***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema toze da mi kaze da sam latentna lezbaca![]()

Bila je rasprava oko toga da li je bolje sanjati lepe ili ruzne snove.
Tipa, vecina kaze da, kad sanja nesto lepo, kada se probudi, oseca se smireno i odmorno, a kada sanjaju ruzne stvari, bude se nervozni..
Kod mene je malo drugacije (a i nisam jedina, bar jedna koleginica kaze) i kad sanjam nesto lepo, ceo dan sam usrranog raspolozenja, cim se probudim i skontam da je na javi gore..
Ali zato kad imam nocne more ili sanjam da se nesto lose desava, a onda se probudim i shvatim da nije tako, predivno sam raspolozena.
S tim sto ima ljudi koji su svesni da sanjaju, pa im je svejedno kakvi su snovi
Kako je kod vas?
eeeeeee....otkad ovde niko nije sanjao.
Ja sam skoro imala jedan sexi san sa čovekom
kojeg mnogo volim ali se retko nalazimo,
verovatno od puste mi potisnute želje za sexom..
pa tako malo se isšpraznim kroz te snove.
Velika mi želja a mogućnosti male u zbilji...pa eto
to mu dođe ko' odraz podsvesti...
je li tako?![]()
U nekim periodima zivota sam sanjala jako snazne i zivopisne snove kojih sam se jasno sjecala svakodnevno...Da nisam vidjela temu,
Kako bi voljela da nesto sanjam, tako mi nedostaju snovi! Sad cu pokusati cim legnem!![]()

U nekim periodima zivota sam sanjala jako snazne i zivopisne snove kojih sam se jasno sjecala svakodnevno...
Da iskoristim priliku prvo da pozdravim sve vas,u svom prvom postu
Postoji jednostavna tehnika pomoću koje se možete setiti skoro svega što ste sanjali,do detalja,svake noći.Toliko je delotvorna da mi je bilo neverovatno,kad sam počela da je koristim,jer pre sam stalno zaboravljala snove.
Sve što je potrebno je da redovno,čim ustanete svaki dan zapisujete svoje snove i to do detalja,koliko god možete da se setite.Posle samo par puta počinje da deluje,garantujem.![]()
Da to je tacno, mada mene mrzi da ih zapisujem, ali ja se uglavnom setim i bez toga, skoro svaki dan. Mozda iz razloga sto ne moram da ustajem rano, ne budi me alarm, ne zurim nigde...
Da iskoristim priliku prvo da pozdravim sve vas,u svom prvom postu
Postoji jednostavna tehnika pomoću koje se možete setiti skoro svega što ste sanjali,do detalja,svake noći.Toliko je delotvorna da mi je bilo neverovatno,kad sam počela da je koristim,jer pre sam stalno zaboravljala snove.
Sve što je potrebno je da redovno,čim ustanete svaki dan zapisujete svoje snove i to do detalja,koliko god možete da se setite.Posle samo par puta počinje da deluje,garantujem.![]()