SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam jednom sanjala da me princ juri oko wrtica :shock: i tako juri me on, ja bezim, i sledeca scena, dolazi moja baba, i ubija ga machem....
***, ne znam shto sanjam te gluposti... Mnogo samchitala bajke.,... :)

pre nekih 10 godina sanjala sam kako se moj deda, keva i ja vozimo u nekom camcu po nekom jezeru koje je bilo grozno mutno,boje blata. i kao u tom jezeru se nalazi gomila leseva i moj deda ih vadi,trese i kaci na strik!!!!???
bas me zanima da li neko moze da rastumaci....

To mi je bash grozan san.Al ne znam kako bih ga mogla rastumachiti....Bash je grozan! Samo sam chula da ne valja sanjati mutnu vodu i kad sanjash mutnu vodu da ti se taj dan desi neshto ruzno...

Sanjao sam kako se pripremam za skok sa neke litice...bila je mnoooogo visoko...i ja taman da skocim i dodje moj drug i gurne me...ja padnem dole i ubijem se, potom dodje neki nepoznat lik u sudiskom odelu i kaze PRESTUP...VISE SRECE SLEDECI PUT...
shibby

Uff... Toliko puta mi se desavalo da sanjam nesto skroz cudno i da posle nikako ne mogu da se setim da li je to bilo stvarno ili san. Uzasan osecaj. Najskorije sam sanjala da mi je umro brat i to mojom krivicom, ali su mi svi ponavljali kako ja nisam kriva i svi su me gledali sazaljivo, i cula sam mog tatu kako kaze mami: "...ali nemoj to nikada da joj prebacujes, dovoljno joj je tesko i ovako..."
A kada sam se probudila, on nije bio kuci. I plakala sam kao nikada do tad. Kako sam ga samo jako zagrlila, kad sam ga videla, a on mali jadnicak skroz se zbunio. Kad se samo setim... Brrrrrrrr....

I ja sam to isto sanjala,i to vise puta...Ne znam zasto.Najgori uzas.ali najgori...:-(:-( Nisam mogla da se smirim ceo dan.
Inace,stalno sanjam da padam sa vrha nekog solitera,jer imam fobiju od visine.Ali,to nije nista u poredjenju sa ovim prvim.

znachi tako a?
dobro.
dobro.
sve ja pamtim.

ja u poslednje vreme ne sanjam nishta.
mozda zato shto spavam po par sati i to uglavnom u jutarnjim chasovima
Pamti pa chasti :rolleyes: :lol: :lol: :lol:

[Prokomentarisala moja Sonja da si tachno ubola kome cjesh da poshaljesh sms sa djokicom :lol:]

Btw ljudi uvek sanjaju, samo shto se toga ne secjaju ;)

Veoma cudan san..... Ja sam kao glumela u nekom filmu i tu je bila moja drugarica sa kojom sam se posvadjala; i svi su nas terali da se pomirimo a ona nije htela i ja sam onda plakala. :(

Ja sam sanjala upravo nocas da asm u skoli da radim pismene vezbe - ja dobijam samo peticwe a moji drugovi 2 - 1 i ja samo kruzim po ucionici sva vazna ---- NAJBOLJI DJAK U ODELJENJU .... to sam sanjala mozda zato sto sam preopterecena skolom ???

da-ok...ne verujem u sanovnike .... a snove - nema sta da verujem - oni se desavaju ... i mislim da sanjamo kada smo necim optereceni ili ....npr ja gledam neeki film i sanjm ga ... nego ovo mi je jubilarna 100 poruka

Back