Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE....Sanjam drugi deo mog nick-a...A ubicu se sigurno........
pre nekih 10 godina sanjala sam kako se moj deda, keva i ja vozimo u nekom camcu po nekom jezeru koje je bilo grozno mutno,boje blata. i kao u tom jezeru se nalazi gomila leseva i moj deda ih vadi,trese i kaci na strik!!!!???
bas me zanima da li neko moze da rastumaci....
Ja obicno sanjam da padam sa neke zgrade i slicno
Nema problema, kome god treba savet, neka kazhe, chika kreptoman pomazhe
A dobijete i bonu uz to![]()
Sanjala sam da sam bila s nekom devojkom :shock:
nemam pojma kojom :shock:
i bilo je xtra :shock:![]()
Uff... Toliko puta mi se desavalo da sanjam nesto skroz cudno i da posle nikako ne mogu da se setim da li je to bilo stvarno ili san. Uzasan osecaj. Najskorije sam sanjala da mi je umro brat i to mojom krivicom, ali su mi svi ponavljali kako ja nisam kriva i svi su me gledali sazaljivo, i cula sam mog tatu kako kaze mami: "...ali nemoj to nikada da joj prebacujes, dovoljno joj je tesko i ovako..."
A kada sam se probudila, on nije bio kuci. I plakala sam kao nikada do tad. Kako sam ga samo jako zagrlila, kad sam ga videla, a on mali jadnicak skroz se zbunio. Kad se samo setim... Brrrrrrrr....
Pamti pa chasti :rolleyes:znachi tako a?
dobro.
dobro.
sve ja pamtim.
ja u poslednje vreme ne sanjam nishta.
mozda zato shto spavam po par sati i to uglavnom u jutarnjim chasovima
Veoma cudan san..... Ja sam kao glumela u nekom filmu i tu je bila moja drugarica sa kojom sam se posvadjala; i svi su nas terali da se pomirimo a ona nije htela i ja sam onda plakala.![]()
ovo se tao extra rimuje.......svaka cast
ili to moze da znaci nesto lepo u skoli .... al svejedno neverujem u snove]
Svaka cast Nacika!Ja sam sinoc sanjala kako sam videla sestru koju nisam dugo videla.
![]()