Snovi

drugarica iz berlina se pojavljuje da se vidi sa mnom i donosi mi ruze...:eek: sudeci po nekim ranijim snovima ona mi nije bash dobra na snu... josh sad s ruzama...:roll: bice verovatno neshto ruzno...:neutral:
zatim sam sanjala lika koji se zove milosh... to bi vec trebalo da je bolje, neshto milo valjda... mesec mart po pitanju nekog reshenja, mislim da znam i na shta bi ovo trebalo da se odnosi... znachi, tumachenje mi ne treba, samo sam zabelezila san, msm shto da vodim doma beleshke kad mogu na forumu...:p

ruze + drugarica baksuz=neke vesti koje ce da te bocnu i zabole.
mi+losh = ti + ne nesto bajno da ti se desi (kakvo mu pa to ime, i nije neko dobro).

ali tako zivot ide , po dolinama i planinama = bice bolje. i zovi tu drugaricu preko anonimnog broja u sred noci i tako vec znas...

Ja sanjala penjem se stepenicama nekim, znam gde sam pošla jednoj poznanici, a oko mene mrak, mračno stepenište, ja osećam strah, ali nastavljam da se penjem i dalje ... i tu sam se probudila, da li sam stigla do nje , te poznanice ili ne ne znam. A s njom i nemam neki kontakt, ko zna zašto sanjah baš nju. :confused:
I još, sa strane tih stepeništa kao ulazi neki, izlazi na terase neke i sve to mračno, ja samo pogledam u ta vrata i ne svraćam , ne ulazim ni na jedna idem pravo ka vrhu, kao ka stanu tom gde ova živi. Sa mnom je moj muž, idemo, ne pričamo ništa usput. :neutral: I probudila se uplašena :sad2: :sad2: :sad2:

tumaras a ne znas gde ides i najgore je sto nisi nigde stigla, tj. jos uvek nisi sigurna kako ces do toga da dodjes. ne osvrces se na izazove sa strane jer te i od toga strah. vazno je da se penjes i da imas podrsku, makar cutljivu. ne boj se...negde probaj da usput upalis svetlo (u zivotu mislim).

tumaras a ne znas gde ides i najgore je sto nisi nigde stigla, tj. jos uvek nisi sigurna kako ces do toga da dodjes. ne osvrces se na izazove sa strane jer te i od toga strah. vazno je da se penjes i da imas podrsku, makar cutljivu. ne boj se...negde probaj da usput upalis svetlo (u zivotu mislim).

Daaaaaaaaaaaaaaaa, hvala, tako je, samo za ova svetla nesto razmisljam, mozda da virnem malko sa strane, imam cilj, ali nije jos siguran, i zato valja malo i pogledati, upaliti ta svetla.
HVALA!

Sanjam da se nalazim u sred rečnog korita, par prijatelja i moja sestra. Okruženi smo rekom koja više liči na plitki potok. U momentu sestra mi reče da mora u wc i odlazi. Nakon određenog vremena nailazi bujica, voda čak izvire iz zemlje. Prijatelji i ja uspevamo da pobegnemo i onda kreće agonija gde mi je sestra.. I onda vidim je kako pluta u reci, neka žena vadi njeno beživotno telo iz reke i drži je u naručju, budim se jecajući.. I sada se uplašim kada se setim tog prizora.. Ne znam šta to znači.. Smrt u snu bi trebala biti dobra tj produžiti život toj osobi na javi, nadam se.....................

Cesto sanjam da je stan u kome navodno zivim sasvim neki drugi stan, mada mi izgleda poznato. Uvek je to neki drugi stan ili kuca, uvek je prostran je i otkrivam u snu da ima jos nekih prostorija.
Toliko se cesto ponavlja san da vec pocinjem da mislim da ima neko znacenje.

Cesto sanjam da je stan u kome navodno zivim sasvim neki drugi stan, mada mi izgleda poznato. Uvek je to neki drugi stan ili kuca, uvek je prostran je i otkrivam u snu da ima jos nekih prostorija.

stan/kuca pokazuje nashu unutrashnjost ili nash zivot... valjda upoznajesh sebe tim otkrivanjem...

