neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivsheg Shefa... Drugaricu koja mi javlja gde treba da idem da radim... Josh neke ljude koji komentarishu kako kad tamo stignem treba da se javim Tom i tom... Zatim prugu preko koje prêtrchavam jer vidim da n'a drugi kolosek nailazi voz u koji treba da udjem... Medjutim taj voz je negde ushao pogreshno, stoji zakrivljen i meni je to smeshno...![]()
. Imaš nekog ko ti "urgira" za radno mesto neko.
??
Da samo to, neki film, ili toJa sam sinoć sanjao da sam operativac obavještajne službe i ja onda kao nekako otkrijem da ona glumica Mira Furlan radi za neku stranu obavještajnu službu, ili je neki diverzant, ne sjećam se najbolje. Onda ti ja nju kidnapujem, odvedem je do neke livade i likvidiram je metkom u čelo. Kasnije se valja nekako promjenilo stanje u državi i počne istraga u vezi tog ubistva. Čini mi se da sam potom pobio i neke svedoke, murija je sve bliža da shvati da sam ja odgovoran za sve, a i neki kriminalci me ganjaju jer žele da se osvete što sam nekog njihovog ubio, ja se skrivam, bježim od svih, preživljavam 5 atentata u pola sata...Nije mi bilo nimalo prijatno, mogu vam reći.
Nekidan sam u Blicu čitao neki tekst o atentatima UDBE, mora da mi je to poslužilo kao inspiracija za ovaj san.

Zanimljivo ovo, pozitivan san
Staro radno mesto si brzo ostavila iza sebe, nije ti se ni dopadalo.To je dobro.
Naravno da imaš želju da radiš negde. Imaš nekog ko ti "urgira" za radno mesto neko.
??
Na kraju se sve dobro završava velikim iznenadjenjem, ja mislim da ćeš doći do posla kome se nisi nikako nadala
Moje tumačenje, eto.
upravo je za ovo mesto i krenulo bash preko ove drugarice koju sam sanjala... 
da, ostavila sam ga brzo silom prilika...
imam...upravo je za ovo mesto i krenulo bash preko ove drugarice koju sam sanjala...
mene malo zbunjuje kraj sna, a volela bih da si u pravu, ce vidimo...![]()
a jel vam se desilo nekad da ste svesni da sanjate i sta ste radili tada??
sanjala sam svashta neshto i na kraju mi chovek koga znam govori da nekom objasnim shta on hoce od mene... znam na shta misli ali se pitam da li je "to" sve shto on zaista hoce...![]()
Ponovo nesigurnost, pitaš se da li si ti "ta" osoba, ili možda da li "dovoljno" znaš, da li dovoljno "vrediš" , u tom smislu ...primeni na sebi tumačenje ..
interesantno je da se u snu odslikava tema koja zaista postoji i moje pitanje, jedino shto u reali ne postoji niko kome to treba da objashnjavam... hocu da kazem da ovaj lik u stvarnosti postoji i zavrshava mi odredjeni stvari i da ja jesam u nedoumici da li nash kontakt postoji iskljuchivo zbog tih stvari... nesigurna sam jer postoje signali sa njegove strane i za i protiv nekih mojih sumnji i bice tu teshko ustanoviti shta je shta...

Eto, sama si rastumacila san ... jos samo da odsanjas i resenje te zagonetke![]()

haha, pa ja se ponadala da je reshenje vec u ovom snu i zato ga napisala ovde...![]()

Sutradan, resavamo misteriju![]()
![]()

teshko, ne secam se shta sam sinoc sanjala...![]()