Snovi

moram da zabelezim deo sna od pre neki dan, poshto se prvi deo vec ostvario...
...izlazim da to proverim ali je tu promenjena brava, a pored su vrata (kojih inache nema) kroz koja opet ulazim tamo...

Ja nazalost cesto sanjam ruzne snove. Ali mi je i onda drago jer vidim sta je potisnuto i sta me muci i tako onda bolje razumijem sebe. Npr. sanjam nekoga ko mi se svidja da ulazi sa drugom u prostoriji a ja sjedim sama. Mada sam prije neku noc sanjala da me je bivsi momak ubio, gurnuo sa vrha neke zgrade :eek: Kad sam ustala, bas sam se ruzno osjecala.

Ovo mi liči na podsvest/savest...Naravno ona često koristi brutalne slike da nam skrene pažnju na nešto što guramo u nju i pokušavamo da ''zabašurimo'' a tišti nas....

Ovo mi liči na podsvest/savest...Naravno ona često koristi brutalne slike da nam skrene pažnju na nešto što guramo u nju i pokušavamo da ''zabašurimo'' a tišti nas....

I meni, sto posto sam ubjedjena da podsvijest tradi dok spavamo, msm nisam rekla nista novo vec bih voljela da znam (jos) bolje da tumacim svoje snove. Definitvno bih mogla i malo do psihologa da prosetam :telefon:

meshala sam se u upravljanje nekog ko je vozio auto, da bih se zatim sama nashla na mestu vozacha... uspinjuci se do mosta za koji znam da je na granici sa nemachkom, odluchila sam da usporim...
ovo nije bio zeljeni pravac i trebalo se vratiti nazad, pa sam se u jednom trenutku nashla pored auta razmishljajuci kako treba da podesim sedishte...
imala sam u rukama neko chudno biciklo na sklapanje, koje sam stavila u gepek...
trazila sam od drugarice da mi doda naochare iz tashne i zatim krenula da sednem na mesto vozacha... na njemu se sad nalazio dechko kojeg znam i dodao mi klucheve ustajuci...

Sanjao sam neki nadrealni san, kakve obično i sanjam, sa nekim građevinama u vazduhu ali me je nešto uznemirilo i probudio sam se...Fin način na koji telo upozorava da sam se uspavao...

e sinoc nisam nishta vozila ali sam stigla peshice do svog rodnog mesta... kako sam uspela tako ladno da predjem stotinak kilometara nemam pojma...:confused:
pogled na sat i 10 uveche...
brojala sam neshto slichno zetonima...
:

Jako retko sanjam nesto ruzno u principu su to najcesce bajke (nevjerovatni dogadjaji i nevjerovatna kombinacija ljudi, ljepi predjeli,.....), cesto sanjam da letim i to me bas opusta.....

Ja često imam teškoća da razdvojim šta je kod tebe san a šta java:lol:

hehe, ovo je tema o snovima i valjda ne moram da napominjem "sinoc sam sanjala..." zatim, da sam odavde krenula peshice do svog rodnog mesta ta razdaljina bi se merila u hiljadama km... e, shto se zetona tiche, nije da ih nekad ne brojim u reali...;)

shalu na stranu, i ja imam ponekad taj problem...:p

auto u pokretu i ja ga nekako zaustavljam sa zadnjeg sedishta... svashta neshto i treba da podjem po to auto a nisam sigurna da cu umeti da ga nadjem...:confused:
hm, odredjen datum za koji svi znaju...

Bila je rasprava oko toga da li je bolje sanjati lepe ili ruzne snove.
Tipa, vecina kaze da, kad sanja nesto lepo, kada se probudi, oseca se smireno i odmorno, a kada sanjaju ruzne stvari, bude se nervozni..

Kod mene je malo drugacije (a i nisam jedina, bar jedna koleginica kaze) i kad sanjam nesto lepo, ceo dan sam usrranog raspolozenja, cim se probudim i skontam da je na javi gore..
Ali zato kad imam nocne more ili sanjam da se nesto lose desava, a onda se probudim i shvatim da nije tako, predivno sam raspolozena.

S tim sto ima ljudi koji su svesni da sanjaju, pa im je svejedno kakvi su snovi :lol:

Kako je kod vas?

necu bre nista vise da sanjam :evil:
smorise me snovi, i svakog se sjecam
ne mogu da sklopim oci ni minut a da nesto ne sanjam
bukvalno imam osjecaj da sam budna i svjesna svakog momenta, cak i kad spavam

hocu bre da odmorim ovaj jadni mozak malo :(

bilo bi dobro ako je tachno da se popodnevni snovi ne ispunjavaju... sanjala sam da se gushim, zatim da u ogledalu vidim kako mi je ispao prednji zub i zatim mi se ostali ljuljaju, shto normalno znachi smrt...:neutral:

Ja kao iskusni sanjoterapeut , mogu ti reci postoje izvesne sanse da ti se nesto lose desi, ne smrt ali, svakako to sto si danju sanjala je olaksavajuca okolnost. ipak. preporucujem ti da posetis nekog san terapeuta, dream therapist, ili dreamworker, a tamo gde si, ako nisi u Bg.

