SNS i dalje na oko 45%

ovo je sve u stvari postala kao jedna dugometrazna opoziciona politicka kampanja nezadovoljnog velikog broja ljudi bez ikakve ideje i plana i cilja pa i opozicije, koja ce trajati do sledecih izbora..... vrlo iscrpljujuce po sveukupan narod u odnosu na benefite

ovo je sve u stvari postala kao jedna dugometrazna opoziciona politicka kampanja nezadovoljnog velikog broja ljudi bez iakave ideje i palaa i cilja pa i opozicije, koja ce trajati do sledecih izbora..... vrlo iscrpljujuce po sveukupan narod u odnosu na benefite
Još kada bi vama do mozgova došla činjenica da većina ne podržava ni poziciju ni opoziciju već samo i isključivo studentske proteste...

Nema šta da se vidi. Vi ćete. A onda bajbok 😊
Koji smo to MI?Ja nisam ni u jednoj stranci niti mi pada na pamet,radim u privatnoj firmi i niko me ne pita jesam li u stranci,gledaju kako radim i šta znam.Što se pokušaja dolaska na vlast sa ulice tiče,mnogo mi je žao što naša država Srbija nije preduzela određene mere i radnje kao što se to radi u Evropi.

Koji smo to MI?Ja nisam ni u jednoj stranci niti mi pada na pamet,radim u privatnoj firmi i niko me ne pita jesam li u stranci,gledaju kako radim i šta znam.Što se pokušaja dolaska na vlast sa ulice tiče,mnogo mi je žao što naša država Srbija nije preduzela određene mere i radnje kao što se to radi u Evropi.
I meni je mnogo žao što nismo pravna i zakonska države kao evropske što su, pa da neki sami daju ostavke umesto što na to treba da ih prozovu 1, 5 miliona stanovnika na ulici.

Back