Sanjam da se nalazim u sred rečnog korita, par prijatelja i moja sestra. Okruženi smo rekom koja više liči na plitki potok. U momentu sestra mi reče da mora u wc i odlazi. Nakon određenog vremena nailazi bujica, voda čak izvire iz zemlje. Prijatelji i ja uspevamo da pobegnemo i onda kreće agonija gde mi je sestra.. I onda vidim je kako pluta u reci, neka žena vadi njeno beživotno telo iz reke i drži je u naručju, budim se jecajući.. I sada se uplašim kada se setim tog prizora.. Ne znam šta to znači.. Smrt u snu bi trebala biti dobra tj produžiti život toj osobi na javi, nadam se.....................

pre svega pokazuje strah, bojazan za nju, da ce joj se nesto zlo desiti, iznenada, nenajavljeno.

kao sto je Helena rekla, stanovi su u stvari ti sama, ti koja se menjas (poznato ali uvek sa nekim novinama). jako je dobro da je taj stan prostran, da ima sirinu (ne osecas se teskobno u sebi i sa sobom), kao i to da si pod-svesna da u tebi ima jos toliko toga neotkrivenog, novog sto ce te tek pribliziti sebi. jednostavno Znas da sa sobom jos uvek nisi "izasla na kraj" i da tek predstoji ekspanzija u svakom smislu...lep san.

Desiće ti se iznenađenje, i to prijatno. Tvoja sestra neće biti uz tebe tada. Želiš njoj takvu /sličnu sreću, ali nije joj to sada na redu... Ona ima druge planove, koji će tebe da zbune.

Dvoumiš se, tačnije ni sama ne znaš šta želiš, počneš jedno, staneš, započneš drugo.
Usredsredi se na jedno.

stan/kuca pokazuje nashu unutrashnjost ili nash zivot... valjda upoznajesh sebe tim otkrivanjem...

kao sto je Helena rekla, stanovi su u stvari ti sama, ti koja se menjas (poznato ali uvek sa nekim novinama). jako je dobro da je taj stan prostran, da ima sirinu (ne osecas se teskobno u sebi i sa sobom), kao i to da si pod-svesna da u tebi ima jos toliko toga neotkrivenog, novog sto ce te tek pribliziti sebi. jednostavno Znas da sa sobom jos uvek nisi "izasla na kraj" i da tek predstoji ekspanzija u svakom smislu...lep san.

Dvoumiš se, tačnije ni sama ne znaš šta želiš, počneš jedno, staneš, započneš drugo.
Usredsredi se na jedno.

Zanimljivo. Kazu kada se tumace snovi moras sam da izneses svoje asocijacije. I otprilike je to isto, stan predstavlja mene.
Samo sto nikako nisam mogla da povezem jer je u snu to otkrivanje novih prostorija uvek bilo prijatno iznenadjenje, a osecam se bas konfuzno i manje prijatno kad ne znam sta hocu, jer je to fakat stanje na terenu u ovom trenutku.

Poslednja izmena:
Zanimljivo. Kazu kada se tumace snovi moras sam da izneses svoje asocijacije. I otprilike je to isto, stan predstavlja mene.
Samo sto nikako nisam mogla da povezem jer je u snu to otkrivanje novih prostorija uvek bilo prijatno iznenadjenje, a osecam se bas konfuzno i manje prijatno kad ne znam sta hocu, jer je to fakat stanje na terenu u ovom trenutku.

I sam avatar kazuje, gledaš na dve strane ...

Sve na papir, pa kao da citas za drugog.:cistinaocare: Kao sto ne mogu da ocenim na sebi da li je neka odevna kombinacija dobra i da li mi stoji. Samo rukom sakrijem odraz lica u ogledalu i onda vise uopste nemam probem, a ne znam uopste u cemu je fora. :lol:
Za konkretne probleme ne mogu da pomognem ni sebi, ni drugima, ocigledno. :lol:

sanjala sam kako mi je jedan lik ukrao kofer i josh je na tom koferu pisalo moje ime :roll:
nisam bila sigurna shta je sve u njemu, znajuci da ima dobrih stvari a razmishljajuci da li su i neke knjige
zatim sam sela za neki sto da zapalim cigaretu i reshavam sudoku
e svashta

sanjala sam kako mi je jedan lik ukrao kofer i josh je na tom koferu pisalo moje ime :roll:
nisam bila sigurna shta je sve u njemu, znajuci da ima dobrih stvari a razmishljajuci da li su i neke knjige
zatim sam sela za neki sto da zapalim cigaretu i reshavam sudoku
e svashta

Svesna si da si izbubila nešto svoje, mada ne znaš šta je to "izgubljeno" baš :think:, ... ali ipak se pomirila sa tim i krenula dalje :ok: Vrlo pozitivno!

Back