Svi ostali zainteresovani u Beogradu mogu da mi se jave na pp, Jedna noc spavanja i sananja sa mnom donosi vam gotovo garantovan boljitak. Lecenje se vrsi tako sto hakujem vas san i unosim sareniilo. cvece prirodu pticice i slicne vesele stvari u vas san... izbacivsi sivilo, nemani, zveri i druge negativne situacije i uzroke losih snova, sto vam automatski pomaze da vam se na javi obistine pozitivni scenariji. Po zelji ubacujem ono sto trazite ili blank program ako ne zelite nista da sanjate. Ako je vase snoboljenje lakse prirode dovoljna je jedna seansa, ako teze nekoliko njih i na duze staze.

Za razliku od Frojdove psihoanliticke metode san terapije, moja ucenja se osljanjaju na efikasniji Dom Kobov dream catch metod ulaska u vas san, i kreaciju lepseg scenarija, delujuci u kvantumskoj formi zvanoj dream wind.. ciji naglasak nije kao kod Frojda ili Junga na analizi vasih snova koje mi ispricate..., vec korenitom suzbijanju i odnosenju mracnih negativnih energija sa lucidnog arhetipskog nivoa kao izvora traumaticnih scenarija koji vas napadaju dok sanjate. (ulaskom u vas san uvidecu sam u cemu je problem i to resiti efikasno, posto ulazim na veoma visoke nivoe vase podsvesti delujuci kroz hipofizu sanse su da se posle budjenja ne secate mene i moje borbe) U terapijsku svrhu koristim jos i kristale i jos neke holisticke alate, kao pojacivace veze sa Chi energijom univerzuma koji eliminisu negativna astralna tela iz vase spavace sobe. Postoji svakako i minimalne sanse da ulaskom u vas san stradam u borbi, i da se desi da me vasi demoni obuzmu, ipak to se do sad nije desilo u mojoj dugogodisnjoj praksi iako je bilo napetih situacija.

Terapija se vrse diskretno (ono sto vidim ostaje tajna), platonski bez dodira ukoliko je to moguce, vi imate opciju mog spavanja u istom krevetu, pored ili na stolici. Svaka insinuacija da je ovo paravan za prostituciju, za mene je uvredljiva. Svakako necu ugroziti svoju dream profesiju samo da vama ucinim nesto nazao dok spavate ili pokradem. Ukoliko ipak zelite blag dodir zarad lakseg utonuca u san - uskoro zavrsavam kurs cuddle terapeuta ( profi mazilac), i mogu vam ponuditi i tu opciju (uz ekstra cenu) zarad lakseg utonuca u san.

Clanovi foruma sa vise od 300 postova dobijaju popust.
Radim i skajp sesije. samo ukljucite kameru uperite je na krevet i zaspite, ja bdim nad vama i brinem za sve ostalo astralnom projekcijom, vi samo spavajte sanjajte.
(Ovaj metod nudi manje garancije uspeha.u lecenju i u eksperimentalnoj je fazi i nacini placanja jos nisu utvrdjeni, stoga mozda dobijete i free trial)

Sanjah onoga ko mi se sviđa. Vozim se kući u autobusu, na stanici stoji on, smeje se, prelepi beli zubi,
nije siguran da li želi da uđe te autobus prolazi kraj njega, zatim počinje da trči i maše vozaču da stane,
autobus se zaustavlja i odjednom autobus se pretvara u ogromni, ogromni brod i ja sa te velike visine broda gledam
dole u njega onako malenog......

Ako ne bude tumačenja nije ni bitno, samo sam htela da podelim sa nekim svoj
san ;)

Da nisi gledala titanik ne bi sanjala brodove. :) iako mi analiza snova nija glavna struka, reci cu svoje tumacenje.

uglavnom i ti kao ova iznad imate sexualne motivisne snove, autubus je logicno kao simbol za muski polni ud, ali ujedno i zenski ako je gsp jer ima tri otvora, stoga primarni seksualni simbol, u pokretu predstvlja pojacan nagon, a biti unutra domnatnost u vezi i zaljubljenost ,ako ima ljudi unutra pozitivan je signal, Shodno cetvrtastom obliku autobusa u bliskom periodu ti si pod uticajem saturna, i dimenziji prve (eventualno druge cakre) zavisi od boje autobusa., Transformacija u brod u luci (kita u vlaznoj ogromnoj vagini) je novi makro nivo moguce buducnosti odnosa, prelazak pod uticaj morskog Neptuna, .. Svakako bi bilo bolje da ste zajedno u busu i brodu, a smanjivanje te osobe predstavlja tvoju zabrinutost da mu je plovni ud mali ili eventualno ukazuje na buduci los seksualani i sveukupan odnos. Neodlucnost njegova izazvana je dilemom oko uticaja roditelja, njegova ili tvoja dilema, tako gledano majka predstavlja zemlju kopno, a otac vozilo. Beli zubi i osmeh su znak da je finansijski uspesan covek.

Uglavnom preporucujem Snoterapiju.. i ubacivanje velikog.. momka ko brod u san i potom vas zajedno u nekom camcu na reci sa suncem na horizontu. Sunce je bitno jer predstavlja moguce dete.

Back