HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) ubijaju pse lutalice..haha, vidimo se sutra...![]()
poslednji san mi je bio naucna fantastika...na zemlju sleteli marsovci koji izgledaju kao cika baja iz crtaca...a brod kojim su doleteli veliki cika baja...razleteli se po okolini ruseci sve pred sobom...slusa se bat njihovih nogu svuda ....okolo...i onda se probudim
![]()

i sinoć i preksinoć njesra od snova
prvo nešto sa zombijima, kosturima, ne'am pojma..
a ne gledam horor filmove, ne volim
sinoć više stvari
deo gde me neka deca jure
(traume iz detinjstva, nisam bila hrabra ni jaka, al' sam bila brza, na sreću)
onda vuk, tj. vučica koja meni i sestri objašnjava kako može kost ugrizom da nam slomi, ali ne želi.. sestru je ugrizla kontrolisano, htela i mene, ja sam pobegla..
pobegla kod poznanice koja mi je rekla da ne želi da se druži sa mnom jer nikako nećemo uklopiti njenog novog dečka i familiju mog supruga, 2 različita sveta
a veze nema, nego ajd
i ja plačem.. vratim se kući, sestra mi prenosi poruku od vučice..
kako ne treba da bežim jer smrt će nas svakako stići, čak i pre ukoliko probamo da se izvučemo
a onda psi laju, laju..
nas dve gledamo kroz prozor.. pojavljuju se psi sa odranom kožom na grudima
zaključavamo vrata i krijemo se jer su blizu kuće..
jezivo
dok smo se krile i nadale da neće uleteti unutra, neko nam je rekao da to inače rade u selu s vremena na vreme
ovo povezujem sa maminom pričom da kod njih jednom nedeljno (ili mesečno) ubijaju pse lutalice..
i probudih se..
p. s. i sve to u boji
Šta bi s tobom?![]()
Strašno!

sudeci po nekim ranijim snovima ona mi nije bash dobra na snu... josh sad s ruzama...

Eee, javi mupa i nije toliko strashno, malo se zezam, ali nisam ga sanjala godinama...![]()

Eee, javi mu
Sanjao sam jutros da su me zvali nešto iz firme i zaista me zvali oko 10 sati..![]()

I probudila se uplašena

Ja sanjala penjem se stepenicama nekim, znam gde sam pošla jednoj poznanici, a oko mene mrak, mračno stepenište, ja osećam strah, ali nastavljam da se penjem i dalje ... i tu sam se probudila, da li sam stigla do nje , te poznanice ili ne ne znam. A s njom i nemam neki kontakt, ko zna zašto sanjah baš nju.
I još, sa strane tih stepeništa kao ulazi neki, izlazi na terase neke i sve to mračno, ja samo pogledam u ta vrata i ne svraćam , ne ulazim ni na jedna idem pravo ka vrhu, kao ka stanu tom gde ova živi. Sa mnom je moj muž, idemo, ne pričamo ništa usput.I probudila se uplašena
![]()
![]()
![]()
mamu i zivo meso - to je bolest... dobro je samo shto sam htela da ga bacim... mog advokata... neko mu shalje neke stvari, ja treba da mu ih predam i gledam shta sve ima, a on tu...planiram da ga neshto pitam...
Ja sanjala penjem se stepenicama nekim, znam gde sam pošla jednoj poznanici, a oko mene mrak, mračno stepenište, ja osećam strah, ali nastavljam da se penjem i dalje ... i tu sam se probudila, da li sam stigla do nje , te poznanice ili ne ne znam. A s njom i nemam neki kontakt, ko zna zašto sanjah baš nju.
I još, sa strane tih stepeništa kao ulazi neki, izlazi na terase neke i sve to mračno, ja samo pogledam u ta vrata i ne svraćam , ne ulazim ni na jedna idem pravo ka vrhu, kao ka stanu tom gde ova živi. Sa mnom je moj muž, idemo, ne pričamo ništa usput.I probudila se uplašena
![]()
![]()
![]()
dobro je ste isli nagore...![]()

pa nestabilnost tico....drzite se jako
, biće ok...Plašiš se za majku .. sad opravdano ili ne, ne znam ...
Ne usuđuješ se da se obratiš nekom licu, možda poslodavcu, nekom nadređenom, možda čak i bukvalno advokatu, nekom uniformisanom licu, možda ... to sad ti poveži sa svojim dešavanjima. Sretno, Helena, i napred!