Snovi

Hmm...Snovi su za mene jedna vrlo zanimljiva i posebna tema. : )
Ja se uglavnom probudim rano, oko 6 sati ujutro, ali nastavim da spavam i tada uglavnom sanjam prilicno realisticne stvari, npr. dogadjaje koji su me snasli prethodni dan, samo sanjam obrnuto ili sl.
Smatram da su takvi snovi dosta korisni jer tada mozemo uociti dosta toga sto nas muci, a nismo ni svesni toga tokom budnog stanja. : )

Sanjam u poslednje vrem ljude iz prošlosti iz o snovne muške i ženske, prijatelje ili simpatije, razmišljam o nekima verovatno zato...Kontext je i loš i dobar, noćas je bio dobar...:)

poslednji san mi je bio naucna fantastika.:mrgreen:..na zemlju sleteli marsovci koji izgledaju kao cika baja iz crtaca...a brod kojim su doleteli veliki cika baja...razleteli se po okolini ruseci sve pred sobom...slusa se bat njihovih nogu svuda ....okolo...i onda se probudim :sad2:

i sinoć i preksinoć njesra od snova
prvo nešto sa zombijima, kosturima, ne'am pojma..
a ne gledam horor filmove, ne volim
sinoć više stvari
deo gde me neka deca jure
(traume iz detinjstva, nisam bila hrabra ni jaka, al' sam bila brza, na sreću)
onda vuk, tj. vučica koja meni i sestri objašnjava kako može kost ugrizom da nam slomi, ali ne želi.. sestru je ugrizla kontrolisano, htela i mene, ja sam pobegla..
pobegla kod poznanice koja mi je rekla da ne želi da se druži sa mnom jer nikako nećemo uklopiti njenog novog dečka i familiju mog supruga, 2 različita sveta :eek:
a veze nema, nego ajd
i ja plačem.. vratim se kući, sestra mi prenosi poruku od vučice..
kako ne treba da bežim jer smrt će nas svakako stići, čak i pre ukoliko probamo da se izvučemo :eek:
a onda psi laju, laju..
nas dve gledamo kroz prozor.. pojavljuju se psi sa odranom kožom na grudima
zaključavamo vrata i krijemo se jer su blizu kuće..
jezivo :(
dok smo se krile i nadale da neće uleteti unutra, neko nam je rekao da to inače rade u selu s vremena na vreme :eek:
ovo povezujem sa maminom pričom da kod njih jednom nedeljno (ili mesečno :think: ) ubijaju pse lutalice..
i probudih se..

p. s. i sve to u boji

Ima i ja takve snove...Samo meni nisu ni potpuno strašni ni potpuno smešni uvek se desi nešto što ih skrene na jednu ili drugu stranu..

haha, vidimo se sutra...:p

Šta bi s tobom? ;)

poslednji san mi je bio naucna fantastika.:mrgreen:..na zemlju sleteli marsovci koji izgledaju kao cika baja iz crtaca...a brod kojim su doleteli veliki cika baja...razleteli se po okolini ruseci sve pred sobom...slusa se bat njihovih nogu svuda ....okolo...i onda se probudim :sad2:

A tebe ne diraju, kao da ne vide?
Zaobilaze te neke promene/iznenađenja, ali ipak nešto drastično veliko ...
:neutral:

i sinoć i preksinoć njesra od snova
prvo nešto sa zombijima, kosturima, ne'am pojma..
a ne gledam horor filmove, ne volim
sinoć više stvari
deo gde me neka deca jure
(traume iz detinjstva, nisam bila hrabra ni jaka, al' sam bila brza, na sreću)
onda vuk, tj. vučica koja meni i sestri objašnjava kako može kost ugrizom da nam slomi, ali ne želi.. sestru je ugrizla kontrolisano, htela i mene, ja sam pobegla..
pobegla kod poznanice koja mi je rekla da ne želi da se druži sa mnom jer nikako nećemo uklopiti njenog novog dečka i familiju mog supruga, 2 različita sveta :eek:
a veze nema, nego ajd
i ja plačem.. vratim se kući, sestra mi prenosi poruku od vučice..
kako ne treba da bežim jer smrt će nas svakako stići, čak i pre ukoliko probamo da se izvučemo :eek:
a onda psi laju, laju..
nas dve gledamo kroz prozor.. pojavljuju se psi sa odranom kožom na grudima
zaključavamo vrata i krijemo se jer su blizu kuće..
jezivo :(
dok smo se krile i nadale da neće uleteti unutra, neko nam je rekao da to inače rade u selu s vremena na vreme :eek:
ovo povezujem sa maminom pričom da kod njih jednom nedeljno (ili mesečno :think: ) ubijaju pse lutalice..
i probudih se..

