SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сањала сам ноћас како je један мој друг,који не иде на хор,дошао на генералну пробу и пред свима ми рекао како ми је лице пуно бубуљица и како ужасно изгледам,а ја сам га гађала сталком за ноте.

:hahaha:

:super::super::klap:

Moj najgrozniji san je bio da sam na nekoj zurci na kojoj nikog ne poznajem i svi imaju po 30 -40 godina, na poslednjem spratu solitera pored CK - poslovne zgrade Usce (taj soliter ne postoji) i da odjednom pocinje da duva jak vetar. O.O
Providna CK je prepuna ljudi koji su se svi nabili na zidove - prozore jer nemaju mesta da se okrenu koliko ih je, kao u gradskom prevozu ujutru :D, i soliter pocinje da se ljulja i svi vriste, i mi sa zurke vristimo i stakla na CK pucaju i svi ljudi popadaju i izginu.
Boze. O.O

Joj citala sam o tome davno. ;)
Neka baba je nedelju dana svake noci sanjala isti san, i onda je otisla kod psihijatra i rekao joj je da je mozda zbog toga sto nije ispunila neku rutinu koju je pre toga uvek radila.
Npr. nije oprala zube ili vecerala ili nije uradila nesto drugo na sta je navikla i sto je uvek do tada radila.
I baba je dosla kuci i izvalila da te nedelje nije zakljucavala kapiju.
A svako vece, pre nego sto ode da spava, ona zakljuca kapiju.
I kad je pocela opet da zakljucava kapiju pre nego sto ode da spava, prestala je da sanja stalno isti san. ;)

Neka baba je nedelju dana svake noci sanjala isti san, i onda je otisla kod psihijatra i rekao joj je da je mozda zbog toga sto nije ispunila neku rutinu koju je pre toga uvek radila.
Npr. nije oprala zube ili vecerala ili nije uradila nesto drugo na sta je navikla i sto je uvek do tada radila.
I kad je pocela opet da zakljucava kapiju pre nego sto ode da spava, prestala je da sanja stalno isti san. ;)

hm, zanimljivo

Vec 6 noci zaredom sanjam isti san.....

mozhda ga nisi ishamarao pred spavanje

Uh bolje da ti onda ne kazem sta ja nisam radio:mrgreen:.....

Ja sam pre neku noc sanjao neki nepovezani san kako smo drug i ja otisli da trazimo neke ukradene pare, i tu se neki covek umesao i mi ga ubijemo...i secam se kao da smo bezli pored kuce od nekog druga....:lol: Ko zna kome sam produzio zivot...:P

Poslednja izmena:
Ne secam se sta sam nocas sanjala.
Ali onu proslu noc, sanjala sam dosta ljudi.
I mogu vam reci, njihove reakcije u snu se mogu protumaciti, sve kao na javi, sve sto se desavalo.
Ima logike...

Моје другарице кажу да пред такмичење из хемије и физике сањају формуле,једначине итд. а мени се то никад није десило.:think:
Тих ноћи обично не сањам.

Моје другарице кажу да пред такмичење из хемије и физике сањају формуле,једначине итд. а мени се то никад није десило.:think:
Тих ноћи обично не сањам.

Ni meni se nije desilo. :eek:
Ni pred prijemni, ni pred takmicenja, kontrolne, nastupe ... nikad.
Mada kada ustanem posle takvih noci, ne osecam se kao da sam spavala. :neutral:

Danas sam sanjao: Dosao kao neki cirkus ispred moje zgrade, pustio majmuna da seta okolo...cledece cega se secam je da je gomila ljudi bila ispred zgrade, a svi su bili iz razlicitih zemalja. Tu se odjednom nasla moja sestra koja je samo stajala pored mene...pokusao sam da pricam sa jednim klincem na spanskom, ali iz nekog razloga on me nije razumeo iako sam pricao spanski perfektno(da to se desava samo u mojim snovima)...nakon toga se nalazim na jednoj zurci pored bazena, tu ugledam jednu devojcicu na koju sam se nekad zestoko palio(sad je malko poruznela, al' ono u snovima je ona stara)i secam se da smo zeznuli nekog lika sto prodaje kartei tu smo se nesto spandjali itd... Sto je najgore, keva me je probudila da bih ustao da jedem...Pokusao sam opet da zaspim i da pocnem opet da sanjam to, al' ***, nije uspelo...:sad2:

Back