Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je rasprava oko toga da li je bolje sanjati lepe ili ruzne snove.
Tipa, vecina kaze da, kad sanja nesto lepo, kada se probudi, oseca se smireno i odmorno, a kada sanjaju ruzne stvari, bude se nervozni..
Kod mene je malo drugacije (a i nisam jedina, bar jedna koleginica kaze) i kad sanjam nesto lepo, ceo dan sam usrranog raspolozenja, cim se probudim i skontam da je na javi gore..
Ali zato kad imam nocne more ili sanjam da se nesto lose desava, a onda se probudim i shvatim da nije tako, predivno sam raspolozena.
S tim sto ima ljudi koji su svesni da sanjaju, pa im je svejedno kakvi su snovi
Kako je kod vas?

Ali pazi, ''đavola'' i nižih demona kao i anđela ima tušta i tma ali Satana je jedanPre neku noć sam sanjao đavola lično.
Takav sam ja... kod mene u snu samo selebritiji najvišeg ranga.

bilo bi dobro ako je tachno da se popodnevni snovi ne ispunjavaju... sanjala sam da se gushim, zatim da u ogledalu vidim kako mi je ispao prednji zub i zatim mi se ostali ljuljaju, shto normalno znachi smrt...![]()

Stvarno, ili si samo sanjala?danas je umro moj brat od ujaka...
Ja zadnjih dana ( pa i nedeljjaa) sanjam samo zivotnje i uzivam u snovima
Inace se stvarno misli da kada se sanja da ispadaju zubi ili kosa da ce neko umreti.
- - - - - - - - - -
Stvarno, ili si samo sanjala?
stvarno, a to sa zubima sam sanjala pre par nedelja, zato sam gore citirala svoj post...
Zao mi je zaista. Ja ponekad ( ali zaista jako,jako retko ) sanjam to sa zubima, kako se klate , ispadaju, kako sam u snu ocajna,
ali ipak mislim da je ovo kod tebe sada slucajnost.(san i java).
Moja je drugarica zbog bolesti, nekog stresa jede noci izgubila kosu ( ali zaista je bilo tako da je kosa ostala na jastku, a ona se
probudila potpuno celava. Mene je to njeno gubljenje kose dugo u sbu proganjalo, ali nije bilo nikakve smrti.
Eto, pominjete kosu, a ja baš sinoć sanjao... Kao, brijem se mašinicom, i odjednom skontam da sam slučajno(?) produžio do kose, i da sam već obrijao na keca popriličan deo. I ja, šta ću, nastavim do kraja. Nisam bio naročito očajan, ali brijem se i razmišljam kako bi bilo dobro da što pre opet izraste bar na centimetar.

More ti snovi nemaju nikakve veze sa stvarnoscu.Eto, pominjete kosu, a ja baš sinoć sanjao... Kao, brijem se mašinicom, i odjednom skontam da sam slučajno(?) produžio do kose, i da sam već obrijao na keca popriličan deo. I ja, šta ću, nastavim do kraja. Nisam bio naročito očajan, ali brijem se i razmišljam kako bi bilo dobro da što pre opet izraste bar na centimetar.
More ti snovi nemaju nikakve veze sa stvarnoscu.
Ja prosle noci sanjam predivan san. Kao nasla sam na nekoj livadi jedno belo macence i jedno belo stene i oni "cele noci" idu sa mnom, igraju se, ja ih milujem,
uutru sam pomislila da ce mi dan biti prelep, kad ono neki cirkus, nerviranje ( ne bas sada tragedija sekspirovskih razmera) tako da nocas nisam ni spavala.
a ne znam ni kako to sve da resim pa se jos uvek nerviram.
skinucesh neku brigu...![]()
Pa dobro, ni ne očekujem ja baš od snova da mi proriču budućnost i šalju dojave za tiket. Snovi bi trebalo da budu poruke naše podsvesti.More ti snovi nemaju nikakve veze sa stvarnoscu.
Ja prosle noci sanjam predivan san. Kao nasla sam na nekoj livadi jedno belo macence i jedno belo stene i oni "cele noci" idu sa mnom, igraju se, ja ih milujem,
uutru sam pomislila da ce mi dan biti prelep, kad ono neki cirkus, nerviranje ( ne bas sada tragedija sekspirovskih razmera) tako da nocas nisam ni spavala.
a ne znam ni kako to sve da resim pa se jos uvek nerviram.
Šta znači sanjati svog uslovno rečeno neprijatelja.. Ja sam sanjala ženu koja nam je mnogo
toga lošeg uradila.. Sanjala sam da sam je srela u nekom marketu kod nekih pantalona
na sniženju.. Obradovala mi se, rekla mi da sam lepa, sa njom je bio i njen potrčko (kuma)..
U snu je bila tako stara, na nekim mestima seda a na nekim samo tragovi farbane kose,
kosa onako kratka i kovrdžava, na mestima i proćelava, u licu sva izborana i stara...
Ako ikoga ne želim da sanjam onda je to ona..