p. s. i sve to u boji

Ako ti je majka skoro pričala o takvim dešavanjima, ubijanju pasa, onda je to zato...
A analiza otpočetka:
Strah od nepoznatog, strah od promena ...
Onda ponovo uleće, sama kažeš deo iz sećanja - tvoje detinjstvao, ;
Sad ovde čudno ... je li tvoja sestra ikako povređena od strane vaše majke? To je to, ako jeste, ako nije onda je povređena od bliske osobe, a verovatno i dominantnije..
Opet tvoja dešavanja sa poznanicom to... iz života, sumnjaš u taj odnos te dve porodice...
Imaš podršku stvarnih prijatelja, ali nisu dovoljno moćni da ti pomognu.
A kraj sna? Jesu vas pojele? Pobegle ste? ;)
Snovi su čudni, kazuju mnogo :D

drugarica iz berlina se pojavljuje da se vidi sa mnom i donosi mi ruze...:eek: sudeci po nekim ranijim snovima ona mi nije bash dobra na snu... josh sad s ruzama...:roll: bice verovatno neshto ruzno...:neutral:
zatim sam sanjala lika koji se zove milosh... to bi vec trebalo da je bolje, neshto milo valjda... mesec mart po pitanju nekog reshenja, mislim da znam i na shta bi ovo trebalo da se odnosi... znachi, tumachenje mi ne treba, samo sam zabelezila san, msm shto da vodim doma beleshke kad mogu na forumu...:p

Ja sanjala penjem se stepenicama nekim, znam gde sam pošla jednoj poznanici, a oko mene mrak, mračno stepenište, ja osećam strah, ali nastavljam da se penjem i dalje ... i tu sam se probudila, da li sam stigla do nje , te poznanice ili ne ne znam. A s njom i nemam neki kontakt, ko zna zašto sanjah baš nju. :confused:
I još, sa strane tih stepeništa kao ulazi neki, izlazi na terase neke i sve to mračno, ja samo pogledam u ta vrata i ne svraćam , ne ulazim ni na jedna idem pravo ka vrhu, kao ka stanu tom gde ova živi. Sa mnom je moj muž, idemo, ne pričamo ništa usput. :neutral: I probudila se uplašena :sad2: :sad2: :sad2:

Ja sanjala penjem se stepenicama nekim, znam gde sam pošla jednoj poznanici, a oko mene mrak, mračno stepenište, ja osećam strah, ali nastavljam da se penjem i dalje ... i tu sam se probudila, da li sam stigla do nje , te poznanice ili ne ne znam. A s njom i nemam neki kontakt, ko zna zašto sanjah baš nju. :confused:
I još, sa strane tih stepeništa kao ulazi neki, izlazi na terase neke i sve to mračno, ja samo pogledam u ta vrata i ne svraćam , ne ulazim ni na jedna idem pravo ka vrhu, kao ka stanu tom gde ova živi. Sa mnom je moj muž, idemo, ne pričamo ništa usput. :neutral: I probudila se uplašena :sad2: :sad2: :sad2:

ne znam shta je mrak u snu ali penjanje je uspeh...

mamu i zivo meso - to je bolest... dobro je samo shto sam htela da ga bacim... mog advokata... neko mu shalje neke stvari, ja treba da mu ih predam i gledam shta sve ima, a on tu...:roll: planiram da ga neshto pitam...

mamu i zivo meso - to je bolest... dobro je samo shto sam htela da ga bacim... mog advokata... neko mu shalje neke stvari, ja treba da mu ih predam i gledam shta sve ima, a on tu...:roll: planiram da ga neshto pitam...

Plašiš se za majku .. sad opravdano ili ne, ne znam ...
Ne usuđuješ se da se obratiš nekom licu, možda poslodavcu, nekom nadređenom, možda čak i bukvalno advokatu, nekom uniformisanom licu, možda ... to sad ti poveži sa svojim dešavanjima. Sretno, Helena, i napred!

dobro je ste isli nagore...;)

Plašiš se za majku .. sad opravdano ili ne, ne znam ...
Ne usuđuješ se da se obratiš nekom licu, možda poslodavcu, nekom nadređenom, možda čak i bukvalno advokatu, nekom uniformisanom licu, možda ... to sad ti poveži sa svojim dešavanjima. Sretno, Helena, i napred!

naravno da se plashim, nije dobro u poslednje vreme...
hvala draga...

Back