- Poruka
- 12.559
Guta on nesto jace![]()
Krle pro koman, a?
Moguce, moguce... 
Krstanov doruchak za patrijo... shampione.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guta on nesto jace![]()
Moguce, moguce... 

Krle pro koman, a?Moguce, moguce...
![]()
Krstanov doruchak za patrijo... shampiJone.![]()

Далеко од тога да тебе или било кога мрзим,
тебе ми је жао,
а Тому, човека без части и образа,
презирем ...

Можда не знаИ кад смо код језика, због чега не пишеш ћирилицом,
где су ти лепа српска слова ЉЊШЂЧЋЖЏ ????

............. да подеси рачунар!!!

novcem i domaćim zadatkom koji moraš da sprovedeš u "svojoj" zemlji , a pri tom zahteva od tebe da se sve to drži u strogoj tajnosti, neće ni da se slika sa tobom ( Oli Ren), ni da te dočeka i isprati kako dolikuje, a bogme ni na toj njohovoj stranici se nigde i ne spominje ovaj sumnjivi susret, šta nam to govori i o kome ?

Ово си ладно могла да кажеш и у......... множини!!!
'
Можда не зна............. да подеси рачунар!!!

Миссиш 'вако ?![]()

Ne znam zašto nema naših fotografija. Nije ni važno. Ja kažem da sam bio, a možda im se učinilo da nisam dovoljno lep, da ću im poružneti sliku. „Žuti" su saznali za sastanak, nije im bilo pravo i uspeli su da svojim pritiscima postignu da ne dajemo zajedničke izjave. Jedino im je to uspelo. Ali, ne valja im to... - poručuje lider naprednjaka.

Ма да бре, а по принципу , а што би рекли јужносрбијанци :A ja nesto mislim da nije bilo sastanka, kao sto Sandrina vec rece.

, али битно да се разумемо!!!

Da ne ispoadne ovo kao sa tudjmanom, kada je sreo klintona u wc-u![]()

Nego, što se vi "žuti" ne falite kako ste sa Renom na hebi si mater i da ste ga tako dresirali da bez vaše dozvole ne sme ni da se slika s kim hoće , a ne da prizna običan susretić ?![]()

Opste je poznata stvar da oli ren igra kako tadic i jeremic zasviraju![]()
Vuka sam znala ali nisam znala da mu i Boki nalupava čvrge ako nnije poslušan
IZDAJAAAAAAСНС формира савет за европске интеграције
Рену сам рекао да се залажемо за ванредне парламентарне изборе и да се нова влада неће обрачунавати са стручњацима у Влади Србије
У Бриселу сам боравио на позив европског комесара Олија Рена. Мислим да је то преседан и да се први пут догодило да неко из дела опозиције за који се увек говорило да Србију не води у Европу добије овакав позив, каже за „Политику” лидер СНС-а Томислав Николић, који је јуче боравио у Бриселу.
Зашто је дошло до тог преседана?
У Европској комисији вероватно је закључено да СНС представља половину грађана Србије, да није против европских интеграција и да може много да помогне.
Да ли сте разговарали и о неким конкретним акцијама?
Раније смо одлучили да у оквиру странке формирамо савет за европске интеграције. Затражио сам помоћ у обуци младих људи које ћемо „бацити у ватру”.
http://www.politika.rs/rubrike/Politika/SNS-formira-savet-za-evropske-integracije.sr.html
Au breToma stvarno svaki dan u svakom pogledu sve vise napreduje
kaze formira savet za EU integracije i jos trazi od Oli Rena da mu u Briselu obucava naprednu omladinu , a svi znamo ko je sve isao tamo na obuku i sta to predstavlja
samo sto su ove iz starih prozapadnih partija ranije uglavnom sami stranci vrbovali i zvali na te skupove i obuke ,a Nikolic je otisao korak dalje pa se sam nudi i trazi da ih obucavaju
a zanimljivo je i da kaze kako se nece obracunavati sa strucnjacima iz sadasnje vlade ,bas me cudi
znaci posto je pokorio Brisel i EU , ocekujemo sledeci nastavak napredne price ,pod nazivom -Toma u Washington, D.C., ja cenim za jedno 6 meseci najkasnije![]()
Digla se iz mrtvih...Ma za mogVuka sam znala ali nisam znala da mu i Boki nalupava čvrge ako nnije poslušan
![]()
IZDAJAAAAAA

Vidiš nisam odavno bio, i odmah kazneni poeni...УПС (ј)
Ајд, можда чо'ек није упознат ...
ovi su skoro dve decenije ubedjivali narod da je srpska granica Virovitica,Karlobag,Karlovac..svaka druga rec im je bila izdajnici i strani placenici..a vidi sad 18 godina kasnije

sad su nove granice karlovac, karlobag, virovitica, minhen, rim, brisel......![]()