova ulozi 50 kinti i sanja da ce dobiti milione.
utopija.
znam da neće, ali isto tako i ja neću da primenjujem bilo kakav vid nasilja i da se poistovećujem sa bagromEvo, vladajući koji oporbu u svakom trenutku na izborima mogu potući do koljena, sve trče da ti ispune želje i prohtjeve.
Dobro došao u klubJa sam strani plaćenik i izdajnik iz Hrvatske.
Primate i komsije u klub?Dobro došao u klub![]()
Još kada bi vama do mozgova došla činjenica da većina ne podržava ni poziciju ni opoziciju već samo i isključivo studentske proteste...ovo je sve u stvari postala kao jedna dugometrazna opoziciona politicka kampanja nezadovoljnog velikog broja ljudi bez iakave ideje i palaa i cilja pa i opozicije, koja ce trajati do sledecih izbora..... vrlo iscrpljujuce po sveukupan narod u odnosu na benefite
mislis tolko ce ali babi da ostane razbojnikaБоље му је сад, јер после годину дана имаће 40 %
Ma gde ne bi tako velikog Srbina koji je pokazao sve najbolje sprske osobine ne bi primiliPrimate i komsije u klub?
da bi nesto doslo do mozga mora prvo da bude u srcu.Još kada bi vama do mozgova došla činjenica da većina ne podržava ni poziciju ni opoziciju već samo i isključivo studentske proteste...
Koji smo to MI?Ja nisam ni u jednoj stranci niti mi pada na pamet,radim u privatnoj firmi i niko me ne pita jesam li u stranci,gledaju kako radim i šta znam.Što se pokušaja dolaska na vlast sa ulice tiče,mnogo mi je žao što naša država Srbija nije preduzela određene mere i radnje kao što se to radi u Evropi.Nema šta da se vidi. Vi ćete. A onda bajbok![]()
pa u tom slucaju jos goreJoš kada bi vama do mozgova došla činjenica da većina ne podržava ni poziciju ni opoziciju već samo i isključivo studentske proteste...
Dokaži svoje tvrdnje.Ne verujem ti.Daj putovnicu ili kako se to kaže kod vas...Ja sam strani plaćenik i izdajnik iz Hrvatske.
mislis tolko ce ali babi da ostane razbojnika![]()
ti se vodi emocijama medju cetiri zida , to sto si ti emotivan ne mora neko da trpi po dzepuda bi nesto doslo do mozga mora prvo da bude u srcu.
problem mnogih je sto im do mozga dolazi iz lokacije udaljenoj malo vise juznije.
ako sam nesto naucio kolega, to je da je cista emocija jedino sto nas odvaja od stocnog ljudskog fondati se vodi emocijama medju cetiri zida , to sto si ti emotivan ne mora neko da trpi po dzepu
I meni je mnogo žao što nismo pravna i zakonska države kao evropske što su, pa da neki sami daju ostavke umesto što na to treba da ih prozovu 1, 5 miliona stanovnika na ulici.Koji smo to MI?Ja nisam ni u jednoj stranci niti mi pada na pamet,radim u privatnoj firmi i niko me ne pita jesam li u stranci,gledaju kako radim i šta znam.Što se pokušaja dolaska na vlast sa ulice tiče,mnogo mi je žao što naša država Srbija nije preduzela određene mere i radnje kao što se to radi u Evropi.
Zato vas VUCKO tako razbijaMa gde ne bi tako velikog Srbina koji je pokazao sve najbolje sprske osobine ne bi primili![]()
Misliš, ono, kada nas je bilo 1,5 miliona u BG? Baš nas razbio, alal mu veraZato vas VUCKO tako razbija
Kada vas komsije, siptari i susjedi tako zdusno podrzavaju
Ma jok, će se zovemo istočna Kolumbijauostalom kada sve ode u bunar svi cemo trpeti, jer nece biti plata, penzija, pola biznisa ce preko noci propasti, bice sok kada se sazna da se drzava izdrzavala preko kartelskih dilova sa drogom i oruzjem... ma...zivi bili pa videli.
pa kad si tako emotivan idi pisi pesme i mirisi cvece, idi u sumu , ne blokiraj saobracajako sam nesto naucio kolega, to je da je cista emocija jedino sto nas odvaja od stocnog ljudskog fonda